@freik
- Sunlight T 67
- 2021
- Ford
- Huren
goedkope douches en mpwoernincl. EUR 24 voor 3 personen en de camper. Restaurant is goed en ook goedkoop. Moet meer sanitaire voorzieningen hebben. Degene die er zijn, zijn erg mooi.
uitstekende camping. erg mooie faciliteiten. douches inbegrepen. Niets in de buurt, maar voor een overnachting of vakantie zie ik de aantrekkingskracht. Veel permanente kampeerders daar. supermarkt en dergelijke is een eindje rijden, blijf er maar kort. Erg rustig midden september.
Zeer mooie camping met zeer mooi sanitair. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. Dicht bij de stad Een paar minpunten. Het sanitair was een eindje lopen vanaf onze plek en douches waren extra DKK 8 voor 4 minuten. Dat lijkt me een beetje overdreven gezien wat we betaalden voor onze plek.
tarief is NOK 250 met stroom. Betalen bij de supermarkt. mooi uitzicht op de van het fjord. heeft 4 plaatsen. vol om 18.30 uur. ijssalon naast de supermarkt is aan te raden. Aardige eigenaar.
leuke kleine camping aan een rivier en een vrij drukke weg. geopend op 6 september 2024 ondanks dat Campercontact aangaf dat ze gesloten waren. stroom is extreem goed, net als de douches. toilet en afvalwater gratis, net als zoetwater. Een echte aanrader. Erg rustig, ondanks het af en toe lawaai van de weg.