@frenkin
- 2025
Sitecode: 19429
Er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers van Ronda. De locatie is uitstekend en het stadje is op loopafstand. Het verse stokbrood 's ochtends was een aangename verrassing. Alles is perfect georganiseerd, inclusief de douches en toiletten. Er is zelfs een klein winkeltje voor de dagelijkse benodigdheden.
De parkeerplaats is gunstig gelegen en dicht bij parken en bezienswaardigheden in de stad. De parkeerplaats zelf is echter niet bijzonder indrukwekkend. Hij is vies en slecht georganiseerd. Er is maar één toilet en geen douches. Hij ligt tussen twee wegen in, waardoor het er lawaaierig is. Ik was teleurgesteld dat ik een extra dag huur moest betalen omdat ik 20 minuten te laat was met vertrekken. Geen enkele discussie of smeekbede hielp.
Sitecode: 20894
Een goede, ruime parkeerplaats zonder voorzieningen. Ideale locatie voor wie het Alhambra bezoekt.
Uitstekende, ruime parkeergelegenheid vlakbij Granada. Zeer vriendelijke eigenaar. Elke auto heeft een eigen stopcontact. Luxe accommodatie met toiletten, douches en een aparte ruimte om kleding te wassen en te drogen.
Een fantastische parkeerplek vlakbij de bezienswaardigheden van Madrid. De parkeerplaats is netjes en goed georganiseerd. Elke parkeerplaats heeft elektriciteit. Er is een aparte ruimte om water te halen en door te spoelen en het toilet schoon te maken. Er zijn ook douches en toiletten. Alles is schoon en netjes.
Een prima plek om te parkeren tijdens een doorreis. We hebben er een nacht doorgebracht om 's ochtends door de kloof te wandelen. Er zijn douches, toiletten en elektriciteit. We kregen korting omdat we doordeweeks betaalden.