@finske
- 2008
Camperplaats met 9 plaatsen voor reserveringen is snel vol en de gereserveerde plekken zijn niet bezet. Ticket voor 1 dag 22 euro. Je krijgt 3 tickets waarvan er 1 gratis reizen met OV. Er is een klein riviertje vlakbij. Het was erg warm tijdens ons verblijf en wij hebben dan ook verkoeling gezocht in het prachtige Kurpark dichtbij de camperplaats.
Mooie camperplaats met uitzicht op de Main. Camperplaazsen zijn zeer ruim met een stroomtuil voor munten. Toiletten zijn schoon. Water tappen, chemisch toilet reinigen, schaduwplekken, stadje op loopafstand. Een super fijne camperplaats.
Grote camperplaats hier is altijd plek. Stroom voor 1 euro per 6 uur of sterker stroom voor 2 euro per 6 uur. Op gras of op beton staan er zijn toiletten, water 1 euro voor 10 min. vuil water plaats en cassette toilet legen. leuke plek om drielandenpunt te bezoeken.
DietFin was hier bij aankomst niemand aanwezig de camperplaats opgereden en plekje uitgezocht en later zij een bepaald iemand dat we hadden moeten reserveren en we moesten wachten op Sonja. Nou die kwam even later het was net of we in een uitzending van man bijt hond zaten. Wat een vriendelijke excentrieke dame, we konden blijven zolang als we wilden niks reserveren foute info. Super camperplaats
Dietfin was hier super plekje bijna privé alle campers rijden door naar grote camperplaats zelf weten. Door corona geen douches maar die hebben we in de camper. 15 euro met stroom, geen probleem, aardige mensen . Drukke weg valt mee .
nog steeds wordt hier gewerkt als het eenmaal klaar is zal het prachtig zijn nu is het nog een baustelle
helaas deze mensen zijn ermee gestopt niet meer naartoe rijden
helemaal toppie na een paar dagen toeren effe lekker douchen in schone verwarmde douches stadje Xanten Kei gezellig met kerstmarkt vallen met de neus in de boter lekker gegeten bij Kroaat niks op aan te merken