@flawes
4 foto's toegevoegd · 11 maanden geleden

De nieuwe camping is geopend sinds 15 november 2025. Er zijn twaalf nieuwe plaatsen bijgekomen, waarmee het totaal op twintig komt. Reserveren is nu mogelijk en kost € 10,00. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Uitstekend!
Zo'n mooie camping krijgt één ster van dogfan!!! Ik kan het echt niet geloven. Sommige mensen kunnen geen camping vinden. Het telefoonnummer staat in de beschrijving. Ze hadden gewoon kunnen bellen in plaats van een negatieve recensie te schrijven. Ach ja, het is gewoon makkelijker om incognito te blijven. Mensen, ga erheen en laat je niet afschrikken door zulke opmerkingen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Deze parkeerplaats is momenteel niet toegankelijk. De weg en het kasteel zijn afgesloten vanwege werkzaamheden.
Deze parkeerplaats kost nu € 10. Grindperceel met werkend water en elektriciteit.
Er is een nieuwe operator. De locatie kost nu € 8. Water en elektriciteit werken, maar nog niet. De locatie is het hele jaar open. De brug is duidelijk te horen.
Wij verbleven vier nachten op deze prachtige, rustige plek. Super aardige operator. Prachtig gebied om te fietsen en wandelen. Honden zijn welkom! Wij komen zeker nog een keer terug.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Vanaf 1 december 2024 kost de parkeerplaats € 20,- plus toeristenbelasting. Nou ja, alles zal duurder zijn. Binnenkort schandalig.