• Camperlocaties

@ff-weg-uit-Soest

Betrouwbare reviewer

2020

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Camping ligt op een hoogvlakte, het dorp ligt aanzienlijk lager. Camping heeft relatief weinig bomen/schaduw. Zwembad is heerlijk, zelf parasol meenemen. Douchen met de kaart was matig; water temperatuur schommelt. Veel plaatsen hebben mooi uitzicht op de omgeving. Supermarkt ligt niet op loopafstand, geen broodjes service in september, geen foodtrucks

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Je staat in het bos dus er is weinig zon. Rustige camping, door rijden tot slagboom en een plekje zoeken. Beheerder is eind van de dag aanwezig. sanitair is gedateerd, geen toiletpapier. Broodjes service, fietsen met e-bike in de omgeving. Fontaine-de-Vaucluse is dan leuk. Wij betaalden ruim €22,- inch elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Camping is open! , camping op loopafstand van het gezellige stadje waar vaak markt is. Op maandagochtend een grote Provençaalse markt, daarom een latere check-out. Terrein en sanitair ( was schoon!) zou een upgrade mogen krijgen, de grote plaatsen hebben allemaal schaduw met wat zon. Heerlijk zwembad met ligbedden, volleybalveld, Jeu de bpulesbaan, klein restaurant/barretje. Wij hebben leuk gefietst (e-bike) in omgeving zijn langer gebleven

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

camping met veel schaduw plekken, bovenaan ook plaatsen met meer zon en uitzicht, deze zijn wat duurder. prachtig zwembad met goede ligbedden. loopafstand van het gemoedelijke dorp met horeca/ bakker/pizzeria. prachtige e-bike tocht gemaakt door de Gorges. Leuke wandeling gemaakt naar zwemmeertje. Bureau de Tourisme op loopafstand, routes ook verkrijgbaar bij receptie.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Een van de weinige service plaatsen in de regio; prima afvoer van zwart water, grijs water alleen met eigen extra slang af te voeren. Schoon water en elektra tegen betaling. Ligt direct langs doorgaande weg, je kan daar goed manoeuvreren. Tevens een gewoon toilet ( redelijk schoon met wc papier en wastafel) en een picknicktafel. Bedankt gemeente Bad Goisern voor deze service plek!!!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prima online reserveren, €50,- incl stroom, met e-bike prima route naar het centrum, neem de blauwe fietsbrug. Wenen is zeer de moeite waard. ondanks snelweg nabij goed geslapen. Aankomst/ vertrek is na/voor 10:00 uur. De premium plaatsen zijn tussen heggen, maar niet veel groter dan de standaard plek. plek mag je zelf uitzoeken.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst, prima camper plekje, lozen & vullen goed geregeld. Rustig geslapen, lekker gegeten in het gasthaus, goede schnaps gekocht. Er is plek voor maximaal 5, wij stonden met 2 campers. Er staat ook een gevulde koelkast buiten. wij betaalden €13,- incl elektriciteit

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

vriendelijke ontvangst. Het sanitair is top, het terrein oogt wat onverzorgd. Er zijn supermarkten vlakbij. Tennisbaan naast het terrein. ik Met e-bike naar Linz is 45 min. route is prima maar niet bijzonder leuk. wij betaalden €34,- inclusief elektriciteit. Camping bevindt zich achter een restaurantje, de doorgaande weg is hoorbaar, ‘s nachts redelijk stil.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

vriendelijke ontvangst en een TOP locatie; met dit uitzicht kan je alleen maar genieten van de prachtige omgeving en de grote boten die voorbij varen. geen doorgaand verkeer dus super rustig. Enig minpunt is dat je niet kan lozen en dat de kraan bij chemisch toilet stort niet werkt ( neem gieter mee). Schoon sanitair en heerlijke douche. Fietsen naar het oosten is mooier dan naar het westen. €32,- p. nacht voor 2 personen en elektriciteit

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Eenvoudig inchecken via scherm ( ook in het Nederlands), plaats zelf uitkiezen, tarief €13,90 inclusief alle personen/elektriciteit/keurige warme douche ( deels nieuw sanitair)/ /eventuele huisdieren etc. voor 24 uur. broodjes service, receptie is niet alle uren open, daar wel uitleg/ wandelroute gekregen. Leuke wandeling naar Rocamadour. de plaatsen zijn erg royaal met veel ( ongemaaid) gras. schaduw naar keuze. Pizza automaat. supercamping!!!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Niet gereserveerd en spontaan aangereden op donderdag 8 mei; helaas geen plaats meer vrij ( ondanks dat het er vrij leeg uitzag) reservering is dus aan te raden

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst, keurig sanitair, heerlijke douche, royale zonnige plaatsen, geen schaduw bij de camperplaats, super rustige omgeving, mooi uitzicht, prachtig (elektrisch) gefietst en gewandeld (uitgezette route in regionaal park), neem een gevulde koelkast mee want in de directe omgeving is geen supermarkt ( 15 km rijden)

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Prima online reserveren en inchecken, wij betaalden €23,- inclusief elektriciteit. Alles is hier aanwezig, inclusief douches/schone toiletten. Er is een receptie, daar info kaart verkrijgbaar mbt prima fietsroute naar de stad. Er zijn ook fietsen te huur. Pizza’s ‘s avonds verkrijgbaar, er is een supermarktje ( broodje)op 350m. De naastgelegen weg in in onderhoud, dit geeft af en toe lawaai. Rustige & veilige nacht gehad; voor herhaling vatbaar.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Prima gratis camperplaats, de elektriciteit werkt op munten, er zijn jonge boompjes geplant, je staat vlakbij de Via Verde, ook zijn er wandelingen te maken ( bordjes staan tegenover het stationsgebouw) Terrein zelf is niet sfeervol, gratis sanitation, 1 picknicktafel en een afwasplekje. Volg niet (!!!) je navigatie ( te smalle steegjes) maar de borden in het plaatsje, dan kom je er prima. overdag wordt er aan het spoor gewerkt.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

super schoon sanitair, helaas meerdere douchekoppen met fratsen ( probeer eerst uit voordat je de douche aan zet!) Veel plaatsen zijn heel erg smal, dan sta je erg dicht op elkaar. Wij kregen een plekje met veel schaduw toegewezen terwijl er plaats genoeg was op plekken met zon 🤔. Het stadje is erg fraai!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Prima camping, het is wat groener dan de foto’s doen vermoeden. Schoon sanitair Van de doorgaande weg heb je nauwelijks last. Wij hebben leuk gewandeld in de kloof van Els Estrets ( met e-bike door rijden voorbij het afzetlint tot beginpunt kloof) en de Via Verde gefietst tip: de route naar links is fraaier dan de route naar rechts ( bevat erg veel, soms lange tunnels) Camping restaurant heeft eenvoudige gerechten.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Niet de meest sfeervolle plaats, maar verder alles oké. De ingang zit in de muur, het is niet een hele duidelijke entree. Er zijn vrij nieuwe padel velden. Picknicktafels aanwezig, er zijn ook bankjes met wat meer groen achter het eerste appartementencomplex.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Camping heeft plaatsen met veel zon en plaatsen met veel schaduw. Je staat hier voor de omgeving; fietsen via de Via Verdes naar Besalú is goed aangegeven, laatste 15 min. moet langs de doorgaande weg is goed te doen ( klein stukje echt druk verkeer). Route naar Girona lastig te vinden; ga vanaf de Duitse supermarkt met de L rechtdoor de rotonde over ( langs banden service) paar km tot in Mata gebouw van CAB, daar staan de bordjes.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Traditioneel campingterrein, wij verbleven slechts voor 1 overnachting, snelweg is hoorbaar, maar de vogeltjes ook. De plaats mochten wij zelf uitzoeken, het zwembad ( niet klein) was nog gesloten, prima douche, slechts 1 haak voor kleding ( neem een tas mee) veel plaatsen met zon & schaduw.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

top plekje!!! rustig geslapen, leuk aangelegde plek, uitgezette wandelingen, Jeu de boules, lozen/vullen en toiletten. park achtige omgeving, fijne bakker op 200 meter

