@francoise11
- 2009
Kwamen aan voor een plekje, echt heel onvriendelijk ontvangst, niet welkom, er was ook erg veel lawaai. geen aanrader!!
Duur voor wat het is! 34.50 euro voor 2 volwassenen en een kind zonder stroom! slordig overal en niet onderhouden.
Het plekje is perfect!! super vriendelijke eigenaar! je wordt meteen in de watten gelegd, je hebt alles, mooie tuin, stroom, schoon sanitair, supermarkt om de hoek, leuk barretje waar je ook heerlijk kunt ontbijten. wat een fijne avond hebben we daar gehad!
37 euro voor camper met 2 personen en kind. douche ook nog extra betalen... erg jammer! plek is wel gunstig om Deventer te bezoeken.
prima plek voor een (gratis) overnachting! heel erg leuk dorpje waar je zo naar toe loopt. toiletten aanwezig, alleen jammer dat je de wc vd camper hier niet kunt legen...
heel slecht geregeld!!! rare onduidelijke plekken
Met de paasdagen hier gestaan, ontzetten leuk en relaxed hier, erg makkelijk allemaal. Hele vriendelijke havenmeester. leuk voor honden en erg leuk voor kinderen, leuke speelplaats en een leuk strandje! mooie plekken in de haven, kortom fantastische plek! wij komen zeker weer!
leuke plek tegenover een leuk verwarmd zwembad wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Lingen heeft ook een leuk centrum.
leuke plek aan zee met een prachtig uitzicht! vlakbij het centrum met leuke winkels en je kunt hier heerlijk (met honden) wandelen, aanrader!