@fraing
- 2015
Els5168....hoezo een officiële camperplaats 🙄??? Indien je een goede toegangsweg wil, ga je 2 km terug naar de officiële cp's. Die staan tenminste altijd vol.....maar je hebt wel een goede toegangsweg! Wij zouden zeggen, we moeten héél zuinig zijn op deze plaats! Hopen dat we er nog lang naartoe mogen/kunnen gaan. Het is daar fantastisch met mooi weer! Laat de lang parkeerders maar ook wandelaars er aub geen openbaar toilet van maken!
Hele fijne plek. Ook vannacht hebben ze met sinaasappels op campers gegooid. Het worden ook zoveel campers en mensen vertonen toch campinggedrag. Het is een parkeerplaats. Ga met je stoeltje naar het strand, dat is niet ver. Het belangrijkste denken wij, parkeer je camper niet zo dicht bij de huizen. Natuurlijk krijgen mensen dan een hekel aan campers. Wat zou je zelf doen als er 50 campers tegen of bij je huis staan. Denk niet alleen aan jezelf!
Fijne plek om overdag te staan, maar overnachten zeker GEEN aanrader.! Daarom 1 ster. Ze houden hier nogal van herrie. Zijn het geen jongeren die de hele nacht rond racen met luide muziek en gierende banden en/of op het strand verblijven (op het strand is ook duidelijk de rotzooi te zien die ze achterlaten). Deze herrie duurt tot minimaal 5 uur in de ochtend. Om 8.15 uur komt de veegmachine op zondag. Slapen is er hier dus niet bij.
Fijne plek om te staan met je neus bijna op het strand als je dat geluk hebt. Veel lang parkeerders die hun vuil water 's nachts gewoon weg laten lopen. Mensen verpest het toch niet voor de toekomst! Denk even na! Rij even naar een cp waar het tegen betaling wel legaal kan. Tja je bent misschien je plekje vooraan kwijt, maar dan hebben anderen ook nog eens een kans.. Jammer dat tegenwoordig de meeste alleen aan zichzelf denken.
Mooie plaats met geweldig mooie wandelmogelijkheden. Alles zag er schoon uit toen we kwamen. Er stond een grote Concorde (Franse, misschien dat ze zich nu aangesproken voelen) die zijn zwart water vandaag weg liet lopen toen hij vertrok en liet de uitwerpselen gewoon liggen op het plateau. Bahhh denk ook even aan andere camperaars en mensen uit het dorp. Je bent niet alleen op de wereld.....al denken de meeste mensen dat tegenwoordig helaas wel
soms schaam je je dat je Nederlander bent. perfecte gratis plaats maar als je Nederlanders naast je krijgt met een 40 jaar oude mercedes camper..... aangesproken op het feit dat ze vuil water weg lieten lopen op de plaats kregen we als reactie : we douchen altijd buiten want we hebben geen binnendouche. Ga dan naar een camping! Verziek dit soort mooie plekken niet met je asociale gedrag !!!!
Afgelopen nacht overnacht. Niemand gezien. Plek is goed voor een overnachting, maar meer niet. Je kunt wel vanaf deze plek mooie wandelingen maken en fietsen langs de Moezel.
2 dagen heerlijk gestaan. Fijne plek. vanmorgen kwam de politie ons allemaal wegsturen. zonder pardon, meteen vertrekken!
Sitecode: 20517
Prachtig uitzicht, maar dat is ook alles. Al vroeg heel veel verkeer op het kleine weggetje en als je 's morgens weg wilt rijden dan wordt alles geblokkeerd door slimme Spanjaarden die achter je komen staande plek om alles over te laden. terwijl er een eindje verder op plaats genoeg is. Vorm van toeristen pesten oid? CP is verder wel goed aangelegd. Het uitzicht verdiend 5 sterren.
Ziet er op het 1e oog goed uit. Je moet vooraf betalen en dan kom je bedrogen uit. Lijkt wel of iedereen binnen gelaten wordt. Plek of geen plek. Velden zijn afgezet voor grote groepen voor ACSI of andere organisaties. Uiteindelijk moet je de camper maar ergens tussen zien te proppen. Staat dan vlak langs een hele drukke weg. Jammer dat we voor 2 machten hebben betaald, misschien dat we het na 1 nacht voor gezien houden. Voor ons NOOIT meer!