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst, royale, zonnige plaatsen op het gras, schoon sanitair (2 toiletten en 2 douches), gelegenheid om verwarmd binnen te zitten met picknick tafel en stoelen, gevulde koelkast ( betaling op vertrouwen) fietsroutes/wandelen/geocachen. de nabijgelegen snelweg hebben wij niet als storend ervaren, het is een plekje om nog eens naar terug te keren! wij betaalden €19,- incl. elektriciteit en douchen voor 2 personen. Super bedankt!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Super goed aangelegd terrein met veel extra’s: eenvoudige digitale incheck, vriendelijke beheerder, prachtige wandel- en fietsomgeving, broodjes service, extra huiskamer, info- en verkoop punt, jeu-de-boules baan ( verlicht!) barrel sauna, schoon verwarmd sanitair, apart honden speelveld, ( overdekte) picknicktafels, centrum Dwingeloo op 2 km. Wij komen graag nog een keer terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wij waren blij dat we hier grijs water konden lozen. Lozen van cassette toilet moet vermoedelijk in hetzelfde gat???Stond niet duidelijk aangegeven, hebben we niet gedaan. Wij hebben hier niet overnacht, het is vrij dicht op de snelweg. Goedkoop getankt in dorp aan de andere kant van de snelweg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Super goede overnachtingsplek! Vrij uitzicht over landbouwgrond naar bosrand. Heerlijk rustig geslapen. Er ligt een verleng haspel klaar en je kan ijs kopen uit automaat, koeien en kalfjes bekijken. Geen beschutting of schaduw. Vlakbij de snelweg, maar heerlijk rustig. Contant betalen of via Paypal. €12,- inclusief elektriciteit. Bedankt voor deze mogelijkheid familie Römer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima overnachting gehad, €13,- betaald, elektra kost extra. Royale plekken, het stond eind van de middag wel vol op maandag. Heerlijk gezwommen in het thermaal bad ( sauna’s waren in reparatie) en lekker gegeten bij Ratskeller op loopafstand in het dorp. Erwin Hymer museum is een aanrader, je krijgt daar €1,- p.p. korting als je de Gästekarte (met je verkregen bonnetje) ophaalt bij de thermen. De bakker kwam in ons geval niet langs, zit in dorp

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bij aankomst krijg je een pasje dat je binnen moet activeren. Scannen van paspoort lukte niet goed, rijbewijs ging prima. Na betaling van €40,- heb je 24 uur toegang tot alle diensten. Sanitair is top! Bij ons werkte de toegang tot sanitair niet, binnen 10 minuten kwam er een dame om het op te lossen. Het terrein is functioneel, niet echt gezellig. Op loopafstand ( tunneltje onder het spoor door) enkele supermarkten. Centrum van Bruneck is chique

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een camping om naar terug te gaan! Vriendelijke ontvangst, we mochten zelf een plekje kiezen ( op tijd komen loont dus de moeite!) suoer schoon sanitair, fraai aangelegd terrein, fraai zwembad en heerlijke zee. Restaurant was ook goed. Met e-bike binnendoor naar Trogir was te doen (20 min). Rij afstand naar Split is ruim 30 minuten met de auto. wij betaalden met ACSI €29,90. Camping heeft verschillende plaatsen qua grootte/zon/schaduw.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Erg moeilijk op deze camping zonder te reserveren een goed plekje te bemachtigen. Het personeel bij de receptie doet z’n uiterste best om voor iedereen een plaats te vinden. De zgn free-zone plekken liggen naast de drukke doorgaande weg, daar is erg veel lawaai. Verder is het echt een mooie camping met schoon sanitair en heerlijk zwemwater. Er overnachtten zo’n 10 campers bij de entree om volgende dag een plekje te bemachtigen ( 2e week v sept)

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Vriendelijk personeel, receptie 24 uur open, schoon sanitair, zelf plek mogen uitzoeken met ACSI 25,- incl alles. Wij hadden een grote plaats met veel schaduw, zwembad niet gebruikt want de zee was heerlijk. Ook genoeg schaduw aan het strand. Behoorlijke supermarkt op korte loopafstand. Nationaal Park met e-bike zeer goed bereikbaar. Place to be voor bergsport beklimmers!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

vriendelijke en enthousiaste ontvangst Wij betaalden in september €30,- voor 2 personen inclusief stroom. Sanitair is oud, wel schoon. Plekje mag je uitzoeken. De weg is ‘s nachts stil. Met e-bike naar de Plitvice is zeer goed te doen ( helling op) . Restaurant naast de camping is top; kom vroeg anders sta je er in de rij buiten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Alles dik in orde hier; we moesten wel reserveren, anders hadden we geen plek. Afwasmachine inclusief is leuke bijkomstigheid. Schoon sanitair en heerlijke douches. Rustig grasveld bij de zee ( waterschoenen nodig!) Jammer dat sommige gasten al rond 6:00/6:30 vertrekken, ik meende te hebben gelezen in het reglement dat vertrek vanaf 7:30 is. Wij komen graag terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bijzonder vriendelijke ontvangst en alles wat je als camperaar nodig hebt. Fraaie rustige omgeving met schitterend uitzicht. Er kunnen maximaal 4 campers staan. Er zijn speeltoestellen voor kinderen en een klein zwembadje. In 30 minuten met e-bike naar de schitterende Garnitzenklamm, rivier op loopafstand en zwem meer ook dichtbij. Broodjes worden warm afgebakken bij de camper gebracht. Je kan hier ook een appartement huren, wij komen graag terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte plek!!! Prima prijs/kwaliteit verhouding. Pontje en kerkklokken zijn hoorbaar, snelweg in de verte nauwelijks. Bakker om de hoek, heerlijk rustig geslapen. sanitation zit voor de camperplaats

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima gelegenheid om op eenvoudige fietsafstand ( vanaf CP rechtsaf fietspad blijven volgen) van Orleans rustig te overnachten. De aanmeld zuil werkt uitstekend; ook in het Nederlands! Als maximum aantal campers is bereikt wordt voor nieuwe aanmeldingen de toegang geweigerd ( kom dus op tijd!!!) De grijs water afvoer hebben wij niet gevonden, toilet stort en schoon water wel. Bij dichtstbijzijnde supermarkt goedkoop tanken. Veel schaduw weinig ☀️

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Super fijne camping !!! Camping was “vol”, maar er werd creatief toch nog een plekje voor ons gevonden. Veel Fransen op de camping; er worden leuke activiteiten georganiseerd ( de bbq avond was erg leuk!) sanitair was prima Met e-bike naar Sarlat gaat goed(20 minuten, grote LeClerc) er is ook een Via Verde fietspad dichtbij. Alle plekken hebben ☀️en schaduw.

