@fransdemandt

7m
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Wij waren hier weer voor een week. Wat weer een warm welkom. Alles wat je nodig hebt is er. Bakker komt elke morgen. 2 x per week komt de groenteman. De laatste zaterdag van de maand wordt er een gezamenlijke maaltijd geserveerd. Dat was nu knoflook kip met toebehoren. Heerlijk. Wij komen zeker weer terug.

ik sluit me aan bij de vorige reviews.

Wij waren hier in september. We hebben genoten van de omgeving met de fiets, motor en te voet. We haalden vers brood bij de bakker, boodschappen bij de supermarkt, lokale producten bij de boer. We hebben heerlijk gegeten op de historische marktplaats. We zijn naar de wijnkermis met de oogstkoninginnen van de omgeving geweest. Dat was prachtig. We hebben genoten op een wijnfeest in het naburige dorp. De CP is top.

ik sluit me aan bij de vorige reviews. heerlijk gegeten bij t restaurant aan de rotonde. prachtige plek en in de nacht lekker koel.

mooie CP met alle voorzieningen naast sportveld. Als er activiteiten zijn is het (schoon) toilet open. Vriendelijke mensen, supermarkt op loopafstand. Prachtige omgeving om motortochten te maken.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

CP achter t restaurant. Nog steeds zonder voorzieningen. Heerlijk rustig met mooi uitzicht op de landerijen en in de verte de bergen. 3 dagen hier gestaan en mooie motortochten gemaakt. Heerlijk gegeten in t restaurant. Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie plek net buiten het gezellige stadje. prima plek voor als je op doorreis bent.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prachtige rustige plek. alles is er wat je nodig hebt. Laura is super vriendelijk en helpt je met alles. wij komen graag terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

goede CP om Cadiz te bezoeken met de ferry. Rustige nachten. Over de loopbrug naar t gezellige stadje.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Grote CP, dicht bij de stad. Supermarkt op 300 mtr. Toegang via zuil, €8.00 per dag. Stroom €3.00. Douche en WC €2.00. Zie onderstaande review. De looppoort is altijd open zodat er ook camperaars die gratis voor de poort gaan staan er naar binnen gaan . De grote toegangspoort gaat niet altijd open als je naar binnen of naar buiten wili rijden. Je kunt dan een nummer bellen en dan maakt hij de poort open.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Prachtige plek om Bilbao met de bus te bezoeken. Alles wat een camperaar nodig heeft is er. Ik sluit me aan bij de vorige revieuws.

Mooie rustige plek net buiten t dorp bij t sportcentrum. Bakker vlak bij. Er komen veel mensen met honden om in t bos te wandelen . Je kunt er mooi fietsen en wandelen.

Mooie plek met uitzicht op de Weser. Groot grasveld met picknick tafels. Verharde ondergrond. Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie plek op camperplaats naast zwembad en minigolfbaan. Dicht bij het mooie historisch stadje met veel restaurantjes . Goede fietspaden langs de Main. supermarkt in de buurt. Geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak, wel een gevonden bij de glascontainer voorbij het zwembad.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

vriendelijke ontvangst door de eigenaars. Er zijn 5 plaatsen . Die waren bezet. We mochten toch blijven, super. Er wordt in oplossingen gedacht. De CP ligt aan de rand van de perenbloesem en direct aan de fietsroute langs de Linge. Er moet nog t een en ander gebeuren, maar dat komt wel goed.

mooie locatie, plekken aan de rand van t bos of met uitzicht over de akkers. hele vriendelijke ontvangst met zelfs verse eitjes van de kippen en gratis groenten uit de tuin, broodjes service. sanitair heel schoon. Je kunt mooie fietstochten maken langs de Maas. In Arcen is op woensdag markt.

prachtige plek in een park, met geweldig uitzicht op t dal en de bergen. mooie tochten met de motor gemaakt. Hulde aan de gemeente voor deze CP.

een mooie plek, petje af voor de gemeente die dit mogelijk maakt. En alle voorzieningen gratis..

prachtige plek onder de bomen, ook bij zeer warm weer lekker koel . vriendelijke ontvangst en lekkere wijn en streekproducten te koop.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige locatie, rustige plek tussen de bergen,heel vriendelijke ontvangst. wijnproeverij in de avond. bakker , slager en restaurant in t dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige plek in de fruitstreek. fietsen, wandelen en motortochten . vriendelijke uitbaters.

Vriendelijke ontvangst met champagne proeverij. Heerlijk rustige plek om te overnachten. Geen service.

We waren hier in september. Vriendelijke uitbaters. Schoon sanitair. Klein dorpje met heerlijk restaurant, bakker en supermarkt. Mooie omgeving om te fietsen en motor te rijden.