Het blijft een superfijne plek. 3 sterren omdat het water nog steeds niet werkte. Dit is vorig jaar in februari al doorgegeven. Gemeente Vallebrègues bedankt voor de mooie plek, maar laat de zuil eens repareren. Er zullen inmiddels genoeg muntjes in liggen om deze te laten repareren.
TOPPLAATS! In een prachtige omgeving met hele lieve eigenaren. Jammer dat we geen 6 sterren kunnen geven. Wat ons betreft wordt dit de camperplaats van het jaar want dat verdienen ze. Jos en Jolande nogmaals bedankt voor alle goede zorgen. Heel veel succes! Frans, Ingrid en Brammetje
Prachtige cp. Plaatsen op grind en een mooi groot grasveld om te zitten. Alles ziet er tiptop uit! Helaas hadden wij de pech dat het met bakken de hemel uitkwam toen we aan kwamen. We komen zeker een keer terug!
Uitzicht is zeker de moeite waard. Wij hadden echter pech dat binnen een half uur na aankomst de lucht compleet dicht trok en ging regenen. Wij vonden wel , ondanks het volgen van de P-borden, het een lastige weg was, vol met kuilen, gaten en grote hobbels. Dit was ook op de plek zelf. Niet goed geslapen doordat de kerkklokken de hele nacht luiden! Op het hele uur (zelfs 2x) en op het halve uur.
Afgelopen nacht hier overnacht omdat er veel regen was voorspeld. De nacht was rustig. De 1e vrachtauto kwam om 7.30 uur, dus dat viel mee. Verder is er inderdaad niets in het dorp, maar het is wel grappig in een vierkant gebouwd. Grijs water afvoer en gratis water. We vonden het alleen al rustig omdat er niemand bijkwam tussen 22.00 uur - 2.00 uur. De meeste Spanjaarden zoeken dan pas een overnachtingsplek is ons opgevallen. Stonden alleen.
Wat een schitterende plek! We zijn hier 2 dagen heerlijk tot rust gekomen op dit prachtige plekje. Jammer dat je maar 48 uur mag blijven staan, we hadden het makkelijk nog 2 dagen volgehouden. Heerlijk wandelen in de omgeving. Wat ons betreft is deze 10 sterren waard. We komen graag nog eens terug. Bedankt voor de gastvrijheid!
Voor een snelle tussenstop oké. De vaste bewoners staan er nog steeds en wat voor bewoners. Wel mooi wandelgebied. We hebben er maar niet overnacht.
De cp zelf krijgt van ons een 10. Mooi gelegen aan de Yonne. Met dank aan de gemeente. Echt een prachtige plek! Voor de nachtrust is deze niet aan te bevelen door de vele goederentreinen die de hele nacht door blijven (daar kan de gemeente niks aan doen) De kerkklokken luiden alleen 's avonds en 's ochtends om 7 uur. Dus daar geen last van. Jammer van al die treinen.
We hebben een heerlijke rustige nacht gehad, Wij zouden het zeker wel een 2e keer doen. Wat ideaal is, binnen anderhalve km zijn er 2 verschillende wasmachine stations van Revolution. Dus als het mooi weer is, wasrekje buiten en kun je ook nog buiten de was drogen. voor ons was het ideaal.
Rustige overnachting gehad tot 6.30 uur. Daarna werden we omsingeld door vele geparkeerde auto's van jagers. Ze parkeren waar het hun uitkomt. Sanistation was afgesloten (natuurlijk omdat het winter is), maar konden geen grijswater lozen omdat ze ook daar geparkeerd stonden. We waren blij dat we iig weg konden. Voor ons hier geen overnachting meer, alleen een stop om de was te doen.
Wat een prachtige cp tussen de heuvels. Mooie brede plaatsen en nog gratis ook. Een cp waar de Nederlandse gemeenten een voorbeeld aan kunnen nemen. Als je van wandelen houdt moet je wel goed ter been zijn en over een goede conditie beschikken.
helaas is het ingenomen door zigeuners. snel doorgereden
Sitecode: 51986
mooie plek. maar we hebben vannacht bezoek gehad. dus het is niet veilig. gelukkig werden we op tijd wakker. wees gewaarschuwd!