Sitecode: 51974

Ik onderschrijf vorig review! Ter aanvulling: prima bakker op 100 meter van de camping( alleen cash) Supermarkt Alimerka (op loopafstand, wel klimmen!) geeft korting op benzine/diesel bij naast gelegen tankstation. met de fiets ben je snel op strand en in het centrum ( vlakke weg, boulevard met toiletten/douche/water) Sanitair is oud maar schoon en prima! Wij betaalden €29,50 voor 2 pers. incl Electra in hoogseizoen voor een plekje op gras.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima overnachtingsplaats, er staan veel campers maar er is plaats genoeg. kaartjes voor de bus naar de meren konden wij kopen bij het loket op de parkeerplaats. Tip1: probeer van te voren alvast kaartjes te reserveren op internet, wij hadden de dag van tevoren nauwelijks keus qua vertrektijd. Tip 2; als je de eerste bus neemt ( om 8:00) is het nog heel erg rustig boven, om 11:00 wordt het echt veel drukker. Fietsen naar Cangas de Onis ging oké.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prachtige plek; uniek uitzicht op de toppen van de Picos. Ondanks betaling aan de automaat geen bevestiging en geen ticket. De slagboom is open gelaten. Reserveringsnummer klopte niet; andere mensen hadden dezelfde reservering voor dezelfde plek. Uiteindelijk maar in het midden gestaan. CP werd aardig bezet maar niet helemaal vol. Bijzonder mooi en groot info centrum van de Picos in het dorp; echt aan te raden dit te bezoeken, is op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bij naderen eindpunt moet je rechtdoor! Prachtig aangelegd camper terrein, plaatsen met genoeg privacy, bomen voor schaduw, picknicktafels. De nieuwe sanizuil is nu ook nog niet in werking evenals de betaalzuil. Waterkraantje staat op het picknickveld, lozen kan dus (nog) niet. Fietsen over de Via Verde richting Haro is goed te doen, wel veel in de ☀️. Leuk gegeten in restaurantje in voormalig stationsgebouw, daar staan ook de afvalbakken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bijzonder vriendelijke eigenaresse, was zeer behulpzaam mbt wandelingen. authentieke camping met bloeiende bloembakken, gedateerd sanitair ( wel schoon en de douche was prima !) gelegen aan een riviertje met zwembad. Plaatsen met half schaduw, broodjes service. Fietsen naar Potes is goed te doen. Het was voor ons bijna de perfecte camping; enig nadeel is de doorgaande weg op 3 meter afstand van alle camperplaatsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Grote camping met veel plaatsen voor passanten. Veel plaatsen met deels schaduw. Prachtig groot zwembad + peuterbad. Mooi fietsen en wandelen in de omgeving. Veel bodega’s op loopafstand. Let op de openingstijden en maak (ruim!) van te voren een reservering als je een uitgebreide Engelstalige rondleiding wil. wij konden deze week niet meer terecht. Tussen de middag kan je daar wel 🍷proeven, eind van de middag is alles weer gesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Sanitair is verouderd doch schoon. Douche was goed. Veel vaste bewoners/arbeiders in diverse onderkomens hier, geeft rommelige indruk. geen last gehad van deze mensen, rustig geslapen. fietsafstand naar Vitoria is pluspunt

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Keurige verzorgd terrein, binnen zwembad kan met mooi weer deels ook open. E-bike naar Biarritz is in 30 minuten goed te doen, naar Saint Jean de Luz 40 minuten. Grote Intermarché & Lidl ook met e-bike goed bereikbaar. Naar het strand gaan hebben we ook per fiets gedaan gezien de heuvels. nadeel vonden we het verplichte polsbandje. campers stonden uitsluitend op verharding, bus campers mochten overal staan. Goed en schoon sanitair ( geen wc bril)

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

+ punten: met e-bike via veilige route ( fietspad steeds blijven volgen!!!) binnen een half uur in gezellig oud centrum/ veilige plek om te staan/ erg groot zwembad op de camping /rustig gelegen, goede douchestraal -punten: hoogseizoen €50,- p.n. (+ €10,- reserveringskosten, bleek wel nodig te zijn!) douches hebben in kleine cabine geen ophang haak oid, je wordt geacht om je in centrale ruimte uit te kleden ( met kluisjes), kleine plaatsen

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

rustig en groen terrein, vriendelijke ontvangst, broodjes service, schoon, gemengd (!) en modern sanitair. Leuk zwembadje met ligbedden. Let op: geen toiletpapier en ook niets om je eigen wc rol op te hangen. wij hebben een prima verblijf gehad en komen graag nog een keer terug. voordelig tanken bij de supermarkt en dan zo weer de snelweg op😀

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima camping voor tussenstop of langer. Bij gesloten receptie gewoon gaan staan waar je wilt en later aanmelden. Vriendelijke ontvangst. Broodjes service en groot scherm in kantine voor de ⚽️. Leuk zwembadje, prima sanitair met toiletpapier. Langere fietsroute loopt langs de camping, Lidl vlakbij.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Zeer vriendelijke eigenaren, rustige omgeving, 4 super schone ( verwarmde) badkamers, je staat royaal op het gras met vrij uitzicht, €15,- per nacht inclusief alles, geen verplichte vertrek tijd, nieuw is de “huiskamer “ met afwasplek, vriezer met ijsjes en een leestafel. Bedankt voor weer een super fijn verblijf; wij komen graag weer eens terug!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij hadden gereserveerd, prettig dat het mogelijk was in het pinksterweekend. Vriendelijke ontvangst, alles is aanwezig, douche kost €1,- munt extra. enig nadeel is de doorgaande weg naast de camping/haven. ‘s Nachts was de weg rustig. Beperkte plek was voor ons geen probleem; je hebt leuk uitzicht en een prachtige omgeving.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Keurige camperplaats op gras met keurig sanitair. Wat fijn dat hier een gratis douche is, en een schoon toilet! Wij betaalden €17,50 ( let op; dit moet contant, geen optie met QR code oid) inclusief elektriciteit. Enig min punt is de naastgelegen weg..

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima camping/ vakantiepark op korte afstand van historisch centrum. Vriendelijke ontvangst. goede organisatie. Prachtig schoon sanitair. wij betaalden met ACSI korting €28,70 ivm toeslagen reserveren/energie ( en toeristen belasting) voor 2 personen op standaard camperplaats op het park. Aankomst na 14:00, vertrek voor 10:30

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Hier is altijd een plaats te vinden, ook geschikt voor grotere campers. Uitstekende camping om middels het gratis pontje de mooie oude binnenstad te verkennen tip: neem geen fietsen mee met de pont, centrum is prima te voet te verkennen, je moet wel goed ter been zijn. royale plaatsen met veel schaduw, lekker zwembad, broodjes service. Het sanitair vonden wij karig. wij hebben een rustige nacht gehad. NB naastgelegen camperplaats heeft geen hek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ondanks het bordje “complet” bij de entree bleek er toch nog plek te zijn op deze mooie camping. Schoon sanitair, ( met toilet papier) fijn zwembad met voldoende ligbedden, leuk restaurant, broodjesservice. We konden prima op de fiets naar L’Isle sur Sorgue ( donderdag markt) over grotendeels vlak parcours. Deze camping heeft voor de helft bestaande accomodaties, kampeerders en huisjes staan afwisselend door elkaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

vriendelijke ontvangst. Terrein ligt op een helling, hierdoor verschillende plaatsen. 1 sanitair gebouw voldoet prima qua douches, broodjes service, lekker zwembad, peuter bad met enkel-diep water is ideaal voor de hele kleintjes. veel ligbedden. prima e-bike afstand naar Vaison la Romaine ; bezoek is zeer de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij stonden hier slechts 1 nacht , vonden het een prima verblijf. Zwembad was erg fijn, de douche kreeg een voldoende ( doe slippers aan!) broodjes service was prima geregeld, je kon bij aankomst gelijk betalen zodat je de volgende dag zonder de receptie te bezoeken kon vertrekken. Buiten de camping een aardig recreatie gebied direct aan de rivier met picknick tafels ( met de gratis camper plaatsen en een loos plek)

