@flooropvakantie
Lid van Campercontact sinds 2026
Opzich oke, genoeg plekken en de toiletten en douches bij de harbor office waren schoon, echter zijn deze zo’n 5 minuten lopen vanaf de camperplaatsen. De 2 douches en toiletten die naast de camperplekken waren, waren altijd bezet omdat het een toilet en douche hokje in 1 was, dus 2 hokjes in totaal voor mannen en vrouwen gecombineerd.
4 camperplekken beschikbaar, geen code gekregen voor de deur van het clubhuis en de douche zelf, waardoor we het vieze toilet moesten gebruiken. In het clubhuis waren de toiletten wel schoon en de douches oke, alleen konden we hier dus pas gebruik van maken toen we van onze buren hoorden dat er een code was en hebben we gebruik kunnen maken van hun code. In het clubhuis is ook een keukentje met wasbak.
De plaats was opzich prima, douche en toilet waren schoon. Douche was niet erg warm en konden niet allemaal op slot. Dichtbij een supermarkt dus dat is prettig. Erg vroeg wakker gemaakt door continu gebonk dat tot 10:00 heeft geduurd
Heerlijke rustige plek in een weiland, 24 euro (alleen contant betaling!!) voor stroom en water, toilet en douches waren goed en schoon, wel slechts 1 toilet
Geweldig! Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend, er is genoeg ruimte en een top locatie met uitzicht op de zee! Er is een uitgebreide keuken met oven en al beschikbaar in het clubhuis, waar je ook kunt afwassen. De toiletten en douches waren schoon en ruim.
Prijs kwaliteit oke, sanitair niet super. Makkelijke betaling door kastje aan de muur. Wel een leuke locatie met soms een zeehond in het water te zien
Fijne plek, voldoet aan alle voorzieningen, schoon en netjes met een leuke wandel omgeving