@frestocamper
Een perfecte, doordachte CP. Sanivoorziening aanwezig, geen stroom. De CP is een initiatief van de spaanse camperclub ism de gemeente. Ligging achter een royaal opgezet sportcomplex, erg groot voor een stadje van circa 550 inwoners. Vermoedelijk een poging om de jeugd weer aan te lokken en/of vast te houden vanwege de zichtbare vergrijzing en veel leegstand. Het stadje? Een pareltje rond een grote kathedraal uit de 26e eeuw.
Voor een gratis plaats: Mooi verzorgd. Gratis stroom beperkt aanwezig. Beetje verkeersgeluid maar niet echt hinderlijk. Goed voor "gewone" campers ( 6 a 7 mtr), minder geschikt voor "verrijdbare woonhuizen" en slagschepen.
Erg fijne plaats. Alleen jammer dat er geen goede wandelwegwijzers vanaf de CP zijn. Dit zou het nog aantrekkelijker maken. De (vrij pittige) wandeling naar de canyon is prachtig.
Nu het grootste deel van de bouwwerkzaamheden klaar zijn weer een perfecte plek. Ook de stroompalen zijn oké. Een smerige sani-plek? Moet toch het werk zijn van een aso-camperaar...... Zeker voor een GRATIS plek: Fantastisch!
Diverse malen gestaan (2021/2022), geen echte problemen ondervonden. De CP is niet meer duidelijk herkenbaar, vermoedelijk vanwege een grote her-structuering van het Schutterspark. Alleen geschikt voor selfsupporting campers, geen enkele voorziening (sani, stroom, afval...) aanwezig. Maar....... Nog steeds een wandel- en fietsWalhalla!
Na jaren weer eens bezocht: Nog steeds een aangename plek. Goedwerkende service, omgeving 'n tikkie minder goed onderhouden maar nog steeds goed. En dat voor 5 euro per overnachting. Dank aan de beheerders!