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Super nette camping met royale plaatsen, aankomst vanaf 14:00, prachtig schoon sanitair, gelegen tussen fiets knooppunten 41 en 46, met de e-bike naar Zwolle en Deventer, veel fietsroutes beschikbaar, evenals boeken en tijdschriften. Bedankt voor het aangenaam verblijf!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wij hebben alleen geloosd, de CP stond vol. Er stonden ook campers op de gewone parkeerplaats tegen de camperplaats aan. Grijs water en toilet lozen moet in hetzelfde gat zonder dat je kan na spoelen; wij vonden het erg vies. Erg jammer dat er geen spoelwater is bij deze loos plek, wel fijn dat de gemeente dit gratis aanbiedt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Na telefonische reservering een vriendelijke ontvangst. Op het boven veld sta je zonder stroom maar wel tussen de druiven, volgens ons de mooist plek. Daniël heeft heerlijke wijn, we kunnen thuis dus nog even nagenieten. Via fietsknooppunten naar Leuven is goed mogelijk ( e-bike). Zeer rustige nachten gehad. vliegverkeer was redelijk. Daniël bedankt voor ontvangst op deze bijzonder leuke camperplaats, wij komen vast nog een keer terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Onderweg vanuit het noorden toch dit lusje gemaakt, dat was zeker de moeite waard. Voor €10,- ( contant) heerlijk rustig geslapen in zeer fraaie omgeving. Restaurant bij kasteel was top. Wij stonden met slechts 5 wagens , dus ruimte genoeg. Een aanrader deze plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Op zich best een leuke locatie, helaas ook verkeer voor je neus. €20,- contant in enveloppe doen. Foto met grasstrook klopt niet; alleen asfalt! Spoorrails was “dood”; er reden geen treinen langs de camperplaats. Leuk parkje achter haventje, eventueel daar ook zwem gelegenheid. Aan de andere kant food trucks. Restaurant aan de overkant had vrijdagavond luide muziek bingo. ( er hing aankondiging van meer feest avonden) We hebben wel goed geslapen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij betaalden nu in hoogseizoen (camper/2 personen) ruim 70,- per nacht inclusief stroom en onbeperkt douchen. De plaatsen zijn royaal, het valt niet mee om op deze heuvel recht te gaan staan. Electra functioneert prima, douches en toiletten zijn goed. ondanks aankondiging was er geen broodjes service. Er was rust , we hebben prima geslapen. Als je beschikt over een e-bike is dit perfect gelegen tov het centrum. geen kermis gehoord door de week

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Deze plek om te lozen is opgeheven; 1 km verder naar het zuiden is wel mogelijkheid

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima om te lozen en te vullen (gratis) er zijn ook picknick tafels

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Bijzonder vol in deze periode van het jaar en eind van de middag. Zoek zelf maar een plek, de stroom palen waren ook al vol. Op het echte camper gedeelte was geen plaats meer. Erg veel jongeren, gezinnen , tenten, je kan yoga/surflessen volgen er is ook een sauna, , restaurant was ook langdurig vol, maar had zeker een relaxte sfeer. Direct aan zandstrand… kom hier op tijd als je keus van plek wil hebben.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Er is veel ruimte om te parkeren/overnachten, wij hebben een rustige nacht gehad, er stonden verdeeld over 2 grote parkeerplaatsen ongeveer 40 campers. er was plek genoeg. In het Arctic Centre zijn toiletten, een restaurant, toeristische winkel en kan je gratis een korte film bekijken. openingstijden in juli van 8:00-22:00

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, prima camping, niet iedereen heeft even mooi uitzicht ( sommige mooie plekken waren gereserveerd). Er is een leuke rondwandeling vanaf de camping van 7,4 km, volg de witte pijlen met Trystri. Het dorp is authentiek, geen toeristen winkels, wel een supermarktje en bovenop een museum/verdedigingswerk/uitzicht. Leuk gelopen langs de kleine binnenhaventjes met oude huisjes.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima Noorse camping, wij troffen het dat er een enorm cruiseschip aanlegde voor de camping; bijzonder indrukwekkend. Douche 10 Nok voor 4 min. of 5 Nok voor 2 min. Supermarkt om de hoek, fraai uitzicht

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer fraaie camping in twee delen; het eerste stuk is voor campers en caravans, het tweede stuk is voor tenten en kleinere busjes. Beide terreinen zijn erg fraai, heel veel plaatsen hebben een fraai uitzicht. Kom op tijd want je mag hier je eigen plaats uitzoeken. Fietsroutes beschikbaar, maar gaan wel langs de doorgaande wegen. De bestelde broodjes waren wat kleiner dan verwacht. Er zijn ook sups te huur en er is een klein speeltuintje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

ondanks dat via website niet meer gereserveerd kon worden ( vol!) bleek na een telefoontje dat er toch nog plek was. Ook met elektriciteit. We kregen ook nog best een mooie plek. wij betaalden inclusief stroom voor 2 personen 900 NoK. Douche is apart betalen voor 6 minuten. Loop afstand van de Flam trein en winkels.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

bijzondere verblijfsplaats bij eland informatie centrum, vooral na sluitingstijd interessant omdat andere gasten dan weg zijn. De eigenaar kwam ons speciaal ophalen omdat een moeder eland met 2 jongen aan het hek stonden. Verder een film binnen te zien en bijwonen van voederen. Tarief is inclusief alles, informatie/film/staanplaats/stroom en verwarmde douche&toilet. Tevens hike door de natuur; trek goede schoenen aan en volg oranje stippen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

super plek als je zelfvoorzienend bent; heerlijk rustig geslapen, plaats voor veel campers, maar ruimte genoeg. Jammer dat sommige mensen toch afval achter laten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

parkeren kost Nk 150 voor 24 uur. Uitzicht is prachtig! De beheerder controleert. Toiletten waren voldoende schoon, helaas geen kraan om je handen te wassen. De route naar de top start vanaf deze parkeerplaats en gaat veel over stenen en rotsen. Het is geen ontspannen wandeling; goed opletten waar jij je voet kan plaatsen. Er was zelfs een klein stukje lopen door de sneeuw.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Omdat de camperplaats op dit moment in onderhoud is, krijgen de campers tijdelijk een plaats op de parkeerplaats ( asfalt). Er is wel gelegenheid om met je stoel in het gras te gaan zitten. Snelweg geluid vonden wij niet storend. tarief:€25,78 inclusief alles. Deze haven beschikt over een haven zwembad en er is een zwemstrandje om de hoek. Restaurant & winkel, tevens zwerfhutten& verhuur accommodatie. korte fiets afstand naar de Vesting.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

royale camperplaats zonder dat het massaal is, er zijn verschillende veldjes. Alles inclusief voor €15,-, alleen sanitair ontbreekt. Iedereen zoekt eigen plaats uit op gras. tip: in de App Routique/ Route.nl heb ik een fraaie fietstocht geplaatst: Rondje bij Telgte. De fietsroute naar Münster via een noordelijke lus is leuker fietsen. De keuken sluit om 17:00, terras om 18:00. Telgte heeft leuke horeca ( 10 minuten fietsen)