Vlakbij het stadje. Er staat dat de cp gesloten is. Toevallig rijden we er langs en zien veel campers staan. Toch maar even proberen dan en jahoor de cp is gewoon open. De cp is niks bijzonders maar ligt rustig en ideaal om Aigues Mortes te bezoeken.
prima mooi aangelegde plek. alle voorzieningen aanwezig. prima omgeving om te wandelen en fietsen. vriendelijke eigenaren en heerlijke kruidkoek. Gewoon Brabantse gastvrijheid. we komen graag nog eens terug.
Mooie plek langs de Seine en aan de andere kant stille buren (kerkhof) Goed voor een overnachting maar meer niet. Omgeving is mooi. Er zijn geen winkels in het dorp, ook geen bakker....alleen champagneboeren. Idd eigenlijk maar plaats voor 1 á 2 campers, toch stonden we met 6. Fransen proppen hun campers overal tussen.
Een pareltje van een camping! Eenvoudig maar prachtig aangelegd, fietspad langs de camping en heerlijk rustig. Iemand schreef al eerder "hoe prachtig kan eenvoudig zijn"
Sitecode: 19132
Heerlijke plek en lekker rustig. Vriendelijk ontvangen door aardige eigenaar, met goede zin. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. De plaatsen zijn erg groot met veel grote bomen, dus schaduw als het heet is. We zouden 1 nacht blijven maar het zijn er 4 geworden.
Wat een tegenvaller!!! De plaatjes uit 2011 zien er prachtig uit........maar wat een teleurstelling als je aan komt rijden. De grote plaatsen.....dat zijn er 2. Je kunt dan net de deur opendoen als je geluk hebt, geen plek om te zitten. Het parkachtige is heeeeeeeel ver te zoeken. We zijn snel omgedraaid en doorgereden naar de camping in Joigny. Deze is wel parkachtig aangelegd. Wat een verademing.
Vorig weekend gestaan, echt een superplek! Je loopt vanaf de camperplaats zo het bos in en een prachtig uitzicht op de mooie paarden. Vriendelijke eigenaren. Wij komen zeker terug.
Beste Johan en Esther, ook wij lezen vol ontzetting het verhaal in de nkc van februari. Verschrikkelijk gewoon! Hier zijn geen woorden voor.... We zijn inmiddels 2 x bij jullie geweest en we hopen van harte dat we nog vaak van jullie mooie cp kunnen en mogen genieten. Dat jullie mogen winnen! Wij wensen jullie heel veel sterkte toe!
Geweldig mooie camperplaats. Prachtig aangelegd en heerlijk rustig. Wij komen zeker terug want in het voorjaar zal het er helemaal fantastisch uitzien!
1 ster minder kan niet! Op 29 dec. om 18.30 uur aangekomen, 5 min stroom gehad. Meteen gebeld, voicemail ingesproken met de vraag of er terug gebeld kon worden, nu na 2 dagen moet er nog terug gebeld worden. Wilde eigenlijk een paar dagen blijven, de ochtend er na toch maar vertrokken want het de tijdklok zal wel door hebben gelopen. Nog een mail gestuurd maar ook daar geen reactie op. Waarschijnlijk gedacht het GELD is binnen! Service? helaas
Super camperplaats. Mooi aangelegd. Stonden in het weekend van 13 nov. met 3 andere campers. Heerlijk rustig, maar in het hoogseizoen is er hier waarschijnlijk geen plekje meer te vinden (behalve op de camping). Op de camping hebben we ook al 2 x gestaan met de kleinkinderen. Vanaf de camping en CP fantastisch wandelen! Goed om de calorieën er weer vanaf te wandelen van de heerlijke gratis appelflappen!
Wat een fantastische CP die gerund wordt door hele vriendelijke eigenaren. Alle voorzieningen zijn aanwezig en de plaatsen zien er mooi uit. Direct vanaf de CP kun je heerlijk wandelen en/of fietsen. Dank je wel Esther en Johan voor de gastvrijheid. We hebben een heerlijk weekend gehad. Wij komen graag terug!
