@fred5069

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We hebben 3 rustige dagen gehad. Zeer schone toiletten, picknicktafel, vijver met eenden, vlakbij de abdij, overal paarden te zien, winkels in de buurt. Geen elektriciteit of afvalverwerking. Aan de andere kant, zeer rustig en goede paden om te wandelen of fietsen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De parkeerplaats is mooi, met toegankelijke en schone toiletten en elektriciteit voor 2 euro. Helaas kwamen we een grote camper uit België tegen. Bij aankomst vielen ze ons meteen aan vanwege onze kinderen. Ze namen de parkeerplaats voor de terminal in. Ze kozen waar nieuwkomers mochten parkeren. De hele nacht verblindden ze de andere parkeerders met dat licht. Dus waren we gedwongen te vertrekken.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

We brachten er de dag en de nacht door. Het was een aangename, rustige plek met een prachtig panorama en een magnifieke zonsondergang. Er was geen elektriciteit, water of een afvoerpunt voor afvalwater. Een zeer aangename wandeling tussen het fort en het strand. Met dank aan het gemeentehuis van Fermanville voor het beschikbaar stellen van deze hemelse plek.