@floschi112
- 2014
We zijn ontzettend blij met de locatie! Ook al hadden we niet gereserveerd, we werden supervriendelijk ontvangen en kregen een fantastische plek! Alles is prachtig onderhouden, met zitjes aan het water. Er is een hondenstrand en een wandelpad naast de locatie! Zowel honden als baasjes zijn hier welkom! Ja, er zijn twee douches in één hokje, maar laten we eerlijk zijn! Wie gaat er nou naast iemand anders staan als er iemand anders staat te douchen? We komen zeker terug!
Ruimte voor 5-6 campers, maar laat wel ruimte over voor de bewoners. Er zijn wandelpaden, toiletgebouw met wateraansluiting en een geweldig uitzicht. Vuilnisbakken beschikbaar
Zeer geen parkeerplaats. Na de regen is het weinige groen volkomen modderig. Het is meer een autoruimte. Wij zijn een plaats verder gegaan
Ik denk dat de plaats erg goed is. Veel mogelijkheden voor kinderen, honden en volwassenen. Binnenspeeltuin, blacklightgolf, Kettkars voor 4 en en en. Hondenstrand dichtbij en heerlijk eten voor de tweevoeters.
zeer rustieke camping op terrein van de sportfaciliteiten. Royale pakketten, goed onderhouden buitenruimtes, maar de schoonmaakster moet een paar jaar geleden met pensioen zijn gegaan. Geen wc-brillen, overal spinnen in de douches. Misschien komt het door de coronatijd, maar ik denk het niet. Men zou hier kunnen verbeteren. Maar met een tent en motor, twee nachten, is 13 € een eerlijke prijs!
10 plaatsen op een kleine staanplaats voor de camping aan een rivier. Mooie oude stad met restaurants en gezellige straatjes. Loop langs de rivier. Geweldig met hond Rustig 's nachts, voor 5 € zeker oké voor een tussenstop
Nieuw is de betaalautomaat met slagboom, douche en toilet geblokkeerd door Covid 19, grindvakken allemaal bezet, weiland geblokkeerd. Operator vriendelijk, het klooster is per fiets te bereiken
Voor ons een van de beste plekken voor een zomervakantie! Eindeloos strand, restaurants en kleine winkeltjes ernaast, de muziek stoort je niet echt, leuke paden voor de hond! Water direct op de mobiel, onbeperkte elektriciteit, goed voor het klimaat. Lidl of Aldi op ongeveer 9 km afstand. Voor de prijs, maximaal herstel
Zeer mooie, rustige plek aangelegd als rotonde, buitenplaatsen met schaduw, kavels van voldoende grootte, winkels in de buurt, strand iets verder maar toch op loopafstand. Elektriciteit slechts 2 Ah per dag. Anders all-inclusive voor € 7 per nacht
rustige plek, een paar kinderen met hun fietsen maar verder ok voor een tussenstop!
Verharde parkeerplaats voor campers. V / E werd helaas met Pinksteren verbroken. Mooi uitgangspunt voor fietstochten naar Strande. Zwembad / speeltuin en grote weide bijna naast de deur. Kleine winkel en restaurants op loopafstand. Mooi strand, helaas zijn honden niet toegestaan. De veerboot naar Kiel vertrekt vanuit de jachthaven! Het wordt moeilijk om een plaats te bemachtigen tijdens de Kiel Week! Maar ik ben al 20 jaar een gewoon gas
zoals al beschreven, luid en strak! niets voor ons. We staan op de grote parkeerplaats ernaast. Zelfvoorzienend zijn en geen elektriciteit "stelen"
Gezellige pub, met zeer vriendelijke service, heerlijk eten en bier. Ontbijt in het weekend, 4 stroomaansluitingen, speeltuin, wandelpaden en zoet water. Een van de beste plekken op het hele eiland !!
De toiletten zijn geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur. Veel verkeer, met uitzicht op de kleine haven. Vers water is verkrijgbaar bij de buitendouche in het toiletgebouw
Gemakkelijk parkeren. Grandioos uitzicht en mooie wandelmogelijkheden
zeer mooie exploitant, grote speelplaats voor de kinderen, zeer rustig, mooie oude stad
rustige plek. Hallen en een buitenzwembad naast de deur. Benzinestation voor broodjes in de buurt en op loopafstand
Een heel mooie en rustige parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Kinderbespaßung, dieren, strand, fietspaden, geweldige sanitaire voorzieningen. Een must voor kampeerders met een hond! Behendigheidsplaats voor de viervoetige vrienden! Helaas een beetje duur, 29 € voor 2 volwassenen. 2 kinderen 1 hond
super mooie plek direct aan de Weser. Nodigt uit voor een wandeling en fietsen. Leuke oude stad met cafés en restaurants. Geweldig met hond
Leuke plek met alles wat je nodig hebt. waren er met hond en kinderen. Speeltuin en een klein strandrestaurant in de buurt! We zullen zeker terugkomen!
Mooie cp met veel ruimte voor de hond. Helaas maar één elektriciteitsaansluiting. Met toiletgebouw en camperservice.
Plaats is leuk maar hellend. Alleen voor mensen met een diepe slaap. Het weggeluid is ondraaglijk! En dat overal. Afvoer vond ik alleen voor het toilet. Grijs water afvoer of drinkwater was daar niet te vinden.
Een heel mooie plaats met een geweldig strand op 300-400 m afstand. Perfect voor kinderen! Helaas geen toiletten of douches, wel restaurant en 's ochtends stokbrood ernaast. Er is water direct bij de elektriciteitszuil. Dubbele adapter is nodig. Een van onze favoriete plekken. We komen terug
Mooie rustige plek met een geweldig uitzicht op het klooster! We zullen zeker terugkomen!
Hoewel aan de weg gelegen, rustige plek in een kleine stad. Bakker om de hoek, voor de kinderen een speeltuin. Wat wil je nog meer.
Super plek, helaas niets was gratis.
Of je daar wel of niet gaat slapen, je moet 35€ betalen! Ik vind het gewoon schandalig! Zelfs motorfietsen kosten 15€ !!
Prachtige plek bij het zwembad. Voor het grijze afvalwater is de aansluiting erg krap. Stad ligt op loopafstand. Voor naspoelen van het toilet extra betalen.