@flashnet65

Zeer mooi gelegen camping, terrassen in een olijfgaard. Water/elektriciteit ter plaatse. Bar bij het zwembad, kiezelstrand en een goed restaurant. 30 minuten lopen naar Tisno. Vriendelijke service op alle gebieden. Sterk aanbevolen en een geweldige plek voor onze smaak. De oude olijfbomen zorgen voor schaduw en zijn geschikt om onder te rusten tijdens de hoge hitte.

Zeer grote camping, ondanks boeking moet je na aankomst een plekje in het rayon zoeken. Voor het boeken van een specifieke plaats 150€ extra in het H-seizoen. Consumptiemarkt in de 1e klasse. Restaurant goed. Personeel van behulpzaam tot nulinteresse is allemaal beschikbaar. Wij geven de voorkeur aan kleinere plaatsen. Plaats ideaal voor het laagseizoen

Leuke camping met doorgangsplaatsen, elektriciteit/water aanwezig, verhard. Zeer behulpzaam personeel. Goed restaurant, ideaal gelegen voor de ingang van het park. In het hoogseizoen nogal duur. Met een zwembad en een bar was de plek die we voor één nacht hadden ook relatief nieuw. Zeker een aanrader.

Leuke camping maar veel te duur voor één nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen (135€) in het hoogseizoen. We hadden een grindplaats gelegen aan twee buitenstraten (kruispunt) wat 's nachts tot veel lawaai leidde. Plaats is geschikt voor een bezoek aan Zadar. De infrastructuur voor de transitzones is modern, maar er zijn slechts één heren- en twee damestoiletten en twee douches bij de receptie. Op 10 minuten afstand bevindt zich nog een mooi vormgegeven toiletvoorziening.