@frankea
- 2002
Plaats een absolute onbeschaamdheid, behalve aanvoer en afvoer niet SP te noemen!!! Om 4 uur 's ochtends laten de vrachtwagenchauffeurs de motor een half uur draaien om op te warmen, dan blaffen de honden, het straatlawaai van de voorbijrijdende auto's, zelfs 's nachts ... gewoonweg ondraaglijk
De plaats is ok, maar honden blaffen de hele nacht, dat is abnormaal!!!
Geweldige plek, dankzij de gemeenschap
Dank aan de stad voor deze rustige plek, met mogelijkheden voor afvalverwerking... als er voetbalwedstrijden aankomen, kan het krap worden! Moet je even wachten tot het spel afgelopen is?
Plaats niet meer aangegeven, alle aan- en afvoerfaciliteiten buiten gebruik
De plek zelf is OK, dankzij de stad voor het opzetten ervan! Pas als een Nederlandse camper (VT-JH 0....) om 3 uur 's nachts komt, de motor laat draaien en op de wiggen rijdt, bederft dat de stemming.
Warm welkom van Ingrid & Robert, een liefdevol ingerichte plek, we verwelkomden ook de hond. Dus al met al een aanrader voor iemand die rust zoekt.
Op de PP, met bordje: Camper kost 150 SEK, wandelingen kunnen ook vanaf de camping gestart worden.
Heerlijk eenzaam, maar naar mijn inschatting alleen ruimte voor een Womo max. 7m, de eventueel nog bestaande mogelijkheden worden zeker gebruikt als parkeerplaats voor de vakantiewoningen. 100m een zandstrand zoals in het Caribisch gebied, zelfs als je verder gaat zijn er nog steeds prachtige baaien.
Zoals eerder beschreven; Bouwplaats, en dat gaat zeker nog even duren.
Mooie SP aan de haven, met elektra en zoet water, zitje, zwemsteiger. Betaling voor niet-Noorwegen met een envelop.
Een super aardige SP-eigenaar, spreekt Duits en geeft uitstekende excursie- en wandeltips. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. We werden geweldig verzorgd en zouden graag terugkomen (als God het wil?)
Ruimte kan opnieuw worden gebruikt als het geluid van de waterval je niet stoort
De durf kan niet worden overtroffen 25 € ... maar als je het nodig hebt
kost nu 9 €
Een rustige plek 's nachts, ook als beide plaatsen bezet zijn kun je nog op de grote PP staan. De doorgangshoogte van de stadspoort is aangegeven als 2.80m, maar met 3.10m😉 kwamen we er goed doorheen
Onzorgvuldig aangelegde parkeerplaats tussen materiaalcontainers. Iets meer gevoeligheid voor de zorgen van camperbezitters zou op zijn plaats zijn!
De prijs is nu 12€ toilet en douche gesloten
Mooie, rustige SP voor 5 campers 's nachts aan een meertje met een droog toilet.
Behalve de gratis aan- en afvoer, zou ik daar niet willen staan. Ernaast stond een nieuw gebouw (meer een investeringsruïne) misschien ooit aan de rand van de plaats, nu midden in een woonwijk ... nou ja, weet ... we reden verder ... naar een veel mooiere SP
Lof van de gemeenschap voor deze prachtige plek, het is jammer dat de donatiebox in Nancy staat .... hoe moet ik daar komen .... dat zou veranderd moeten worden
Parkeerplaats voor zover OK, jammer, er is geen internet (wilde wandel- en fietstochten van Komoot downloaden, niet mogelijk), ook de in-house wifi werkte niet. Het wachtwoord dat ons werd verteld, was ongeldig! Op aanvraag; sorry, er is geen ander !!!!! Service is anders!
Rustige plek, VE beschikbaar, betaling, in de brievenbus zetten als de telefoniste afwezig is! Bedankt voor de service.
Dankzij de gemeenschap voor het uitrusten van de SP hebben we van hieruit mooie fietstochten gemaakt naar Lauterbach en Alsfeld. We komen graag terug.
4 plaatsen bij de Spa. 's Nachts rustig. Met camperservice en 5x stroomaansluiting, 8u-1 €. Centrum 500m afstand. Bakker 50m.
Plaats is ok. Goed geschikt als uitgangspunt voor wandelen of mountainbiken. De camperplaats word tijdens het weekend gebruikt door mountainbikers met een tent. Het is nuttig om een donatie te geven, aangezien de stroom gratis wordt verstrekt. Je kan ook profiteren van het drinkwater dat op op de schoonmaakplaats voor de mountainbikes wordt verstrekt.
