@freshair

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Rustige nacht. Vlakke grond. Betalen met pinpas is niet mogelijk, maar de automaat accepteert bankbiljetten en munten. De betaalautomaat is 's nachts afgesloten en onbereikbaar. Ik weet niet wanneer hij open is, dus heel vroeg vertrekken kan lastig zijn.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Gebied is momenteel (8 september) gesloten vanwege renovatie. Ik ga ervan uit dat het weer opengaat!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Rustige, vlakke plek. We kwamen om 18.30 uur aan en de eigenaren van de kanoverhuurders vroegen ons om de volgende dag te betalen. Toen sloten ze de poort, maar die was niet op slot. Het lijkt alleen maar op slot als je er langs rijdt! Zie foto's. Ik weet niet hoe het zit met de service, er staat een bordje met waar je moet tanken/leegmaken.

Alles goed

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heerlijke rustige plek, ruimte voor 22 busjes. Betalen met pinpas. Als je je busje moet legen, is het 3 km verderop richting Stavanger. Mooie uitvalsbasis voor een wandeling naar de Preekstoelrots.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Bijzonder luidruchtig verkeer tot diep in de nacht, misschien vanwege de zaterdagavond en de topografie. Schoon toilet, maar geen drinkwater te vinden. Erg populair, laatkomers moesten vertrekken.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Prima voor een paar nachten na 4 nachten wildkamperen. Schoon en goed onderhouden. Wel wat verkeerslawaai overdag. 400 NOK per nacht, plus elektriciteit.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

De coördinaten wijzen naar een kleine parkeerplaats bovenaan de skischans, waar je nu 's nachts 100 kr betaalt. Maar aan de overkant van de weg is er voor P+-bussen gratis parkeergelegenheid! Rustige avond, behalve het verre zaterdagavondfeestje bovenaan de skischans.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Geweldige plek en schoon. Drinkwater op de muur van het tegenoverliggende gebouw!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Water werkte goed, hoewel een andere gebruiker zei dat dat voorheen niet het geval was. Handige stortplaats

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We hebben hier twee rustige nachten gehad. De betaalapp werkte prima. Wees voorzichtig met de keuze van toegangswegen. De meest noordelijke is 2,4 m hoog, de volgende naar het zuiden is maximaal 2,9 m. Ik weet niet hoe het zit met de meest zuidelijke wegen. Je kunt er van 18.00 tot 06.00 uur verblijven voor 57 Zweedse kronen. Overdag gratis. Water gratis. Composttoilet. Diverse vaste barbecues vlakbij het strand.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Rustige nacht, afgezien van wat verre treinen. Alles in goede staat. Betaling voor water en elektriciteit in euro. Naast het openluchtzwembad en recreatiegebied. Wandelingen in het bos. Supermarkt op 15 minuten lopen.

Sitecode: 101932

Rustige nacht, voldoende parkeergelegenheid. Wandelen, fietsen en zwemmen in het meer.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Er staat een bord met 'geen diensten', maar je mag er 's nachts parkeren. We parkeerden op een zaterdagavond, de parkeerplaats ligt ongeveer 200 meter van het gemeenschapshuis en het was feest!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sitecode: 22031

Grote grindhoek aan een rustige weg. Vanwege de bereikbaarheid moet je dichter bij de weg parkeren, maar het is prima, want het is er rustig. Er is water.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijke rustige plek. Nu met water en een afvalpunt tegen betaling. We hadden geen egalisatieblokken nodig. Voedselcompostbak op de aangrenzende parkeerplaats. Handig voor het Troncais-bos met superhoge, rechte, oude eikenbomen. Paden zijn ideaal om te fietsen of wandelen.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

gratis water met jeton, maar geen water!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Goede plek om naar de dichtstbijzijnde skiliften te lopen, ongeveer 400 m. Nu 19,50 per nacht, inclusief 6 ampère elektriciteit, dus neem aan dat alle plaatsen een aansluiting hebben. Grote aire, niet te hellend, maar beter met hellingen. Betaal in onbemande hut voor een toegangscode. Perioden van 24 uur.

rustige plek. Nog steeds gaten in de weg als in een maanlandschap!

Grote parkeerplaats, wandelaars komen vroeg. Start van korte routes en lange bergwandelingen. Nu £4 contant/met pin. Gratis voor leden van de National Trust. Te koud en winderig voor muggen!

Momenteel geen veerboot, zeer vlakke en rustige plek.

Geweldige plek. Eens met andere beoordelingen. Ongeveer 18 plaatsen, vlak bij de haven.

Rustige plek midden in de week. Geen rijen om parkeerplaatsen aan te geven. Geen borden die de verblijfsduur beperken, behalve bij toiletten. 2 fietspaden vanaf hier. Noord naar Montrose en zuid vanaf Arbroath Harbour

Sitecode: 82078

Mooi en rustig. Parkeren nu £4 tenzij je lid bent van National Trust, dan is het gratis. Zomer overdag bewaker. Weg vanaf Moffat niet geweldig, vooral niet als gewone houtvrachtwagens.

allemaal schoon en werkend, je moet op knop 1 drukken om toegang te krijgen tot de zwarte afvalknop 2 om de deur te openen

geen drinkwater of spoelwater, ging naar Seix die het allemaal gratis heeft