@fiat1967
Sitecode: 52026
Prima overnachtingscamping dicht. bij de 7. Vriendelijke ontvangst en mooie grote grasplaatsen. Verouderd sanitair maar heel schoon. Douchen met muntjes (€ 0,50), maar heerlijk warm en je kunt lekker lang douchen
Sobere camping maar een prima uitvalsbasis om het mooie Wenen te bezoeken. 10 minuten lopen naar de metro en met een paar minuten sta je in de binnenstad. Alle voorzieningen aanwezig en redelijk schoon. Smalle lange plaatsen. Voornamelijk campers op de camping.
Aanrader. Prachtige camping tussen de bergen met uitzicht op de gletsjer. mooie grote camperplekken. Keurig, altijd schoon sanitair. Fantastische omgeving voor uitstapjes.
Mooie camping aan het meer. Het prachtige Sankt Wolfgang op 3 km. Goede fietsmogelijkheden. Te weinig toiletruimte voor het aantal campingplaatsen. En de camping was niet eens vol tijdens ons bezoek. Wel netjes schoon.
Fijne camping, met prachtig schoon sanitair. Goed betaalbaar restaurant. Tijdens drukke dagen gewoon even bellen om te reserveren. Zeer vriendelijke eigenaar/personeel.
Fantastische kleine camping met een geweldig uitzicht. Toiletgebouw is prachtig. Mooier dan een menigeen thuis heeft.
Met zn allen op een zeer ongezellig campingterrein. En dat voor prijzen van een 5 sterren camping. Slecht onderhouden toiletgebouw. En te weinig voor zoveel gasten. Zou dit niemand aanraden.