Prachtige camperplaats, valt niks over te zeggen, behalve dat het voor 1 nacht aan de prijzige kant is. Helaas voor hondenbezitters is er weinig te wandelen in het natuurgebied. Overal is het voor honden verboden en dat staat nergens op de site. Jammer, want wij wandelen juist graag in de natuurgebieden met de hond (altijd aan de lijn) en niet over een geasfalteerde straat. Waarschijnlijk komen wij hier niet meer terug.
Een 1 omdat het niet lager kan. Wat een verschrikkelijke plaats. Meteen staat er een Nederlandse Herr Director bij om te vertellen wat je verkeerd doet! Vreselijk! De kliek die er blijkbaar vaak staan, staan ook met een belerend vingertje omhoog, maar de coronaregels van 1,5 mtr. vergeten ze zelf. Veel te massaal en te dicht op elkaar. Wij houden er niet van. Zijn héél snel doorgereden. Ons zullen ze hier niet meer zien!!!!!
Wat een heerlijke plek is dit toch. Zeer geliefde plaats dus je moet geluk hebben wil je een plaatsje bemachtigen. Wij hadden weer eens geluk. Zulke plaatsen zouden er veel meer moeten zijn.
Populaire plek dus we waren er vroeg. Plaats genoeg. Stonden er met tweeën. Al snel was het vol. Uiteindelijk propte een aso Fransman zijn camper toch nog russen ons en een andere camper in met de deuropening naar ons toe. Inpakken en wegwezen, we houden er sowieso niet van om hutje mutje te staan maar zeker niet in coronatijd! Zijn iets verderop op een camping municipal gaan staan. Veel rustiger
Op zich een mooie plaats. Maar toen wij er stonden hadden we enorme last van vliegen. Ook in het aangrenzende bos werd je gewoon aangevallen door de vliegen. Ligt langs een ontzettende drukke doorgaande weg, daarom maar een 6.
Hebben hier alleen gestaan en dat midden in het hoogseizoen. Denk dat het in het voorjaar mooi groen zal zijn. Nu was alles heel dor en dat is niet zo heel gek met de hoge temperaturen van de afgelopen dagen. Werden wel al om 5.45 uur gewekt door de 1e vissers. Het lijkt erop dat de camperplaats meer gebruikt wordt als parkeerplaats voor auto's.
Ondanks de extreme hitte hadden we een mooi plekje onder de bomen. 's Nachts rustig. We waren de enige die er hebben overnacht, er stond alleen een verlate caravan en tent. De prijs voor overnachten is € 8,'. Geen bedrag natuurlijk, maar zeker niet gratis.
hele mooie plek, maar het staat vol met zigeuners. Toch maar snel doorgereden, voelde ons niet veilig.
Sitecode: 2059
Vriendelijke beheerder. Verzorgde camping. Plaatsen 56 en volgend grenzen aan jeu de boule veld met overdag luidruchtige ouderen en in de avond luidruchtige jongeren. Op 1 augustus was er ook nog een feestje aan de overkant. Inmiddels 10 over 4 s'morgens nog geen oog dicht gedaan. Beheerder had e.e.a. wel aangegeven maar dat het zo erg zou zijn..........
De plek is best mooi, maar je doet geen oog dicht. Ligt langs een hele drukke weg en de hele nacht door hoor je vertrekkende of aankomende campers omdat de camperplaats vlakbij een veerboot terminal ligt. We hebben hier eind juli gestaan en er is geen geld opgehaald. Het is ook zeker geen € 10 waard!
Het is en blijft een FANTASTISCHE plek!
Kwamen om 14.30 uur bij de camping aan. receptie ging om 17.30 uur pas open. Er stond een Duits echtpaar te wachten. Daar maakte ze de slagboom voor open. Wij mochten er ook door, maar niet eerst gaan kijken of de plek iets was. Ze maakte de slagboom nu open en daarna niet meer voor 17.30 uur. We konden kiezen of de plek nemen of doorrijden. We zijn doorgereden. Erg KLANTVRIENDELIJK....