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

goed georganiseerde camperplaats, royaal terrein, bakker komt langs rond 8:30. van de sportvelden nauwelijks last, de doorgaande weg is wel hoorbaar, maar je bent op korte fiets afstand van Kinderdijk. Dordrecht ( bereikbaar met waterbus) en de (fiets) molenroute zijn aanrader. vriendelijke beheerder van het terrein, schoon sanitair, wel zelf toilet papier meenemen. douchen €1,- voor 4 minuten. Er is bij elke plek zitruimte op gras strook.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Voor de tweede keer hier geweest en alles was weer dik in orde; all-in tarief voor alles €15,-. super schoon sanitair, vriendelijke ontvangst en een prachtige omgeving; ik heb op de App Routiq zowel een fraaie rondwandeling ( 11 km) Wandeling vanaf camperplaats De Bosweide als een fietstocht Rondje Sallandse Heuvelrug gezet ( 54 km) Bedankt voor het aangename verblijf!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Bijzonder goede camperplaats, royaal parkeren op asfalt, sommige plaatsen hebben uitzicht naar de boten. €21,70 incl. alles Er is een grote groenstrook tussen parking ( met kinder speel voorziening. en de boten. Loopafstand naar het leuke Hoorn. tip: neem de douche in de grote douche ruimte achter het havenkantoor. De douches bij de camperplaats zijn koud… Er is ook een klein winkeltje met broodjes service en in het weekend patat/kip saté

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

reserveren via e-mail werkte prima; fijn om te weten dat je bij aankomst een plek hebt. vriendelijke ontvangst. tarief met NKC korting was €15,50 incl. stroom. douchen in keurig sanitair €1,- tussen 7:00-11:00. WC 24 uur open. toeristen belasting €1,80 pp. De parkeerplaats is ‘s avonds/‘s nachts erg rustig. korte fietsafstand naar prachtig Zutphen. verblijf was voor herhaling vatbaar. Restaurant is een aanrader; bedankt voor dit prima verblijf

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Leuke camperplaats op steenworp afstand van het gezellige Hattem. Sanitair wordt gedeeld met de haven. Reservering verliep prima. ( is eventueel op aankomstdag tot 13:00 nog gratis te annuleren) Alle campers hebben ruim voldoende groenstrook om met je stoel in het gras te zitten. Leuk gefietst in de omgeving, Zwolle is prima aan te fietsen. Douche €0,50 kan je meerdere keren indrukken/aanzetten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, we mochten op zgn “ACSI “ veld zelf plaatsje uitzoeken. wij hadden toevallig best een mooie plek, andere campers stonden wat dichter op elkaar. Mooi zwembad ( badmuts verplicht) , strandje, 2 grote supermarkten op loop afstand. Sirmione uitstekend per fiets bereikbaar, dit is gezien de drukte ook zeer aan te raden. Lasize met horeca/winkels is binnen 10 min. op de fiets. Rustig geslapen, sanitair niet nieuw maar wel schoon

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Aanrijden vlak voor de camping over een bijzonder slecht en steil pad. ondanks telefoontje de dag ervoor stonden we niet op het lijstje van reserveringen. Siësta duurt tot 15:00. Prachtig uitzicht op Toscaanse landschap, dit is de troef van deze kleine camping. Zwembad was niet helemaal schoon, sanitair in bijzonder slechte staat. Geen toiletpapier. Wij betaalden itt tarieven website voor na seizoen €31,- ( 2 pers. camper, stroom) p. nacht

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super rustige en groene camping, vakantie park, prachtig zwembad met veel ligbedden, ontvangst in het Nederlands, broodjes service, super schoon sanitair, heerlijke douche, bus kaartjes verkoop bij receptie (€2,- retour p.p. naar stadscentrum) bus stopt naast de camping, ga niet op de fiets naar de stad de wegen zijn niet geschikt voor fietsers. restaurant,prima lozen van grijs en zwart water en inname schoon water. wij betaalden met ACSI €22,20

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Super goede camping om Venetië te bezoeken. Volg de borden van de camping en niet de navigatie. Zeer vlotte incheck waarbij we gelijk kaartjes konden kopen (€3,- retour p.p.) voor het OV naar Venetië ( vergeet je mondkapje niet!) Bus stopt om de hoek aan de drukke weg. Op de camping 2 sani stations voor campers, ideaal als velen ‘s Ochtends vertrekken. Broodjes service, schoon en modern sanitair, heerlijke douches. €20,20 met ACSI korting 👍🏻😀

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

In hoogseizoen nog genoeg plek hier. Bijna alleen maar Italianen. Erg fraai uitzicht op alle plekken, CP is terras vorm. Campers soms dicht op elkaar. Parking bestaat uit steentjes, weinig gelegenheid om op gras te zitten. Geen schaduw, door de hoogte heerlijk briesje en ‘s nachts koelt het lekker af. In het huisje duidelijke foto instructie hoe te betalen. Wij betaalden ongeveer €18,- voor verblijf van ongeveer 24 uur ( stroom betaal je apart)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Mooie camping met behoorlijk binnen zwembad ( schuifpui kan open naar gazon) prima sanitair, broodjes verkoop. sport faciliteiten, kruidentuintje is leuk voor verse ingrediënten. Wij betaalden €52,- ( voor 2 personen) exclusief stroom ( =€4,50) rustig geslapen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

vriendelijke ontvangst, prima door reis camping, rustig terrein, heerlijk geslapen. Prima douche, kost €1,- voor 5 min. Helaas even geen broodjes service, normaal gesproken wel. Hele kleine zwembadje was gesloten, voor ons geen probleem. €26,- exclusief stroom

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst op een prima rustige stadscamping. sanitair is super en er is broodjes service. Wij betaalden €30,- incl elektriciteit ( 2 personen) Op de fiets langs de Saar naar Volklingen voor bezoek aan de Volklinger Hutte is een aanrader. Het centrum van Saarlouis heeft van alles maar is verder niet bijzonder sfeervol.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Hier vind je ook in hoogseizoen nog prima een plek. Zelf plaats uitzoeken, de plaatsen met zicht op Moezel zijn bezet, maar meer is ook fraai.Receptie is open tot 20:00 ( soms ff bellen dan komt de beheerder) Wij betaalden bijna €19,- inclusief elektriciteit. Douche was redelijk goed, toilet papier zelf meenemen. Heerlijk rustig geslapen, er verblijven nu ook werkmannen, zij vertrekken ‘s Ochtends vroeg met hun busjes, ze doen dat redelijk stil.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Museum is bijzonder interessant, echt de moeite waard. via website helaas geen kaartjes kunnen reserveren voor Engelstalige rondleiding om 14:15, dit was echter geen probleem. Heerlijk koel ( slechts 13 graden) onder de grond tijdens hittegolf. Let op: voor de excursie moet je goed ter been zijn. Omdat we de enige camper waren zijn we doorgereden naar een camping. Er zijn toiletten ( weet niet of deze gesloten worden na sluitingstijd museum)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Nette camperplaats, Quickstop voor max. 2 nachten. helaas erg snel vol. ( 9 plaatsen) Wij betaalden €15,-, elektriciteit betaal je evt met munten naar verbruik. Lekker gegeten op terras van naastgelegen Bisto. prachtige fiets-en wandelroutes verkrijgbaar. vergeet niet stukje wanderpad achter de camping te nemen; prachtig stuk natuur. Zorg ervoor dat je een werkende pas hebt voor het nieuwe sanitair gebouw, het oude gebouw heeft slechte douches.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een heerlijk verblijf gehad op deze “camping”! Korte fiets/loopafstand ( over fietspad) naar het leuke Viande. Eenvoudig betalen bij automaat na installatie. Schoon sanitair, het is rustig op het terrein, ondanks hoogseizoen was er nog veel plaats op dit terrein. Gemeente Viande bedankt!!! Wij komen zeker weer eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Op een mixed parking van de haven, douches waren zonder privacy; een grote doucheruimte voor ongeveer 5 personen tegelijk. Er is een klein groenstrookje tussen de campers. Pluspunten: stroom en verschillende restaurantjes. ‘s Nachts was het redelijk rustig. De vuilnisbak naast onze camper werd om 6:55. geleegd. Betalen ging eenvoudig bij automaat. Wij vonden ruim €30,- ( incl stroom) best veel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super leuke camperplaats, in deze tijd van het jaar best druk bezet, maar iedereen vindt toch nog een plekje ( bijna iedereen met stroom) op deze gevarieerde plek. Het sanitair is zeker niet standaard, wel prettig schoon en goed ingericht. Er is een info kiosk met kleine versnaperingen, wij vonden er leuke fietsroutes ( e-bike). Bedankt Larz ( en vader!) voor de goede organisatie, wij komen graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

