@francisperea
- 2014
- Itineo Otro Otro
- 2019
- Integraal
Ruime plaatsen. Zeer rustige plek. Het personeel van de receptie en het restaurant is erg aardig.
Uitstekende faciliteiten, erg nieuw. Zeker een van de best uitgeruste gebieden die ik in Spanje heb bezocht tegen een zeer redelijke prijs. De superrustige camping en de zeer ruime plaatsen. Jammer dat de bomen nog weinig schaduw geven maar de verantwoordelijken gaan wat luifels plaatsen. Alle faciliteiten met zorg en zeer goede smaak verzorgd.
Na 21:00 uur moet u de hele nacht betalen om water te vullen. Voor € 3 of 50l. De site is niet slecht, maar toegang te voet is voor iedereen toegankelijk en lijkt niet veilig. Ik kom niet terug.
Ingeblikt, zoals luizen naaien. Ik kan mijn vensters van de kleine ruimte die ik heb niet openen. Zeer luid, dag en nacht, 2 meter van de treinsporen. Buitengewoon duur voor wat het biedt.
Zeer comfortabel en leuk. De boerderij is erg mooi, met goed vlakke percelen op gras. Opzienbarende en ruime douches. Er is geen waterafvoer.
Brede en stille site. grasvlakken goed geëgaliseerd. Iets lawaaierig overdag op de weg er vlak naast. Er is toilet, water en afval, maar geen afvoer van grijs water of chemicaliën.
Mooie plek en erg rustig. Grote en vlakke plots. Toegang tot elektriciteit op rekening die u in de haven koopt. WC in havenfaciliteiten.
Een perfecte en super brede plaats. Inbegrepen services en alles in perfecte staat. De mooie dame en erg leuk.
Ruime en vlakke pleinen op kasseien met gras. Gemeenschappelijke ruimtes met tafels en gras. Elektriciteit betaling per Kw. Laden en lossen van betaling. Zeer rustig 5min van het dorp te voet.
Rustig maar zonder diensten. Elektriciteit ja, maar het water kan niet worden gebruikt, de kraan is kapot en er komt te veel druk uit. Er is zelfs geen vuilnisbak in de buurt en je moet de vuilnis naar de stad brengen. Er is geen chemische of grijze ontlading. Het is geen gesloten gebied en iedereen heeft toegang
Geweldige faciliteiten en perfecte locatie, 50 meter van de stad en het strand. Zeer stil
Doorgangsruimte die de veiligheid van een afgesloten ruimte biedt, maar de diensten voor campers niet bestaan. Een lawaaierige plaats vanwege de nabijheid van de weg. Als u tanken of het restaurant gebruikt, is de nacht gratis.
Een prachtige plek Een voortreffelijke behandeling. Elektriciteit beschikbaar. Je kunt de vuilnis achterlaten.