We waren hier eind september. 30 september gaat deze camping dicht en dat was te merken. Eigenaar was erg vriendelijk. We konden gebruik maken van de douche en toilet. De rest was gesloten. Sani zuil werkte niet. Het is wel een prachtige plaats midden in t bos.

We waren hier 2 nachten in september. We hebben een camper met aanhanger. Toen we weg reden was de grond drassig ivm hevige regenval. Dat was wel even spannend . Stadje is leuk, met goede restaurantjes en kleine winkeltjes. CP heeft alles wat nodig is.

mooie plaats bij t sportcentrum. De camping was gesloten maar we mochten er gebruik van maken inclusief stroom voor €5.00. Geld werd opgehaald. Alle voorzieningen aanwezig. Supermarkt dichtbij.

mooie rustige CP met gratis voorzieningen. supermarktje in t dorp. prachtige omgeving om te motor rijden.

prachtige rustige locatie aan de rand van t dorp. alles wat je nodig hebt is er. mooi uitzicht over de vallei. bakker en slager in t dorp

Mooie CP met vriendelijke uitbaters. we hadden niet gereserveerd en de CP was vol maar Jan , de uitbater, vroeg aan een andere camperaar of we op hun plekje voor 1 nacht erbij mochten staan. Dat mocht en de volgende nachten konden we op de grote plaats staan. Super geregeld! Schoon sanitair. Mooie omgeving om te fietsen.

mooie CP met hartelijke uitbaters. Sanitair prima. Je kunt er heerlijk eten. Mooie omgeving om te fietsen.

op deze plek is geen camperplaats meer. Restaurant is afgebroken. 0,7 km verderop is een prachtige camperplaats.

plek op verharde parkeerplaats, erg rustig. lekkere forellen te koop. supermarkt vlak bij. mooie omgeving om te fietsen en wandelen.

mooie camperplaats, royale plaatsen,sanitair schoon, vriendelijke beheerder. mooie omgeving om te fietsen en wandelen.

mooie locatie, prima sanitair. jammer dat je de stroom betaald via betaalkaart. Je weet niet wanneer de stroom op is.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Sitecode: 92029

mooie rustige plek bij de boerderij. Hele vriendelijke ontvangst. Erg behulpzaam. Mooie omgeving om te fietsen.

Deze CP is niet meer in gebruik!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Rustige plek aan een beekje. Wel verplicht te eten in t restaurant. Toeristenbelastng van € 5,00

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Sitecode: 12045

Rustige plek als je op doorreis bent. Klein dorpje met goed restaurant naast de slager.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie CP, hier 2 nachten gestaan. Mooie plek om van hieruit te wandelen en prachtige fietstochten te maken. Dorp 5 km fietsen met dinsdagochtend markt. Doucheruimte is oké maar is te weinig als de CP vol is.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Mooie plek om te wandelen en te fietsen. Lekker rustig.

CP aan de rand van t stadje, schoon sanitair. mooie streek om met de motor te toeren.

Mooie schaduwrijke plek aan de rand van een park. Houd aub de regels in acht (dus geen chemisch toilet in de WC legen) Het zou jammer zijn als deze gratis CP daardoor zou verdwijnen. De eigenaar van t gebouwtje klaagde over t gedrag van sommige camperaars.

Prima plek voor € 8,00, in de namiddag gauw vol. Fijne streek om te fietsen.

Mooie plek in de haven. Sani oké. Fijne streek om te fietsen.

Mooie schaduwrijke parkeerplaats, gratis , goede plek voor een overnachting, zonder voorzieningen. Mooi park in de buurt.

Prima plek om Rugen te verkennen ,met schoon sanitair, vriendelijke ontvangst.

Mooie plek, we zijn hier een paar dagen geweest , mooie fietstochten gemaakt. Eigenaar komt regelmatig langs om te kijken of alles nog oké is.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plek vlak bij het hotel waar je met korting heerlijk Italiaans kunt eten als je gebruik maakt van de camperplaats.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Hier 3 nachten geweest, rustige grote camperplaats aan t meer met afgeschermde plaatsen of kies een plek op t grote veld. Vriendelijke eigenaar. Je kunt er fietsen en wij maakten motor tochten in de prachtige omgeving. Een aanrader als je van rust houdt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Is een gewone parkeerplaats met vakken waar personenauto’s kunnen parkeren. Je staat dus in de lengte en neemt verschillende plaatsen in gebruik. Geen probleem voor 1 nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Kale parkeerplaats zonder faciliteiten, wel dicht bij prachtige boulevard en zee. Wel veel lawaai van de trein die bijna langs de parkeerplaats rijdt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Bewaakte plek achter een garage met alle faciliteiten. Zeer behulpzame uitbater. Wij hebben een aanhanger achter de camper en deze kon zonder problemen in de garage staan, zonder extra kosten. Lucca op 5 min loopafstand. Supermarkt en bakker in de buurt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie grote camperplaats met service voor WC ,water en elektriciteit.Vlak aan t strand voor € 8,00 per dag zonder stroom. Eerst een kaartje halen bij de ijssalon er tegen over. Enkele restaurantjes langs de boulevard.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

