@fri-halsa
Ook al waren we niet geregistreerd en zat het stampvol, de telefoniste deed erg haar best en maakte, ondanks de stress, een plekje voor ons. Apparatuur compleet en in goede staat. 's Avonds wordt er regelmatig een kleine gastronomische lekkernij aangeboden. Grote klasse - ga zo door!
Werden niet geregistreerd, maar werden ondanks vrije plaatsen geweigerd omdat de exploitant "rustig wilde hebben". ... wil je rust en stilte met drie zitplaatsen? Zoveel gastvrijheid hebben we nog nergens meegemaakt. Daarom geen aanbeveling van ons. Bovendien zijn de twee foto's misleidend omdat ze niet de parkeerplaats tonen.
Prachtig gelegen en goedkope plek direct aan de rivier. Twee wat primitieve douches zijn niet genoeg. Evenzo is slechts één waspunt met koud water volledig ontoereikend. De focus van de operators lijkt te liggen op raften en minder op de infrastructuur.
Vriendelijke telefoniste; idyllische kleine plaats; schoon, maar alles gaat in jaren; smalle toegang tot het meer met aanlegsteiger; Restaurant was gesloten; Supermarkt in de buurt in de plaats; ok voor een tussenstop voor een paar dagen.
Prachtig gelegen, groene camping nabij de A9 (die je niet hoort). Behulpzame, vriendelijke en attente eigenaren. We werden zelfs teruggebeld na een mislukte oproep. De bediening van het restaurant is uitstekend en aan te bevelen. Sanitair klein maar fijn. We voelden ons overal goed! Al met al is de prijs redelijk. Folke en Ulrike.
Een idyllische plek op een weiland met boomgaarden. De opererende familie is erg vriendelijk en open en zal deze nieuwe plek zeker positief blijven ontwikkelen. Aanvoer en afvoer aanwezig, waterkraan, barbecueplaats, “bar”, geïmproviseerde sanitaire ruimte en overdekte zithoek met veel aandacht voor detail. Zeker een “insider tip” voor de toekomst.
Heel mooi gelegen aan een groene boomgaard achter de Oderdijk. Ingesloten vissnack met heerlijke zelfgerookte vis. Aardig, behulpzaam koppel van de telefoniste. Aanbevolen plaats. De afvoer van grijs water moet worden verbeterd.
Zeer mooi gelegen, rustige plek met gemoedelijke plaatsbeheerders. Stroomvoorziening (alleen Schuko) deels lange kabel nodig. Een centrale waterkraan. De afvoer van afvalwater moet in elk geval worden geopend - niet op grondniveau voor grijs water. We komen graag terug!
Sitecode: 12075
Allereerst de goede dingen: een prachtig gelegen baan en een ietwat rustieke maar zeer behulpzame cursusmanager! Best goedkoop voor € 16. Tot dan 10 sterren! Nu de puntjes van kritiek: grijze waterafvoer in een losse RVS spoelbak met slangaansluiting in de grond. Van nature verstopt. Slechts één centrale waterkraan. Kleine staanplaatsen met kettingen (struikelgevaar). Stroomaansluitingen alleen Schuko.
Verzorgde ruimte, duidelijk onderhouden met oog voor detail. Als u later aankomt, kan het krap worden. Camperplaatsen op gras, deels in de schaduw, deels in de zon. Klein minpuntje: de donkere vloertegels in het sanitair zijn wat oud. Anders aan te bevelen, graag weer.
Het zou mooi zijn als er parkeerplaatsen zijn. Helaas niets gevonden; ook geen tekenen.
Waarom wordt de plaats hier nog steeds vermeld? Wordt permanent bezet door circuswagens. Kom direct weer rijden. Jammer.
Ruimte geïmproviseerd. Verre van gezelligheid. Wel schoon en met sanitair.