Een heerlijke en mooie plek bij vriendelijke Belgische dames. Projectontwikkelaars blijf van dit domein af! Het zou verschrikkelijk zijn als deze dames, die hier zo hard voor gewerkt hebben, dit plekje moeten verlaten. Ze wonen hier al bijna 60 jaar...dan moet je niet meer verplicht worden om weg te gaan. Ze zijn daar zo THUIS!!! En van de camperaars pakken jullie weer een gewgeldige plek af.
Van 6 tot 7 okt hier gestaan. Niet heel speciaal en zeker niet als (Franse) camperaars de camperplaatsen die tegen de weg aan liggen als openbaar urinoir gebruiken en niet 1 keer maar meerdere keren. Ze hebben nb zelf een toilet in de camper.
Wat een draak van een camperplek! Een 1 wat lager kon niet. Wij zijn héél snel doorgereden!
Nette camperplek langs drukke troegangsweg. Waterinname en lozen water en chemisch toilet kan. Wandelen in mooie omgeving en supermarkt op 15 min lopen. Toch een matige beoordeling omdat er vanuit de blokhut 24/7 een camera je doen en laten in de gaten houdt. Daarnaast moet je op vrijdag en zaterdag voor 10.30 de plek verlaten en overige dagen voor 14.00 uur. Dat is niet echt klantvriendelijk.
Mooi aangelegde CP maar niet echt veel te doen. we hebben hier op 9 aug overnacht. Toen we 's middags aan kwamen, kwam niet veel later een vriendelijke man uit de buurt, heerlijke, door zijn vrouw zelf gebakken kruimelkoek brengen. We hebben er heerlijk van gesmuld. Rustige nacht gehad.
Helaas alles stond vol met kermiswagens op 10 aug 2019.
Prachtige CP. Redelijk rustige nacht gehad want de autoweg hoor je de hele nacht.(ligt er misschien aan hoe de wind staat). Verder ziet er alles picobello uit, zulke cp's zouden er meer moeten zijn. Alleen lozen grijs water en/of cassettetoilet is vreselijk aan de hoge kant! De kosten bedragen € 7.- Na 3 dagen gratis. Stroom is wel een nette prijs (€ 2,-)
prima CP zonder voorzieningen maar behalve een vuilnisbak hebben we ook niets nodig toch. 1e overnachting in Zweden en de laatste ook hier gestaan. De 1e overnachting konden we op het hoger gelegen plateau staan. Was nu afgesloten met grote keien. Dus vol is nu ook vol. Er zijn asociale Zweden die met een dubbelas camper gewoon tegen je aan gaan staan. Er was eigenlijk geen plaats meer!!!
simpele CP zonder voorzieningen maar ligt prachtig direct aan het meer. Wij zijn doorgereden naar het kasteel omdat de CP helemaal in de schaduw lag. Fijn als het 30 graden is maar dat was het op 4 aug niet
CP is best oké, zeker als je aan de rand kunt staan. Je kunt ver weg kijken. Wij hebben hier prettig gestaan op 4 aug. Er stonden 8 campers, dus helemaal niet druk.Kasteel is mooi. Heerlijke wandelomgeving. Ook is er gratis drinkwater, langs de parkeerautomaten tegen de gevel.
rustige plek in klein dorp. Bakker op 500 meter.
Rustige camperplaats. Wij hebben als enige hier 1 nacht gestaan op 30 mei en hebben alleen de vogels gehoord. Camperplaats is pas nieuw en staat (nog) niet aangegeven. Het juiste adres is Chemin de Profondon. Inrijden tussen het supermarktje en de pharmacie. Bakker is ca 400 mtr lopen. Voor het supermarktje staan was- en droogmachines. Dus ook een ideale stop als je de was moet doen.
De camper naast ons liet gewoon zijn vuilwater leeglopen op de plek waar hij stond, half op het gras..... Hij moet gedacht hebben "Zo hebben andere mensen er ook nog wat aan" :( BAHHH!!!
CP gewoon een wandelparking. Die vooral gebruikt wordt als openbaar toilet door de wandelaars die achter de bouwkeet gaan zitten, mannen gaan gewoon bij de struiken staan.. Ook honden worden er uit gelaten, zonder dat het opgeruimd wordt. Jammer dat mensen tegenwoordig zo egoïstisch zijn. :-( Wel fijn uitgangspunt om te wandelen.