In mei 2 nachten hier gestaan, prima CP , maar nog niet helemaal klaar. Voor de slagboom staat een bord met een tel nr dat je kunt bellen voor de code van de slagboom. Spreken goed Duits. Sleutel voor (koude douche) en toilet verkrijgbaar bij de kite surf kiosk. Dorpje op 1 km afstand.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Dit jaar weer 5 dagen in mei hier geweest. Mooie plek met vriendelijke eigenaar. Douche en toilet klein maar schoon. Verder alles aanwezig, alleen geen wasmachine meer. Restaurant met heerlijke streekproducten tegen een hele redelijke prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

In mei 2 nachten hier geweest, mooie CP met alle faciliteiten, alle bovenstaande reacties kloppen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

In mei 1 nacht gestaan, alle voorzieningen aanwezig. Mooie plaatsen aan t meer dichtbij t mooie stadje. Minpunt is de modderige ondergrond na een regenbui. Er werd vaak gecontroleerd of je wel een kaartje voor het raam had.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De CP was vol, op de parkeerplaats gestaan met nog een camper. Geen probleem. Mooie rustige plek bij het mooie meer, waar je fijn kunt wandelen. Schoon toilet. Een aanrader als je op doorreis bent.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie rustige plek als je op doorreis bent. Dat het gratis is, is mooi meegenomen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

3 nachten hier met de camper gestaan, hartelijk ontvangen door de boerin. Heerlijk geslapen in de buurt van de koeien. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Dicht bij Kinderdijk en Dordrecht.

Rustige plek om Cordoba te bezoeken. 200 mtr van de stad. Alle faciliteiten aanwezig.

Goede plek om Jerez met de bus te bezoeken. Warme douche en alle faciliteiten aanwezig. Warme ontvangst met een glaasje sherry.

Rustige plek aan de rand van de stad op loopafstand. Verder geen voorzieningen.

Fijne plek aan het strand, broodservice , warme douche, bus naar Malaga vlak bij.

Mooie rustige kleine camping met vriendelijke ontvangst. Bus tegenover. Kaartjes voor Alhambra aan de receptie verkrijgbaar. Broodservice.

Mooie plek op doorgang naar het zuiden.

Sitecode: 19892

Prima plek om Madrid met de metro te bezoeken. Rustig geslapen in november.

Prima plek om de stad te bezoeken. Rustige nacht gehad in november.

Mooie plek om Jerez te bezoeken met de bus aan de overkant. Vriendelijke eigenaars, geven alle info die je nodig hebt. Warme douche. Aldi 5 min lopen.

Mooie plek, wij waren er in mei, eigenlijk hoogseizoen, maar omdat wij de enige gasten waren en de kok vrij had, betaalden wij laagseizoen prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Goed voor een overnachting als je op doorreis bent ,lawaai viel mee.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Rustige plek, goed voor een overnachting als je op doorreis bent en niet op de autoweg wilt overnachten. Om half 8 komt de bakker met heerlijk brood.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie plek tussen de olijfbomen. Wij waren er in mei 2017, mijn man heeft 10 dagen in Sienna in t ziekenhuis gelegen. Dochter van uitbater bracht en haalde mij naar t ziekenhuis. Ik kon altijd met alles bij hem terecht. Toen wij naar huis mochten reed zijn vriend de camper de straat op. En ik mocht uiteindelijk maar een schijntje betalen voor de 10 dagen dagen. Wij komen er zeer zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prachtige plek met uitzicht op de Toscaanse heuvels. Vriendelijke mensen. Omdat we er alleen stonden en de kok niet aanwezig was betaalden we laagseizoen prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Camperplaats werd gerenoveerd. We mochten gratis op de parkeerplaats staan en konden toilet gebruiken. Vriendelijke mensen. Rustige mooie plek vlakbij leuk dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Slechte ervaring op deze camperplaats. Wij hebben een camper met motoraanhanger, we hebben een kaartje gekocht van € 12,00. Wij hadden de camper op de plaats gezet toen de toezichthouder kwam en ons onbeleefd opdroeg om deze camperplaats te verlaten omdat er geen motoraanhanger mocht staan. Op onze reactie of er wel campers mochten staan van 11 mtr. haalde hij zijn schouders op. Geen geld retour!

Juni 2016, rustige plaats, vrijwilliger kwam vertellen over de omgeving en we kregen goede tips over de plaatsen die we nog wilden bezoeken

Mooie camperplaats, supermarkt was dicht maar je kon bij de eigenaar je bestelling opgeven.

Sitecode: 19640

Mooie camperplaats vlak bij t strand en centrum ,schoon sanitair en douches. Sympatieke eigenaar