@feichtlhuber
een mooie schone camping. Wij waren er buiten het seizoen en met 2 personen en een persoon van 7,4 m betaalden we waarschijnlijk ongeveer 30-35 € inclusief douches. Alle diensten zijn beschikbaar zoals beschreven en zijn van hoge kwaliteit
geweldige camping. Douchen is bij de prijs inbegrepen omdat het hoogseizoen voorbij is.
prima plek voor 1-2 nachten. Douche en toiletten zijn zeer schoon en aangenaam verwarmd. Helaas is de bouwplaats nog niet helemaal klaar, maar dat is geen probleem als je niet op zoek bent naar een weekje idylle vakantie ;-) de stad is leuk om te flaneren en te shoppen. de plaats is zeker zijn prijs waard. we zullen terugkomen
de ideale plek om een unieke zonsondergang op de kliffen te ervaren. Zeker als de dagtoeristen weg zijn, is het een heerlijke en rustige plek om te overnachten
precies goed voor een ontspannen tussenstop
zie recensie van 2 augustus. 23. een juweeltje maar de hoeveelheid ruimte is zeer beperkt, vooral voor grote/lange campers
geweldige plek die alles heeft wat je nodig hebt. douche schoon. Toiletten schoon. eenvoudig inchecken via een machine met serviceselectie. Borg en ongebruikt elektriciteits-/douchetegoed worden aan het eind terugbetaald. wij komen graag terug
prachtige plek, gunstig gelegen, ideale tussenstop op onze reis van het Bodenmeer naar de noordpunt van Denemarken. schoon en ordelijk. zijn prijs waard. Afhankelijk van het perceel kan een lange kabel nodig zijn voor elektriciteit. Geluiden van de A7 waren voor ons draaglijk. kom zeker terug
ruimte bestaat niet meer. geen parkeergelegenheid voor campers. moet hier worden verwijderd