@fredthefred
- 2000
- Malibu 600 DB 2
- 2020
- Buscamper
Info niet correct: ruimte levert elektriciteit en VE tot 25.19.2019.
Eenvoudige, rustige parkeerplaats. Rond 8.00 uur arriveren de eerste auto's. Ze kunnen je pijn doen.
Een van de weinige plaatsen in F die elektriciteit aanbieden. Dit komt sommige tijdgenoten ten goede en zijn ook weken met caravans op het plein. Anders brede planken, schone praktische afvoer, water op sommige plaatsen direct. De nacht was zonder uitzondering erg stil. Eerste bell beat om 8: 00 uur. De stad is leuk.
De rust is prachtig, terrein steil, wiggen vereist
Een van mijn favoriete plaatsen om dichter bij de Atlantische Oceaan te staan, is dat niet. Locatie op ongeveer 2 km afstand, biedt alles wat u van een badplaats mag verwachten. Vandaag is VE alleen voorwaardelijk mogelijk, water bestaat niet. En uitsplitsing, z. Z. Kost de plaats 4 € / 24 uur
Alles was aanwezig, alles was schoon, plaatsen waren niet bepaald niveau, barrières met code, betaalbaar met creditcard, haven en centrum binnen enkele minuten, restaurants nogal bescheiden, Royan ongeveer 10 minuten afstand
Alles werd beschreven behalve de ijdele poging van de regering om meester van de Mosquitoplage te worden. Mijn vrouw werd in een zeer korte tijd ongeveer 30 x gestoken, ikzelf kwam met de helft "goedkoop".
De sterren voor netheid, vriendelijkheid van de exploitant, behulpzaamheid, pakketgrootte, elektriciteit en water op de plaats, douches, verwijdering. Maar: straatlawaai onmiskenbaar, omgeving onuitnodigend, vliegeniers komen en gaan. Iedereen die hier langer is, moet een mobiel voetstuk hebben. Ben hier vandaag om mijn vrouw op te halen op de luchthaven. Kan me niet voorstellen hier langer te blijven.
Sitecode: 19910
Het plein ligt aan twee drukke straten overdag in een industrieel gebied. Alles werkte. Verwijdering behoorlijk strak. Aandacht brede voertuigen! Nu in september tot ver na middernacht bijna 25 graden.
Sitecode: 20190
Kamperen van de betere soort: schone, relatief ruime plaatsen, elk met water, elektriciteit, strand op ongeveer 700 meter afstand. Voor zwaardere mobiel zijn er gestabiliseerde plaatsen. Vraag bij de receptie. Ik heb het restaurant en de winkel niet bezocht. 'S Nachts stil.
Oneigenlijk gebruik, gebrek aan hygiëne klagen over individuele chauffeurs en show is OK. Oproep met vermelding van toelating werkt niet. Of had de betreffende Hymer-rijder niet de ballen in zijn broek om de Italiaanse chauffeur te vertellen wat hij moest doen en onmiddellijk de verkeerde waterafvoer te stoppen?
Ook voor teams is er voldoende ruimte beschikbaar. Goede locatie voor wandelingen, fietstochten en boottochten. Lokale catering bescheiden.
Op dit moment wordt er gewerkt aan de parkeerplaatsen. Vanaf 6:00 uur 's morgens brult de graafmachine. En de snelweg rijdt door het mobieltje, het is niet luider. Al het andere werd gezegd.
Royaal aangelegde parkeerplaats. Aanbod en verwijdering gebouwd praktische, mooie Platzwirt, je kunt het lawaai van de straat horen. Het wordt pas laat. Korte afstanden naar de stad, winkels op loopafstand. Altijd blij. De plaats vult echter al rond het middaguur op. Late aankomsten vinden de plaats vaak "compleet".
De ruimte ziet er aan de buitenkant smaller uit dan het in werkelijkheid is. We verbleven drie nachten in april. Ideaal uitgangspunt voor sightseeing van Nice en Antibes met de bus. In beide zijn de oude steden pittoresk en zeer aan te bevelen.
Leuke operator, ruimte was voldoende daar ook geschikt voor grotere mobiele telefoons, de stad is een juweeltje. We kochten een paar flessen wijn in de tuin
De rust zelf. Zelfs de haan in de directe omgeving kraaide niet.🤗 In de dorpspub zijn twee keer per week pizza's.
Ja, een ongeëvenaarde plaats. Maar let op! We boekten 24 uur + water = 7 €. Toen we na afloop elektriciteit hadden geboekt, rekende het betaalautomaat ons opnieuw € 7 van de visakaart af. We betaalden de nacht 2x. Commentaar van de aanwezige, grijnzende Fransen: "C'est ca, la France."
Kosten in het laagseizoen: 5€, 8€ in het hoogseizoen voor 24 uur
Eigenlijk een parkeerplaats met V / E. Zonder elektriciteit. Nauwelijks enige schaduw. Te duur met momenteel 8 €. Dorp leuk, maar niet meer. Voordeel: vanaf hier per fiets naar de trein naar La Rhune. De parkeerplaats op het station is vroeg in de ochtend vol.
Alles daar, zoals al beschreven. 'S Avonds zijn er aperitieven met de wijnboer - ook gratis. Het adres is rond. De menigte is overeenkomstig groot. Met een grote mobiele telefoon wordt het druk op de achterbank.
Sardine kan, voor weinig geld meer met ACSI-Card respectabele camping direct naast
Voor de 2e keer hier. Leuk, direct aan zee, geweldige strandbar aan de promenade, een beetje krap, voor zwaar mobiel vrij chagrijnig, buslijn 2 naar de stad, bushalte op een paar meter afstand. Helaas alleen een V / E aan de achterkant. Restaurant en winkel maken de andere plaatsen rond beter.
Gewoon op het plein staan. Verkeer op de Corniche tot laat in de avond, daarna rustig. Receptie vriendelijk, als je de medewerker ontmoet. De baas zelf, goed. Er is een klein pad naar het resort, het strand en de haven op loopafstand. Met de bus bereikt u Saint Jean de Luz in een paar minuten, als u de snelbus neemt. De lijn 3 heeft 45 minuten nodig, afhankelijk van het verkeer.
Rustige, aangename CP, schaduw onder bomen, 6xstroom beschikbaar, voor de prijs van 2€. Mogelijkheid om pannenkoeken te eten, wandeling rond de vijver. Gelegen aan de weg naar de A20, nabij de Loire.
Reusachtige plek, een staat waar men wil. Elektriciteit beschikbaar, maar niet voor iedereen. Begane grond: Weide, niet overal gemaaid, deels schaduwen op de rand onder de bomen, bij de parkeerplaats van de grensvrachtwagen, zoals het in de ochtend dondert. Wi-Fi gratis, maar vrij zwak. 'S Avonds was het niet altijd genoeg voor streaming (WM). Niettemin, dankzij de stadsvaders voor de gratis SP.
Stil 's nachts, wanneer de nabijgelegen federale weg nauwelijks is gereisd. Schoolbussen arriveren 's ochtends vroeg in de ochtend. Sluit natuurlijk zwembad open op weekdagen vanaf 14:00 uur. In het weekend de hele dag. Verwijdering goed doordacht en gratis, water 50cts, hoeveelheid ?, elektriciteit op plaats 50cts / KW