@fiatlmc1
Camperplaats zoals het moet zijn .Ook prachtig sanitair. Op maandag geen brood daar restaurant op die dag gesloten is.
We waren er voor de derde keer . Blijft een top camping . Enkel is het wat zoeken voor tv ontvangst.
Top mooie Camperplaats . Kennis gemaakt met leuke landgenoten en Nederlanders. we komen zeker terug.
in een zin , een top Camperplaats. Miste enkel een info hoekje met de bezienswaardigheden in de streek.
prima Camperplaats met voi verte op 200 meter. Tegen de waterkant wel geen tv ontvangst
Kan er niets aan toevoegen .Dit is gewoon een top Camperplaats . we hebben genoten.
Stonden hier op 30/01/2026. Prima plaats . Bij het opstaan bleek echter de stroom niet meer te werken. Een vriendelijke dame belde naar het noodnummer maar kreeg geen antwoord. Dan maar naar het gemeentehuis gebeld. Binnen het half uur was er een technieker ter plaatse. Iedereen had weer stroom en de slagboom deed het ook weer. Top
Sitecode: 62087
Vorige mening klopt volledig. Mooie camperplaats.
Goed als tussenstop. Plaats zat op het veld achter het sanitair gebouw. Beetje norse uitbater.
Aangekomen op 2 Februari en dit voor 7 nachten. Camping was pas tweede dag open. Mondjesmaat kwamen de gasten toe. Men is nog volop bezig met het vernieuwen van de electra en het water waarover iedere plaats beschikt. Restaurant en winkel waren nog gesloten. In de streek is niets te beleven, het is een echte strandcamping. Wel heel net met super mooi sanitair. Ook heel vriendelijk aan de receptie. we fietsten naar Cambrils .
Staan er nu voor een weekje. Mooi gelegen en heel rustig. Nette sanitaire voorzieningen. Restaurant is open en er is broodservice. John en Martine 09/02/2026