In haven gelegen camperplaats, kost 200 Skr inclusief elektriciteit, havenmeester komt geld innen, betalen kan ook met bankpas, toilet gebouw inclusief douches aan einde van de steiger, restaurant met prachtig uitzicht op het water. Wij hebben heerlijk rustig geslapen. Je kan evt ook nog met de boot naar Birka; leuk voor kinderen! Google op adres; er staat vooraan de straat niet duidelijk dat de haven aan het eind is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fraaie camperplaats op het erf van jong Nederlands gezin. Mooi uitzicht op het achter veld, wij hebben herten gespot. Er is een traditioneel droog toilet, je kan grijs water lozen en schoon water innemen, er staan picknick tafels en er is elektriciteit. Wij hebben een heerlijk rustig verblijf gehad en een fietstocht gemaakt op het achter gelegen fietspad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer fraaie camping, nu goed bezet in het hoogseizoen, veel Nederlanders, royale plaatsen, gelegen aan zwem meer, bijzonder leuk voor gezinnen met kinderen t/m 16 jaar. Fraaie kinder speel toestellen, mogelijkheid om kano/kajak te huren ( je kan weggebracht worden voor een tocht) , sauna aanwezig, kampvuur mogelijk, broodjes service, pizzeria en supermarkt op loop(fiets) afstand. Enkele dagen per week restaurant geopend. Wandel routes bij aankoms

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

overnachting kost 300 NOK, inclusief elektriciteit. Je kan staan tussen de fruitbomen of op het grote boven veld. Douche heeft een gordijntje in sanitair ruimte. Leuke plek om te staan, doorgaande weg hoorbaar maar niet storend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Omdat betalen voor de service ( lozen grijs water en toilet, water inname is hier gratis) via een Noorse betaalApp gaat, waren deze diensten gratis voor ons. Natuurlijk hebben we daarna wat boodschappen gedaan in de supermarkt. wij hebben hier niet overnacht. Het is een royaal terrein; gemakkelijk manoeuvreren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

prima overnachten op deze mixed parking. Er zijn picknick tafels, afvalbakken en nieuw, schoon sanitair, ook geschikt voor minder validen. Fraai uitzicht over het fjord. wij stonden met 5 campers. (=vol !)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Op deze camping vind je altijd wel een plekje. wij betaalden 380 NOK inclusief electricity voor 2 personen. E-bikers tip: vertrek eind van de middag per fiets ( 4km omhoog) naar startpunt Preikestolen. Je bespaart 250 NOK parkeergeld bij startpunt. Aan eind van de middag is de route niet druk ( en je bespaart mogelijk extra overnachting uit)

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

camperplaats is niet bijzonder, het tarief is nu 250 NOK inclusief elektriciteit. Er is gratis lozen en inname bij parkeerplaats aan de doorgaande weg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Keurige nieuwe parkeerplaats vlak bij de “Zwaarden”, rustige plek, met e-bike relatief snel en veilig over fietspaden naar het oude centrum. Er is een afval container, bij de zwaarden is overdag een kiosk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

schitterende plek, je wordt door de wind geschud, voor je gevoel sta je midden in de zee. Geen controle op betaling gehad( moet via Vipps, lukt voor ons niet) Genoten van de luchten en de zee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

rustige CP achter supermarkt, we hebben prima geslapen. overnachten kost 200 NK via App GoMarina, inclusief stroom. Het stroom aansluitpunt bleek gewoon open te staan( klepje omhoog doen) CP ligt aan een fietspad, grijs water en toilet legen is gratis, water inname ook. Je kan eventueel vissen in de rivier, een informatie kaart hiervoor hangt in het “parkje” bij picknick tafel. De weg 44 is een schitterende route om te rijden.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Let op: deze camping is ivm onderhoud gesloten tot 15 juli 2022.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima, royale camperplaats op kort gemaaid gras. Trein geluid is goed acceptabel, veel plaatsen met direct zicht op de Moezel. Alle plaatsen met zicht op de wijngaarden. De bakker komt ‘s Ochtends om 8:00 met verse broodjes, er is een wijn automaat, restaurant in dorpje, kinder speeltuintje en tafeltennis tafel. Geen supermarkt in directe omgeving. vriendelijke beheerder komt begin van de avond langs, wij betaalden €13,- incl stroom

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

grotere camping met prima sanitair en prima restaurant ( vriendelijke bediening) . douche kost €1,30 extra. Op deze camping vind je altijd wel een plek. Broodjes verkoop ‘s Ochtends in restaurant. wij betaalden €30,50 per nacht inclusief stroom. Goede loos/vul plek. Je kan op deze camping ook zelf een boot te water laten. verkeerslawaai is goed te doen. Avond rust werd goed nageleefd. Op de e-bike naar Koblenz was prima te doen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Echte camperplaats die zijn naam eer aan doet; veel wind maar door ontbreken van beschutting is er ook veel zon. Je staat midden in een veld op korte afstand van de pont. Met eigenaar Joost hadden we prima ( App)contact, we konden evt ook nog gieters vullen voor water. Heerlijk gefietst en gewandeld, leuke restaurant tip gehad, jammer dat er niet veel meer van dit soort camperplaatsen zijn. Wij komen graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Deze camping in het groen is gewoon open; vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen in het gras, bijzonder veel plaats in september, ( altijd plek! je mag zelf kiezen waar je gaat staan) veel passanten. Heerlijk rustig geslapen, ‘s ochtends een warm broodje bij de bakker in het dorp gehaald ( 250 M lopen, open van af 6:30 uur, woensdag gesloten) er is ook een snackbar op het terrein, hier zijn wij zelf echter niet geweest.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Ik sluit mij aan bij de opmerkingen van de vorige recensent; ik sta liever op de camping in het gras met nacht toezicht dan op de parking voor het hek van de camping. Het centrum met alle voorzieningen ligt om de hoek, ook de oprit naar de snelweg is binnen 2 minuten te bereiken. Erg veel passanten, ‘s nachts heerlijk rustig op het terrein. sanitair vonden wij voldoende, ondanks drukte niet voor toilet ( met papier) of douche hoeven wachten.

