@fraticello
Instappen is ook mogelijk met onze 7,50m camper, je moet er alleen wel voor zorgen dat je rustig naar binnen gaat! Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren, familiale sfeer. Het serviceniveau is uitstekend, er ontbreekt niets: elektriciteit, laden en lossen, badkamer met toilet en douche. De producten van hun boerderij zijn uitstekend. Bedankt voor je gastvrijheid
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
We verbleven hier 5 dagen, van 7 tot 12 oktober, perfect verblijf! Heel erg schoon, er ontbreekt niets, de managers zijn van een ondenkbare vriendelijkheid en vriendelijkheid. Absoluut een aanrader
2020
23 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

13 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Kamp 4 sterren? Douche mannen zonder privacy, om de badjas te nemen, waar mensen zijn die hun tanden poetsen. Wasbak om kleding op 42 cm van de vloer te wassen, je kraakt je rug. Zwakke wifi. Camper lossen en laden op de toegangsweg naar de camping. Het is niet mogelijk om met creditcard te betalen! Als je 14 dagen in het hoogseizoen blijft, moet je met € 495 contant betalen! PURE MADNESS
Het is niet perfect maar bijna! Je wordt begroet met een grote glimlach en een bord ham, spek en brood. Alles is zeer schoon, ruime plaatsen, vlakke vloer in bres, uitstekende elektriciteit (airconditioner + gevoelig OK), mini-zwembad, keukenruimte beschikbaar met gratis koffie. Helaas is (vandaag) de lozing van grijs water (onderhanden werk) niet voltooid, anders waren de sterren 10
2018
Leuke plek aan de achterkant van een restaurant van het hotel, maar € 15,00 lijkt me te veel. Ik kwam hier omdat ik had gelezen dat je € 10,00 moest betalen, als het niet was om hier te komen had ik het al goed gedaan 600 km ik zou elders zijn gegaan
Als we passeren, stoppen we, omdat we van God zijn! Dit jaar hebben we een nieuwigheid gevonden er is ook WiFi. Land 2 minuten lopen, met golfbaan, wandelingen, winkels, bars, restaurants en stoeltjeslift om de hoogte te beklimmen! Excellent !!!