@francia2024
Een fijne parkeerplaats vlakbij het centrum, ook al zijn er geen voorzieningen. En het mooiste is: hij is gratis. Perfect voor een bezoek aan Gorizia.
Een zeer grote camperplaats met veel voorzieningen. Meer een resort met alle voorzieningen dan een camping. Van een plek als deze verwacht je een hogere service. De netheid is voldoende, maar zeker niet onberispelijk. Dat gezegd hebbende, de plek is prachtig. Ik zou er een halve ster meer voor geven, maar dat is onmogelijk.
Niet veel meer dan een gazon met basisvoorzieningen. De eigenaar spreekt Engels, maar de oom die er is, spreekt geen woord meer dan Kroatisch. De mensen zijn erg vriendelijk en de prijs van € 30 per nacht is redelijk. Er geldt een enkele reistoeslag van € 10 voor het afzetten en ophalen bij het watervalpark.
Sitecode: 19056
Zeer grote camping met alle voorzieningen. Geschikt voor een bezoek aan de stad, die gemakkelijk bereikbaar is met de bus. Gemiddelde kwaliteit en voorzieningen.
Een erg fijne plek met een ontzettend vriendelijke eigenaar. Hij leende ons zelfs zijn auto om ons mee uit eten te nemen. De plek is brandschoon. De beste service die je kunt vinden.
Fijne camping met alle voorzieningen. Hij ligt iets buiten het centrum van Wenen, maar is prima te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Erg schoon.
Geweldige plek met een prachtig uitzicht op de bergen. Rustig, met elektriciteit. Het kost € 20 per nacht en voor € 5 extra krijg je een fijne, schone douche.
Gratis en ruime staanplaats met 6 plaatsen, geschikt om te overnachten, op 15 minuten fietsen van het centrum van Udine. 's Nachts is het er rustig, maar omdat het op de parkeerplaats van het ziekenhuis ligt, wordt het er 's ochtends vroeg al druk.