@freekenquirien
- 2015
voorheen altijd prima hier verschoond. toen waren de muntjes te krijgen bij het tankstation. nu in 2025 doet het tankstation het niet meer, na veel zoeken blijkt de garage het te hebben overgenomen maar die waren dicht in het weekend. wij moesten doorrijden naar villeneuve daar zit er ook een bij de camping.
sinds dit jaar is er een verschoon- en vulplek. het is niet helemaal duidelijk of het chemisch toilet hier ook geleegd mag worden, maar aangezien er een wc spoel waterpunt is, neem ik aan van wel. de locatie is niet precies bij de pin in deze app maar iets verder naar de Franse kant.
sani lijkt in orde maar het is onduidelijk waar de loosput is...
fantastische plek. wandeltip: naar het belvedere in de vallei met zicht op de gletsjer.
perfecte plek, vanaf deze plek kun je ook kajaks of waterfietsen huren voor een tochtje over het meer. tip voor de omgeving: ga naar de refugio petit mont cenis (smalle weg maar het gaat) en wandel naar de lacs perrin. prachtige vallei!
het is een enorme camping. wel heel mooi gelegen en schattig, maar op het grote veld staan wel 500 tenten denk ik. met slechts 5 sanitair hokjes hebben wij toch voor de bijbehorende camperplaats gekozen.
beetje mistroostig geheel. betaling met self service via brievenbus. daar vind je ook de sleutels van Wc en sanizuil. helaas heb vers water en geen loosput gevonden.
per 2023 zijn ze gestopt met de camperplaats. Alleen nog camping. ook de kaart voor de bergbahn, waar de andere review over spreekt, is in 2023 net meer.
De plek is super, maar het is lastig dat je nergens langs de silvretta hochalpstrasse je Wc en water kunt lozen. Dat maakt dat je hier niet zo lang kunt blijven als je misschien zou willen. (de campings doen geen service en zaten ook vol)
super plaats, ruim, vlak, schoon sanitair, goede douche, niets op aan te merken. en hele mooie wandelingen om te maken.
in 2023 is het terrein een bouwput, doet nogal mistroostig aan. er zijn slechts 3 stroomaansluitingen. verder prima.
jammer dat je hier geen service kunt doen, de voorzieningen op de splugenpas waren ingesneeuwd. zelfs tegen betaling wilden ze niet helpen.
voor 10 frank kun je hier ook alleen service krijgen.
leuke camping met veel groen aan het bos en vlakbij het meer. er zijn veel vakantie chalets maar ook meerdere veldjes voor kampeerders. sanitair is niet super luxe maar eenvoudig en schoon. tussen 13 en 15 uur geen aankomst en geen vertrek mogelijk. vriendelijke eigenaar.
het terrein is smoezelig, afval, bouwmaterialen. douche en wc ronduit goor, wordt het wel schoongemaakt? douche is wel erg fijn (als je op je eigen badslippers staat). verder Fijn dat alle voorzieningen er zijn (stroom, water, loosput, wc lozing, douche wc).
Heel rumoerig door de trucks, langsscheurende auto's, gepraat. Het voelt een beetje onveilig zo langs de snelweg maar er werd door de politie gesurveilleerd. Verder prima voor onderweg.
on-italiaans mooie camping met ruime plekken, veel bomen en uitzicht op Venetië. direct aan de pont. prima sanitair onlangs gemoderniseerd.
Super plek ook met kinderen, vanwege speeltuin en speelzolder. Deze locatie geldt ook als serviceplaats. Als je binnen 30 minuten weer vertrekt (slagboom en betaalautomaat) betaal je 12,- en dan kun je dus precies je service doen.
Wij zijn doorgereden. Erg druk en een 'pikken of slikken' mentaliteit. Ruim 50,- per nacht voor 2 volw + 2 kids alles meegenomen. Wij rijden door naar Odlina in La Villa in Badia, die beviel ons beter.
UPDATE: deze camperplaats biedt geen voorzieningen meer. Je kunt gratis staan maar gebouwtjes zijn dicht en stroomkasten op slot. Wel mooi plekje aan voet van de pordoi en campolongo.
Prima camping. Wij waren hier speciaal naartoe gekomen vanwege het zwembad, dat was helaas tot eind mei gesloten. De plaatsen zijn niet erg vlak en op camperveld 1 kun je last hebben van de geur van een turks frituurkot op het veld. Wij hebben de camper daarom verplaatst. Van de andere kant: schoon sanitair, veel ruimte, zon of schaduw naar keuze, speeltuinen en dus dat zwembad.
Camping prima maar niet bijzonder, rondom het meer fietsen of wandelen is prachtig met fantastische paden vooral in de herfstkleuren. De grotten zijn ook een absolute aanrader, dus attenhorn is leuk, en deze plek prima.
op zich prima plaats, maar het mooie deel van de Edersee ligt aan de overkant en de ponten waren uit de vaart dus wij zijn korter gebleven. wij hadden 2 nachten aangegeven maar ontdekten toen van de ponten, wilden dus binnen 10 minuten alsnog terug naar 1 nacht maar zo flexibel waren ze niet helaas. al met al prima plek op matige locatie met matige service.
Zeer vage plek, het leek gesloten maar dat was in de app niet vermeld. Vuilniszakken over de stroompunten en telefoon werd niet opgenomen. Het deed heel naargeestig aan. Ook al heb je geen voorzieningen nodig dan zou ik er nog niet willen staan. Misschien is het in de winter wel open en goed, het is immers een skidorp.
Sitecode: 1944
Prima plaats midden in het dorp. Vrij dicht op elkaar en slechts 25 plekken. Aan de straatkant soms wat geluidshinder door de vuilniswagen die s morgens heel vroeg langskomt om de containers te ledigen.
Fijne plek op het grote parkeerterrein van Bareges langs de weg naar de Tourmalet. Prachtig uitzicht! Doordat het terrein groot is heb je weinig last van de weg. Geen voorzieningen. De wc is wss alleen in de winter in gebruik, in de zomer in ieder geval niet. Je schijnt een mooie wandeling naar enkele bergmeertjes te kunnen maken in de vallei die hier op de weg uitkomt.