@fgb
uitstekende plek alles wat je als camperaar nodig heb .
heel mooi plekje ook om te wandelen of fietsen schoon en netjes
we hebben heerlijk door het dorp gewandeld biertje en een wijntje gedronken voor €2 ongekende prijzen tegenover de crisis een cafeetje meer een kantine maar je kan daar prima lunchen. en voor de hoofd maaltijd s.sebatiaan prima.
prachtige cp ruim en netjes dorpje is nou niet echt je dat.
dit is echt niet de beste cp geen satelliet ontvangst geen afval bakken wel mooi uitzicht maar alles is onverhard
wij waren daar maar vonden het niets vies en erg smalle plaatsen iets zuidelijker in segun les villa's is het al stukken beter.
8-10-22. Weet niet wat er gebeurd is maar toen wij er waren liep grijs water niet weg en toilet legen was ook vieze bende en afvalbakken vol. Misschien iedereen op vakantie bij gemeente???? Niet fris dus zijn snel weer vertrokken.
29-7-22. Erg warm maar op zich leuke plek alleen jammer van herrie vd weg. Hielden de ramen open vanwege de hitte. Ook waterval bezocht maar geen water te bekennen 🤪. En blokken meenemen.
Geen hoeraaa camping maar heel knus simpel familie campinkje en heerlijk zwemwater in het Lac. En supermarkt aan de overkant. Wij vonden het super. Contant betalen want pinnen kennen ze niet😂
Leuke plek. waren er begin augustus. Helaas geen schaduw maar op woensdag, zaterdag en zondag kun je met skilift en daarna prachtige wandeling maken met uitzicht op Genève en Mont Blanc.
in een woord geweldig zo schoon en netjes .
Mooi rustige ruime plek prima eigenaren heerlijk om van daaruit te fietsen tijdens ons verblijf werd er nog een lammetje geboren een plek om op terug te komen
Tegenwoordig is alleen de plaats nog gratis en het toilet voor de rest moet je je credit card gebruiken. Verder nette cp en ruim in Evran
inderdaad een mooie plek maar vrijwel geen bereik met je telefoon.
erg nette camping grote plaatsen aardige eigenaren super alleen de prijs als vermeld klopt niet wij betaalden €17,60 met stroom 2 personen + camper 26_07-2020
prima plek erg rustig naast tennisbaan en alles is er voor een camperaar
Sitecode: 20586
Prima camping met alles erop en eraan.. Restaurant, zwembad, schoon sanitair, wasmachines, drogers...zeer vriendelijke uitbaters en personeel en nog lekker knus. Als je van Benidorm houdt moet je hier niet zijn. Maar wij vinden Canet de Mar nog niet verkracht door al de touristen. in ieder geval nog niet in mei. Al met al een dikke 10. Folly en Hilja Berends
Leuke camperplek bij kerkje. Op loopafstand van centrum en supermarkten. Ook mooi te fietsen en wandelen met uitzicht op Alpen. En ook nog gratis. Super..