Prima plek om te overnachten. tenminste heel wat beter dan de zogenaamde camperplek op de parkeerplaats bij de Intermarché in Etoile sur Rhone.
Fijne nieuwe camping met vriendelijke ontvangst. Sanitair is schoon, alles is nog nieuw. Het was rustig. Hier 2 nachten gestaan. Het vertrek ging nogal raar. Er kwam iemand vragen hoe laat we van plan waren te vertrekken want de hoofdpoort ging tot s middags 16.00 uur op slot. Tot die tijd kon er niemand in of uit. Héél vreemd! Openingstijden vd receptie zouden van 9-12 en van 15-19 uur zijn.
Wat een fijne, gastvrije camping. Een oase van rust mits je achteraan langs de Marne kunt staan bij de stroomversnelling. Vooraan op de camping sta je onder de kerkklokken. Hele vriendelijke dame komt ‘s avonds langs om het geld op te halen en brood bestelling op te nemen. Sanitair wordt héél goed schoon gehouden. Zouden 2 nachten blijven, maar zijn er 6 geworden. Heerlijk! komen zeker terug.
Hier 1 nachtje gestaan. Fijne camping met mooie plaatsen. Veel schaduw door hoge bomen. Wandelroutes meteen vanaf de camping. Ideaal als je een hond hebt. Wij komen graag nog eens terug.
10.3.18 gestaan. Wij snappen het hoge cijfer niet zo goed. Plekken erg klein, model haringen in een ton. Daarnaast zijn de plekken slecht toegankelijk. Er is water en stroom beschikbaar en je kunt afvalwater lozen. Ook zijn er voldoende vuilnisbakken. Centrum vlakbij maar ook veel verkeerslawaai. wij komen hier niet terug
Pas op als het geregend heeft. Wij hebben hier vast gezeten. Hebben een sleepdienst moeten bellen om ons eruit te trekken. Ook deze durfde bijna niet op het gras te komen omdat hij bang was om zelf vast te komen staan. Gelukkig alles goed afgelopen.
Waren hier in augustus 2017. Geen hangjongeren gezien (lag misschien aan het weer, was regenachtig). Maar treinen des te meer. Ze rijden precies voor je langs. De cp zag er aardig uit maar de treinen verpesten alles. Heel jammer. Wij komen hier niet meer terug.
Aardige camperplek bij zwembad. Kaartje moet binnen gekocht worden, verder alle voorzieningen. Let op dat je €0,50 muntjes bij je hebt voor elektra. Verse broodje bij de benzinepomp waar je langs komt als je naar de cp rijdt, diverse supermarkten op circa 10 min.
Leuke camperplek met alle voorzieningen die je nodig hebt. 3 bakkers en 2 supermarkten op loopafstand. Kers op de taart is een fantastisch kasteel met hele mooie vrij toegankelijke tuin, ideaal om te wandelen
Oude camping municipal die nu door pass 'etapes wordt gerund. Deze pas is ter plekke te verkrijgen en best wel handig. Gewoon aanwijzingen op display volgen. Pass' etapes heeft inmiddels zo'n 70 plekken. Sani werkte prima. Ruime plekken. Satelliet zal moeilijk worden ivm grote bomen. Dorp op loopafstand en wandelen langs rivier mogelijk.
Top camperplek. Stonden er met Kerstmis 2017. Alle voorzieningen voor €5.- incl. Rustige plek met bakker op 100 meter
Geweest op 21-12, plaats op het gras. We zijn er maar niet op gaan staan. vriendelijke man waarschuwde dat er al veel campers vastgezeten hebben. Dat was te zien aan de sporen. Heeft ons een plekje 200 meter verderop gegeven incl stroom, vroeg hij €3.- voor. Verder wel een mooie omgeving. vlak bij een voie verte. Sanizuil goed bereikbaar en bakker achter het gemeentehuis.
Goede cp. Rustig gestaan, als enige camper. Helaas zijn er geen vuilnisbakken en dit is te zien. Vuilnisbakken zijn weggehaald om hygiënische redenen, met als gevolg dat iedereen wel wat achterlaat. Er lag op de achterste plek zelfs flink wat glas. Jammer.