@fonfonsenior
Superfijne plek. We hebben er 2 dagen doorgebracht. Makkelijk parkeren, zelfs met een XXL camper. Mooie fietstochten langs de Aare. Het enige minpuntje is de prijs. Inderdaad, 25 CHF zonder enige service (stortplaats voor afvalwater of zwart water, tanken), vinden we overdreven.
Op deze locatie hebben wij op 6 februari 2024 geparkeerd. Wij waren met 5 campers. De rustige nacht met bezoek van de burgerwacht. Aan de andere kant werden we de volgende ochtend, rond 11.00 uur, door de gemeentepolitie uitgezet, op straffe van een boete. Ik vind dat deze plek verboden moet worden
het is slechts een parkeerplaats voor vrachtwagens en bussen geworden. Geen afscheiding meer met de campers. Exorbitante prijs van € 36 voor 24 uur. we zijn daar niet gebleven
super behulpzame eigenaren. Douches super geregeld, schoon en met voldoende warm water. We kwamen aan in een stortbui. Zo blij dat de ruimte volledig verhard is. Parkeer persoonlijk niet in park 1 vanwege het verkeer. Geef de voorkeur aan park 2. Echter, zoals veel gebieden, is de elektriciteit niet aan de top. Gelukkig hadden we borden ter compensatie. Sterk aanbevolen gebied
buitensporige prijs in vergelijking met de vele elektriciteitsproblemen (op elk moment, voornamelijk 's avonds), om nog maar te zwijgen van de plastic vuren die in de buurt worden verbrand en een misselijkmakende geur afgeven. Jammer want de omgeving is zeer goed onderhouden. fonfonsenior
Geweldig gebied. Heel proper. Helaas is het uiterst onaangenaam (om beleefd te zijn) dat er te allen tijde stroomstoringen en wifi zijn. Dit is ons gisteravond overkomen en het heeft onze batterij leeggemaakt. Voor de prijs van de XXL-stoel voor 21 € zou je betere services verwachten
Gebied gesloten sinds 19 maart 2020 na het coronavirus
Sitecode: 20316
Deze hoek van het paradijs op de dag, al snel de hel 's nachts omdat van de spoorlijn binnen 100 meter. Treinen (TGV en vracht) de hele nacht in gestaag tempo (12 tot 15 per uur). Anders, leuke eigenaar en geweldige faciliteit
Op het terrein 30 januari - 18 februari 2018 Groot, zeer redelijke glijdende schaal. Echter, kleine elektriciteit zorgen. In feite, op slechts 5 A, zo vaak snijdt. Door nadelen, als er geen voertuig om het gebied te bezoeken, dit is enigszins problematisch omdat alles in de directe omgeving is afgesloten. Echter, kleine bedrijven 800 m, zeer goed gevuld
Geweldige plek om uit te lekken en vul de tank met water en elektriciteit (€ 2 per dienst). Gratis aftappen. Zonder manoeuvre, kwam ik met mijn camper en mijn Amerikaanse trailer (15 m lang)
In het hoogseizoen moet je je bij de receptie van de camping melden. Vergeleken met het aanbod, is het relatief duur (dezelfde prijs als de camping is ~ 20 CHF voor 1 dag en 2 personen). Daarnaast is het heen en weer rijden naar de afvalinzameling niet aangenaam.