@fenp
- 2022
Kleinschalige (SVR) camping. Sanitair is schoon. Douches (met een douchegordijn) waren lekker warm! Wij betaalden € 50,- voor 2 personen voor 2 nachten.
Doorreiscamping waar je zelf maar een plek moet zoeken. Helaas konden wij niet overal staan omdat sommige takken van de bomen heel laag waren. Uiteindelijk een plekje gevonden, komen er nieuwe gasten aan die claimen dat je op hun plaats staat. Sanitair is hmmredelijk maar geen papier op de wc! Wij betaalden € 26,60 voor 2 personen voor 1 nacht.
Doorreiscamping, dus bij binnenkomst was het advies: zoek maar een plek. Als je bij de receptie rechtsaf gaat zijn rechts de camperplekken en links van het straatje veldjes voor steeds 6 caravans/campers maar vreemd ingedeeld want de eigenaren rijden steeds rond met een golfkar om iedereen te laten verplaatsen als je niet genoeg ruimte open laat. Wij betaalden € 33,30 voor 2 personen voor 1 nacht.
Sitecode: 72079
De camping heet nu Seasonova maar in het dorp staat nog overal de oude naam aangegeven. Mooie ruime plekken waarvan sommige wel heel schuin aflopen. Sanitairgebouw erg netjes en schoon! Douchen is in de prijs inbegrepen. Camping is ook ingericht voor gehandicapten: 2 plaatsen zijn speciaal aangegeven. Er is een broodjesservice maar wij hebben daar geen gebruik van gemaakt. Er zijn ook huisjes en lodgetenten te huur. Bezoek Parc Vittel, erg mooi!
Zoals hiervoor al gezegd: het sanitair is idd erg netjes en schoon maar daar betaal je ook voor! Drie keer op de aan-knop gedrukt en er was € 2,00 van de kaart afgeschreven. Alles gaat hier sowieso met die kaart die je steeds ook weer moet opwaarderen. Wij betaalden voor 2 personen, 2 nachten, stroom (forfaitair bedrag) € 65,40
We waren lekker op tijd en konden kiezen waar we wilden staan. Er zijn 5 plekken, wij kozen degene aan het water. Heerlijk rustig ‘s ochtends genieten van een koffie aan de waterkant! Sanitair is prima maar ‘s avonds douchen gaf ons koud water. ‘s Ochtends wel heerlijk warm. 1 overnachting kost nu € 20,46
Tijdens Koningsdag hier overnacht. Prima plek, leuk tussen de bootjes. Sanitair is netjes en voldoet prima! We komen zeker nog eens terug!