Sitecode: 19268

Van uit Apt een behoorlijke klim naar deze camping. Vriendelijke ontvangst, veel schaduw plekken, (veel plaatsen hadden alleen maar schaduw ! ) sta plaatsen wisselend qua grootte. Broodjes service, prima kunnen eten op de camping, heerlijk zwembad. Geen toiletpapier bij wc. In september stond deze camping aardig vol. Op zaterdag een grote markt in het centrum. Receptie gesloten tussen 12:00-14:00

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Deze camping had in september nog bijzonder veel ruimte. Vriendelijke ontvangst, prachtig zwembad, royale plaatsen, broodjes service en het prachtige plaatsje Lourmarin ( loopafstand!) zijn de grote pluspunten. Het terrein zelf oogt ongezellig door de te grote hagen. service plaats voor camper is OK.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prachtige omgeving, op de e-bike naar Orange is prima te doen. Natuurlijk is het de bedoeling dat hier wat geproefd en gekocht gaat worden. De wijnen zijn bovengemiddeld goed! Snelweg is hoorbaar maar was voor een nacht goed te doen. Zwembad is heerlijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

vriendelijke ontvangst, eigenaresse doet echt haar best om het voor de gasten zo goed mogelijk te doen ( best mogelijke plaats/fiets- en wandel routes/prima restaurant/broodjes service) fraai uitzicht op omgeving, veel ligbedden bij zwembad, op de e-bike naar Montelimar was goed te doen. Acsi korting = bijna €20,- incl toeristen belasting

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Uitstekende camping, gastvrije ontvangst, grote plaatsen naar keuze met zon/schaduw. Prachtig zwembad met veel ligbedden & parasols. Geen animatie. Bewegwijzerde fietsroutes in directe omgeving, prima sanitair. Vele plaatsen vrij ( zeker 50%) in hoogseizoen. 4x p week foodtruck. Relatief veel Nederlanders en Belgen, ook Fransen. Let op; receptie is gesloten tussen 12:00-14:00. Wij betaalden €26,40 ( 2 pers., incl. elektriciteit & belasting)

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

ruim opgezette camping waar rust heerst; er is geen animatie, wel heerlijk ruim zwembad ( voor kinderen tafeltennis tafel/volleybal etc) veel mogelijkheden om (met E-bike) leuke plaatsen en/of strand te bezoeken. Bijna alle plaatsen hebben ruim voldoende schaduw door veel bomen. Schoon sanitair inclusief wc papier. Restaurant/terras met oa pizza’s ( ook om mee te nemen) wij betaalden eind juli voor 2 personen incl elektriciteit ongeveer €33,50

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Leuke kleine camping, plaatsen met zon & schaduw, privé meertje met heerlijk zwemwater, gratis kano’s/ surfplanken te gebruiken. Speeltuintje & volleybal veld. Relatief veel Nederlanders, geen animatie, plezierige sfeer, broodjes service. Trek voor wandeling naar Entrevaux goede schoenen aan( pad is met fiets niet begaanbaar) tip: ga met E-bike naar de Gorges d’ Aluis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

perfecte korte afstand naar het leuke plaatsje, bakker op loopafstand, restaurant direct links over de brug is een aanrader. camperplaats was goed vol ( weekend?!)sfeer was plezierig en rustig. prachtige uitgezette wandeling gemaakt vanaf de camperplaats naar “Chambre du Roi”, trek wel stevige schoenen aan, het is aardig steil omhoog.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

rustig en op loopafstand van centrum gelegen, goede camper faciliteiten, genoeg ruimte half juli, plaatsen met zon en schaduw. Alleen douches zijn niet allemaal optimaal. fiets tip: informeer bij bureau de toerisme in Apt naar de bewegwijzerde routes. Bij receptie van camping kan je kaartjes krijgen voor gratis toegang gemeentelijk zwembad op 1 km afstand Wij betaalden bijna €20,- inclusief elektriciteit per nacht

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima camping om op fiets naar Uzes te gaan. Er is ook een duidelijk aangegeven fiets rondrit “ Bloucle de la Garrigue” van ongeveer 25km. Erg fijn verwarmd zwembad ( eigenlijk 2, best groot) , tennis en volleybal, de veel al royale plaatsen hebben zon en schaduw. wij betaalden ong €25,- per nacht met 2 personen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

ook op zaterdag in de namiddag nog een plaatsje kunnen vinden. Prima verblijf gehad. Alles is aanwezig

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Aan hoorbare doorgaande weg gelegen mini camping met verzorgd sanitair, royale plaatsen. Tarief was iets hoger dan in deze app aangegeven ( wel inclusief 2 vouchers voor proef glas wijn) Leuk wijn winkeltje, de wijnproeverij had wat meer aangekleed kunnen worden ( geen extra uitleg of toelichting op de wijnen, er werd gewoon geserveerd) Zierikzee op fietsafstand is een bezoek waard! Dorpskern ook even gaan bekijken.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Unieke plaats in de haven, middels telefonisch contact code verkregen voor sleutel elektriciteit/water/sanitair. Voor 2 plaatsen is een extra lang snoer gewenst( konden we gelukkig lenen). Er is 1 douche ( werkt op munt van€ 0,50) /2 toiletten/2 wastafels, alles super schoon. Beleef de getijden vanuit je camper, walhalla voor vogelspotters! Wim, Chris en anderen; super bedankt!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Keurige camping, vriendelijke ontvangst, super schoon sanitair, royale plaatsen verdeeld over 2 veldjes. Dorpje met fietscafe ( met terras) en buurtwinkel ( broodjes service) op loopafstand. Heerlijk rustig, wandelen en fietsen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

kleinschalige camperplaats bij fietsknooppunt. Gemoedelijke ontvangst, toilet binnen. Goede prijs/kwaliteit. Betaling met Tikkie of contant Leuke wandelroute ( uurtje) start bij bocht parkeerplaats met info bord. kringloop winkel vlak bij in Oldenzaal. Snelweg hoorbaar maar vogeltjes ook.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

wij mochten voor hetzelfde NKC korting tarief ook op de camping staan; hier hadden we een meer royale plek in vergelijking met de camperplaats. Wij betaalden in okt uiteindelijk 13,50 per nacht. ( incl ACSI voordeel) prima horeca ( ook afhaal)

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

rustige omgeving tussen de weilanden, voldoende en schoon sanitair. betaling via enveloppe in brievenbus of overmaken per bank. plastic vlonders beschikbaar voor drassige stukjes. vlakbij fietsknooppunt 1. evt verse eieren te koop

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

camperplaats uitsluitend voor campers; er is geen sanitair. Prima ingericht terrein voor camperaars; je stoel staat lekker op het gras. Betaling geschiedt contant met betaal enveloppe ( zie foto) terrein was meer dan bezet. veel fietsknooppunten in de buurt. evt overdekt opladen van fietsen onder de overkapping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Op deze camping kunnen camping gasten vanaf seizoen 2021 gebruik maken van de aanwezige sportschool ( fitness e.d.) info tzt op website. Prima sanitair. Broodjes service. Gelegen aan de Zevenheuvelenweg, mooie omgeving voor fietsen en wandelen. Het wat kale kampeer terrein aan de voorkant zal volgend seizoen wat meer aangekleed worden met beplanting. Deze camping rekent afvalstoffenheffing €1,- pppn

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, ruime plekken ( auto’s worden centraal vooraan geparkeerd) op grasland. Plaats voor rust zoekers. Keurig sanitair ( incl wc papier) gelegen tussen fietsknooppunten. Mooi fietsen, Bezoek Deventer is een aanrader. €17:50 incl Electra, toer. bel. 2 pers (excl douche € 0:50)

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer fraaie camperplaats met groenstrook om te zitten aan de vaart. Bootjes varen op enkele meters voorbij. Ruime staplaatsen. Er is ook een kleine overkapping om bijvoorbeeld droog buiten te zitten en een picknick tafel. Keurig sanitair, vriendelijke ontvangst. Op prima fiets afstand van Sneek. Wij hebben leuk gefietst, o.a. om Sneekermeer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige camperplaats, ‘s nachts afgesloten voor auto’s/bezoekers. Ivm Corona maatregelen is sanitair voor de helft gesloten. Douche is dmv speciale douche munt. Zwolle is de moeite waard voor bezoek centrum. Supermarkt op loopafstand. Wij hebben leuk gefietst om Zwolle en ook naar Kampen. Plezierig contact met havenmeester.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige camping op fietsafstand van strand en duingebied. Keurig schoon sanitair, de meeste plaatsen staan de hele dag vol in de zon. Wij betaalden €22,- incl stroom voor 2 personen.