Waarom kost de locatie €9,50? Voor het parkeren op een slechte plaats? Met slechts 4 stopcontacten. Toch is de plaats vol.
Zoals degenen voor mij schreven: onbeschaamd. Personenauto's staan gratis. Campers betalen €10 + kurtaxe. Daarnaast mag je nog geen camping stoel buiten zetten. Vermijdt deze locatie!
4 plaatsen bij het oude station worden helaas gebruikt door caravans, die niet helemaal zelfvoorzienend zijn. Ook hun personenwagens staan er nog steeds. Anders zou de plaats OK zijn. Winkels in de buurt.
Mooie camperplaats bij het zwembad, 1.5.-30.9. 8€ incl. camperservice. Stroom voor 0,50€ KWh ter beschikking. Camperservice zonder overnachting 2€. Fietsroutes in de buurt.
Goed onderhouden plek, dicht bij het centrum. Geen stageld, €1 voor 6 uur elektriciteit. Drinkwater € 0,50. WC en grijswater gratis.
Goede camperplaats, lozen, water en electrisch gratis, gelegen aan fietspad, evenals aan een tennisbaan. Pizzeria en een supermarkt om de hoek.
Camperplaats ok, aan de achterzijde kun je de straat niet horen. lozen en water gratis ter beschikking. Zeer geschikt om te overnachten.
Mooie camperplaats naast tennisbaan en fitness park met loosfaciliteiten en electrisch, kostenloos voor 48u. Vrij beperkt.
We waren op 8.6.15 hier, rustige camperplaats met camping karakter, 10 € inkl. water en lozen, wc, douche; elektriciteit € 3. Sanitair aan de overkant van de rustige weg, smalle strand schoon water. Kiosk op het terrein, pizzeria gesloten Vriendelijke beheerder.
normale PP pizzeria o.VE
Sitecode: 20679
SP is vrij verborgen naast het Esso tankstation, vuilnis en afval gaat, is water en stroom uitgeschakeld. De straat hoor je heel mooi!
Sitecode: 20857
Zeer behulpzame Duitse sprekende beheerder. Informatie van de omgeving is beschikbaar. Een aanrader!!!
Sitecode: 20666
Heel grote CP naar wens met stroom. In het Duits wordt de geschiedenis van Calabrië beschreven. Zeer rustige en landelijk
14 plaatsen, zeer mooi gelegen, douche en stroom buitenbedrijf
Geen camping-achtig gedrag, politiecontroles, de afvalcontainer waterkraan
Alleen geschikt voor een veilige overnachting, meer niet. VE beschikbaar, € 5 nachten
2 personen, incl. stroom € 20,00
Deze plaats is alleen nog als serviceplaats beschikbaar
Sitecode: 19022
Bij droog weer prachtige plek, bij regen zal de beheerder de tractor moeten halen. Mooie locatie aan de Neckar.
Mooie locatie aan het kanaal. 's Avonds rustig. Toilet, water en stroom gratis.
Heel mooi ingerichte Plaats met servicestation en elektriciteit incl. Zeer rustig en eenzaam gelegen. Service vergoeding €6,50
Parking, prima geschikt om het kasteel te bezoeken. Wanneer de bezoekers 's avonds weg zijn, ca. 18:00, kunt u ook hier rustig overnachten.
Sitecode: 19573
Dicht bij het centrum. Zelfs met hogedrukreiniger om de fiets schoon te spuiten.
Circa 30 plekken, deels verdeeld in percelen, met elektriciteit, douche, WC en service. Minpunt: naast tarief van €13 apart betalen voor 10min van water, 2 euro. WiFi 3 euro. Toegang alleen met Franse betaalkaart. Duitse Visacard, MasterCard of Europas werken niet.
Geluidsoverlast door weg vlakbij. Bakker 500m
Zeer uitvoerig aangelegde lokatie met alle voorzieningen. Helaas dicht bij de weg.
Rustige plaats, picknickplaats, winkelen in de buurt.
Sitecode: 11956
Zeer mooie plek,goede beheerder, die veel informatie doorgeeft.
Een rustige plek, helaas alleen de mogelijkheid toilet legen, water was afgesloten.
Betalen van 7-19 uur.
zeer vriendelijk, schoon, incl. 2h sauna