@firstblind
Lid van Campercontact sinds 2026

Een erg fijne camping, de sanitaire voorzieningen zijn zeer ruim en schoon. Uitstekende locatie voor uitstapjes naar Riva of de omgeving. Er zijn ook volop fietspaden. De jachthaven ligt op ongeveer 8 minuten lopen. Daar vindt u een voetgangerszone met restaurants, ijssalons, kleine winkeltjes, enzovoort.
Een prachtig gelegen camping direct aan het meer. Zoals eerder vermeld, zijn de sanitaire voorzieningen echter wel aan renovatie toe. Ze zijn erg klein en zien er verouderd uit. Aan de hygiëne valt echter niets te klagen. Het charmante stadje Pisogne ligt op loopafstand. We verbleven er drie nachten en dat was prima.
Een absoluut luxe camping! Alle voorzieningen zijn aanwezig, waaronder een zwembad, broodjes, service, een bushalte direct voor de ingang en een afvalwaterafvoer bij de staanplaats. De staanplaatsen zijn ruim en rustig gelegen. Je kunt er zelfs een auto of scooter huren. Het restaurant is heerlijk. Kortom, vijf sterren! De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en het personeel was ontzettend vriendelijk.
Sitecode: 195618
Een smerige plek waar helemaal niets te vinden was! We zijn gewoon doorgereden en hebben deze plek niet gebruikt.