@figaro

2022
8m
Halfintegraal
Bezit

Wat een prachtige plek. Kregen van de eigenaar de beschrijving om er te komen. Word beheerd door Nederlanders. Prima wifi.Keurige uitleg bij aankomst. Dank Peter en Denise.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We stonden voor de poort maar er was niemand thuis en zag er verlaten uit. Wel de poort open gedaan om te gaan kijken. Vonden het onbeleefd om er zo maar te gaan staan. Jammer is een prachtige plek. Zijn door gereden naar Guerigny. Prima.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij staan hier voor twee nachten.€40,80 betaald voor camper en twee personen inclusief stroom. Je kunt achter het toilet gebouw alles lozen en water tappen. Het toilet gebouw was niet schoon. Melding van gemaakt en ze waren even daarna aan het poetsen.Wel rustige plek. Rondje langs het meer op de fiets is prachtig. Buurtsuper op 50m.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Deze plek is er niet meer. Borden met verboden voor campers. Ook kermis op het plein en vol met auto's. De andere camperplaats ook niet gevonden. Zijn uitgeweken naar camping Le Signal.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Keurig ontvangst met de engels sprekende beheerder. Lekkere warme douche en ruime plek speciaal voor campers. We betaalden voor twee nachten €30,72 zonder stroom. Je hoort de weg wel maar is niet hinderlijk .

Via een zuil gaat de slagboom open. Keurig netjes aangelegd. Voor €10,00 mag je niet klagen. Heerlijk rustig.😴

We hebben er een paar nachten gestaan voor €10,00 p.n. Was wel in Coronatijd maar maandag ging sanitair weer open en betaalden toch hetzelfde. Vriendelijke beheerder. Mooie ruime plekken.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij staan er nu. Wat een prachtige plek en alles gratis ook de stroom! Prullenbak aanwezig en onder golfplaat rioleringsput? Komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We hebben er twee nachten gestaan. Prima plek en je loopt zo via de poort naar het strand. Was maar 1 toilet open voor de gehele plek. Werd wel goed schoongehouden. Eigenaars zijn erg behulpzaam.

Sitecode: 20035

Prima camping, schoon sanitair en mooi fietsomgeving. Berendonck plas ook vlakbij, Nijmegen 10 km. Wij betaalden voor drie nachten €48,00 all in.👍🏻

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Er is een andere uitbater van het hotel. Het heet nu Muhlen Hotel. De douches en w-c zijn hetzelfde gebleven. Moesten €15,00 per nacht betalen wat best aan de prijs is voor het gebodene.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zijn hier vandaag aangekomen , is gewoon parkeerplaats bij hotel gedateerd sanitair , stroom aansluiting via een kabelhaspel naar een kast, omdat de kabels nog niet waren aangesloten €15 per nacht is te veel per nacht

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Sitecode: 20102

We hebben hier overnacht op de terugweg naar huis.Worden keurig ontvangen en mogen zelf een plek uitzoeken. Prima WiFi en douches schoon. €13,00 betaald.Oppassen inderdaad met de boompjes. In het restaurant gegeten. Dat kan beter.

Prima voor elkaar. Mooie CP voor een paar nachten. En gratis een eitje! Top en dat voor maar €10,00. Eigenaar zeer behulpzaam, hadden achterlicht kapot en bood aan om ons naar de garage te rijden. Komen zeker weer een keer terug.👍🏻

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Afgelopen weekend gestaan. Prima camping vlak naast de A 9. Je komt in een groene oase terecht. Metro op loop afstand. Broodjes te koop in supermarkt op de camping. Sanitair prima. Prijs/ kwaliteit verhouding ok. Komen hier zeker terug.

Top plaats , zo zou het overal moeten zijn.