@fredi
- 1986
Een gloednieuwe plek. Veel plekken hebben elektriciteit, water en afvoer. Sommige plekken niet. Er zijn plekken van verschillende groottes. De plek is zeer goed ontworpen. De beplanting is nog erg nieuw, dus er is nog geen schaduw. De toiletten zijn erg ruim. Een kleine ontspanningsruimte met een zwembad is liefdevol ontworpen. De luchthaven ligt op ongeveer 7 km afstand. Je hoort de vliegtuigen, maar wij hebben er geen last van gehad.
Op de plek sta je onder pijnbomen. Dit heeft in de zomer als voordeel dat je lekker schaduw hebt. Wij waren hier eind mei. Het nadeel: de hele camper zit vol met kleverige harsdruppels, geen zonneschijn en slechts enkele plaatsen met satellietontvangst. Met een lange televisiekabel kunt u verbinding maken met de kolommen. Het sanitair en de ruimte waren schoon. Bij het zwembad kunt u genieten van de zon.
We hebben één keer op het terrein overnacht. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Op maandag is het restaurant gesloten. Er is een afvoer en vers water, evenals vuilnisbakken. De ligging direct aan zee met fantastische zonsondergangen. Van het vliegveld hoor je niet veel omdat er nauwelijks vluchten waren toen wij er waren. 's Avonds vlogen enkele militaire vliegtuigen hun oefeningen. Wij betaalden €15 (elektriciteit €5) Aanbevolen.
Sitecode: 20718
Wij waren er één nacht. Tijdens het "afvoeren" kwam er geen water uit de slang en nam de baas onze vuilniszak niet aan omdat een deel ervan niet thuishoorde in het sorteerproces. Op een ACSI-locatie kun je doorgaans elke dag gratis douchen.
De locatie is handig om de opgravingslocatie te bereiken. Maar de overnachtingsprijs van 25 euro is zwaar overdreven. De plaats ligt direct aan de hoofdstraat (verkeerslawaai van 06.00 uur tot 22.00 uur). De vuilnisbakken zijn meer een puinhoop. Er zijn 4 elektriciteitsaansluitingen en 4 waterkranen. Auto's die 's nachts komen parkeren, veroorzaken tijdens het rijden veel stof. Na een nacht gingen we naar een andere plaats.
We hebben voor deze plek gekozen omdat je het centrum van Palermo te voet kunt bereiken en de bus ook naar Monreale gaat, 200 meter verderop (€ 3,60 heen en terug). Het personeel was erg vriendelijk.
Sitecode: 19765
Zeer vriendelijke ontvangst en ongecompliceerde transactie. De plaats kost 20 euro, die wordt weggelaten als je 6 flessen wijn koopt. Er is een uitzonderlijk goede selectie van wijnen en andere lokale producten. De wijnproeverij wordt zeer royaal aangeboden in een gemeenschappelijke ruimte. Ook kunt u comfortabel genieten van de fijne wijn in de buitenverlichting.
We bezochten de wijnmakerij Geiger in juni. Het familiebedrijf met zijn camperplaats is prachtig ingebed tussen de wijngaarden. De site is verdeeld in twee gebieden en beschikt over sanitair, elektriciteit, water en afvalverwerking. Bijzonder opmerkelijk is de gezellige en smakelijke gastronomie, evenals een grote selectie wijnen en schnaps. Bij het kopen van wijn komt de baas persoonlijk met zijn "grote busje" naar de Womo. Voor de kinderen zijn er buiten en binnen speeltoestellen,
We zaten in deze pitch in juni. Voor het feit dat de ruimte vrij is en op een toplocatie, mag je geen supercomfort verwachten. We hielden erg van de nabijheid van de stad met zijn prachtige paleiscomplex en goede gastronomie. Een manier om uw kleine boot te gebruiken en op de fiets op het Donau-fietspadennetwerk te zijn, is een hoge vrijetijdswaarde.
We waren op deze camping in juli. De locatie aan zee, winkels en stad zijn kort. Het sanitair was schoon en de algehele indruk van de plek was prima. Door Corona waren de vrijetijdsvoorzieningen gesloten. Desalniettemin wordt de volledige prijs in rekening gebracht. Wees voorzichtig met een stevige boeking. Bij vroegtijdig vertrek geen vergoeding, ook niet in een gerechtvaardigde situatie. Aan het einde van de camping is momenteel een grote bouwplaats, maar dit dient om de vrijetijdsvoorziening op te waarderen.
Wij waren er 2 weken in juli De ruimte en het sanitair waren doordeweeks schoon Vanaf donderdagmiddag vulde de ruimte zich zodat de netheid in de sanitaire ruimtes zijn grenzen bereikte. De recreatiewaarde aan de kleine Brombachsee wordt nu vergroot door een wakeboardsysteem.Op de prachtige zandstranden kunt u alle watersporten beoefenen en ook de uitrusting huren.
We stonden op 17 maart 2020 voor een nacht op de SP die lijkt op een klein park. De royale ruimte en de rustige ligging zijn goed. Aangezien de ruimte € 12,38 per nacht kost en een gesloten sanitair en matige wifi biedt, is de prijs te duur.
We verbleven in januari 2 dagen op deze plek. Ik wil het nieuwe sanitairgebouw met moderne douches en toiletten benadrukken. Het gebied van de permanente camper maakt niet zo'n ordelijke indruk: u kunt met 3 dames in het voorste gedeelte staan en er zijn verschillende plaatsen in het achterste gedeelte.
We waren er 1 week in januari, de plaatsen zijn groot genoeg. Het pad naar het strand op een steenworp afstand en zeer schoon.De sanitaire voorzieningen zijn altijd schoon. De plaats is echter zeer levenloos in de winter. Het is raadzaam om een extra voertuig mee te nemen (fiets of scooter)
We hielden echt van de plaats omdat het een prachtig uitzicht op een natuurreservaat biedt, op het eiland ongeveer 3 km met brede schone zandstranden. De sanitaire container was altijd schoon, maar erg smal, zelfs voor normale hoogte. Zeer vriendelijke operator.
De plaats is absoluut de moeite waard vanwege het artistieke ontwerp, maar ...... op veel plaatsen is een nare geur van riool merkbaar.De operators en het personeel zijn erg vriendelijk. De plaatsen zijn groot genoeg en deels bedekt met grastapijten.
We hadden graag 2 nachten op het veld verbleven, helaas was het erg vol en sommige winterers wassen zichzelf met waslijnen.
We verbleven 3 nachten in februari. Het vliegtuiglawaai was niet storend omdat er weinig luchtverkeer is. De auto's zijn overdag te horen, het was 's nachts rustig. Ik kan de netheid en vriendelijkheid van de eigenaar van de plek als uitstekend beoordelen organiseert ook goedkoop taxivervoer naar de stad of naar de luchthaven; de kavelgroottes zijn netjes.
Zeer vriendelijk en informatief welkom. De operators zijn erg moeilijk om de gasten een aangenaam verblijf te bezorgen, er is een half uur gratis internet en fietsen die je gratis kunt lenen De toiletten en douches waren altijd schoon. Er is een kleine kiosk en een bar met snack.De plaatsen zijn kiesst in de lengte ok. Een voortent volledig uit te breiden is niet mogelijk.