Sitecode: 2023

Rustige camping met voldoende schaduw/zon. Grote plaatsen. Keurig schoon sanitair. Leuke gratis fietskaart van de regio bij receptie. Geen broodjes service maar leuk stadje is dichtbij. Mogelijkheid om vroeg te vertrekken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Inderdaad is het parkeren hier tot 30 september 2020 gratis. Staat op display betaalautomaat. Het toeristische centrum is goed aan te lopen. Er worden helaas ook gewone auto’s geparkeerd. Wij hebben hier niet overnacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Nieuw sanitair met gecombineerde douche-wastafel hokjes. Prima douches. Incl toiletpapier. Stroom vonden wij in verhouding duur. Broodjes service. Riquewihr is echt een bezoekje waard. Prima aan te rijden met de fiets.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair inclusief toilet papier. In de rivier wordt vanaf de camping ook gezwommen. E-bike tip: vraag fietsroutes bij de receptie.

Sitecode: 20197

Vriendelijke ontvangst, Royaal campingterrein, veel wandelmogelijkheden, niet zoveel fiets mogelijkheden. Sanitair is schoon, douche dmv trekketting. In het hoogseizoen is er op maandagochtend een kleine streekmarkt voor de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima camping, vriendelijke beheerder, royale plaatsen, ( goede verhouding zon/schaduw)goed sanitair. Loopafstand dorp met leuke horeca. Mooi groot gemeentelijk zwembad op hetzelfde terrein. E-bike tip: haal gratis fietsroutekaartje bij VVV( daarnaast is ook e-bike verhuur) schitterende routes gereden. Wij betaalden €20,35 p.n. 2 pers/camper/elektra/toer.belasting. Relatief veel Nederlanders.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wij hebben hier niet gestaan, er staan ook campers over de brug in de fraaie natuur. Ik weet niet of daar alleen dagrecreatie is toegestaan. Je staat daar dan wel leuk nabij de rivier. Kleine toiletgebouwtje ( foto 2)had smerige toiletten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige overnachtingsplaats, ivm COVID zijn de toiletten gesloten. Schoon water en lozen kan wel. Prima buiten zitten op gras. Mooi uitzicht.Voor betalingsbewijs moet je aan de hoofdweg bij de tijdschriften winkel( zie foto met reclamezuil) zijn. Daar is ook een grote supermarkt. Er zijn ook restaurantjes in de buurt ( niet bezocht) Overnachten kost tegenwoordig €4,-.

Sitecode: 41915

Keurige camping, met leuk zwembad en mooi meer waar je ook in kan zwemmen. Plaatsjes dichter bij het meer hebben een hoger tarief. Ik deze Covid periode was het bijzonder rustig. Receptie is gesloten tussen 13:00-15:00. Auto’s moeten op parkeerplaats bij entree worden geparkeerd.Wij betaalden €43,- voor een plaatsje direct aan het water ( 2 pers/camper/stroom)

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Ruim opgezette camping met hangbrug over rivier Soca; snelstromend koud helder water, veel stenen. Schitterende omgeving voor wandelen. Op camping leuk speeltuintje voor kinderen. ‘s Avonds was het rustig. Veel Duitsers. Sanitair was redelijk schoon. Wij betaalden €42,20 per nacht voor 2 pers/camper/stroom/ ( en beetje wonderlijk...)douche ( 2,- p.nacht )

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rust- en natuurliefhebbers opgelet: schitterende, rustige plaats in de Alpen; veel wandelroutes. Leuk was de wandeling boven bij de gondel ( €17,- retour p.p.) Schnitzel met champignons/aardappeltjes/wijn bij eigenaar €45,- voor 2 personen. Mooie bron om de hoek. Wij betaalden €5,- p.n. +€2,- voor stroom. In deze Corona periode waren wij de enige gasten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wijnliefhebbers moeten hier zijn; uitgebreide wijnproeverij met heerlijke hapjes (koken daarna niet meer nodig) voor €20,- p.p. Wij waren de enigen op de camperplaats; prachtig uitzicht (alleen als er niemand voor je staat) Irena is een enthousiaste gastvrouw; een plaats om voor om te rijden. Overnachten kost €10,- heerlijke wijnen gekocht

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heerlijk rustige camping, prachtige ligging, schoon sanitair, prima douche, gelegen aan riviertje met gelegenheid tot spelen/luchtbed etc. Voetbalveldje, bar & pizza. Wij betaalden €22,- per nacht incl toeristenbelasting

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige camperplaats met bijzonder fraai uitzicht. Er is geen schaduw en geen douche. Stroom/water/storten/wc kan je direct gebruiken bij aankomstVriendelijke beheerder aanwezig tussen 17:00-21:00, hij geeft je ook info over gratis bus die je bijvoorbeeld naar berg rijdt voor wandelen. Wij betaalden €19,- incl alles. Meer snel te bereiken met e-bike; perfect zwemmen! Tip:fiets naar waterval

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Super mooie camping, sanitair dik in orde, zeer geschikt voor gezinnen. Iedereen loopt hier met een sup of ander drijfding. Zwemwater van het meer is prima. Restaurant met groot buitenterras, lekkere broodjes service, campingwinkel. wel erg aan de prijs; wij betaalden ruim €46,- per nacht voor 2 personen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima plaats om op de fiets naar centrum Ljubljana te gaan; wij waren er met e-bike met 25 minuten. De route is erg eenvoudig en bij toeristen info in het bescheiden centrum parkeer je goed je fiets( er is ook een fiets reparatiepunt en diverse drinkwaterpunten) camperplaats was zeker niet vol, sanitair was schoon en de douche (€1,-) was prima. Leuk buiten op terras van restaurant gegeten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prachtig uitzicht vanaf verzorgd boerenerf, vriendelijke eigenaren, bijzonder schoon, modern en ruim sanitair, mooie e-bike tocht gemaakt naar Weissensee. Broodjes service van af 7:30, leuk klein zwembadje en kinderspeelplaats. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is het geluid van de snelweg in het dal.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heerlijk rustig op boerenerf met geweldig uitzicht. vanwege Corona mogen er nu maar 2 campers staan ipv 3. Er zijn 2 sanitair ruimtes met elk wc/wastafel/goede douche. Je moet hiervoor wel een trap af. Hartelijke ontvangst, wij betaalden €15,- incl stroom, water & toeristen belasting. Geluid snelweg was hoorbaar maar niet echt storend.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prime CP op zeer korte loopafstand van idyllisch plaatsje; Aldi,Lidl & Edeka op loopafstand. Overnachtingstarief per bankpas, stroom met muntjes €0,50. Schone toiletten. Eind v.d. za mi toch nog voldoende plaats. Horeca op loopafstand

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Prima kampeerterrein met eigen water& electrapunt, schoon sanitair, snackbar en pannenkoekenhuis/kaasboerderij, gelegen tussen fietsknooppunten. Speeltuin en zwembad. Groot terrein met veel vaste staplaatsen, maar daar heb je op het seizoensplaatsen veld geen last van. Let op: bij gebruik van ACSI kortingskaart is er toch per nacht €2,- voor stroom gerekend. Check dus goed voor het afrekenen.