@fstastra
- 2015
- Hymer B514
- 2005
- Integraal
Leuk plaatsje. Ontzettend vriendelijke havenmeester (waarom anderen daar anders over denken, snap ik niet). Wij komen vast wel weer, als we in de buurt zijn.
Bedankt Maik voor je vriendelijkheid. Geweldige plek.
Een overnachting kost niet € 12,00, zoals in Campercontact app staat, maar € 22,00! Wasmachine € 4,00 en wasdroger ook € 4,00. Douche € 1,00 / 3 min., maar voordat je warm water hebt zijn er bijna 2 minuten voorbij. We wilden 's middags nog wat drinken en vragen, maar de beheerder was helaas vertrokken nadat we hadden betaald. Verder een leuk, rustig plekje en de beheerder was vriendelijk toen we aankwamen. Netjes toiletgebouw en douches.
Leuk, rustig plekje, ruim plaatsen. Goed wandelen in de bossen.
Op parkeerplaats vlakbij klooster Altzella. Leuk om het klooster te bezoeken. Tamelijk scheve plek. Er staat geen bord dat het een camperplaats is. Verder geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak, dus 1 ster.
Geen elektriciteit, geen water, geen probleem. Wel lozen. Verder prima.
Bestaat inderdaad niet! En aan de hoogtepalen te zien ook al lang niet meer.
Mooi camperplekje in een leuk stadje. Gratis, dus daar moeten we zuinig op zijn. Even wat jongeren die precies voor de camper moesten rondhangen, maar dat duurde niet zo lang.
Er staat dat het geopend is van 1 januari tot 31 december, mar dat klopt niet! Wij wilden hier staan op 15 februari, maar toen we belden werd er gezegd dat ze gesloten zijn.
Mooie locatie, maar helaas geen camperplaats gevonden. Als je het briefje met een campertje en een pijl volgt, dan kom je bij een weiland waar paarden lopen. Helaas maar naar een andere camperplaats gegaan.
Op zich best een leuke plek. Wel raar dat je met de neus richting bomen/struiken moet gaan staan, dan zie je dus niets als je in de camper zit. Bovendien is andersom staan ook veel handiger met wegrijden. Leuk dat er allerlei voorzieningen bij zijn, maar die hebben wij bijna nooit nodig. Het enige wat wij, en iedereen, wel regelmatig nodig hebben is een prullenbak, maar die is er dan weer net niet. Kortom, redelijk aan de prijs.
Geen voorzieningen in de winter en toch € 10,- vragen? Waarvoor dan?
Lekker dicht bij de Lüneburgerheide om te wandelen. Helaas ook dicht bij een drukke weg. 's Nachts wel vrij rustig. Er had wel een prullenbak bij gemogen.
Op zich een leuke CP, maar helaas was er een meneer in een scootmobiel die meteen aan kwam rijden en constant naast onze camper bleef zitten. Ook nadat wij een uur waren wezen wandelen zat hij nog steeds naast de camper op ons te wachten. Toen zijn we maar weggegaan, we konden niet eens even alleen buiten zitten.
Camping Valora hoort hier blijkbaar bij. Stroom deed het niet (kabels waren doorgeknipt). Eigenaar was op vakantie, zoon wist niet zoveel (behalve geld incasseren). Sanitair oud en vies.
Hoort bij of is hetzelfde als Camping Alte Mühle. Stroom deed het niet (kabels waren doorgeknipt). Eigenaar was op vakantie, zoon wist niet zoveel (behalve geld incasseren). Sanitair oud en vies.
De CP is best leuk. Helaas was er op 19-11-2022 helemaal niets en niemand. We hebben aangebeld bij het woonhuis (wohnmobil anmelden) en daarna het telefoonnummer wat er bij stond gebeld, maar geen enkele reactie, ook niet teruggebeld. Water, enz. was afgesloten, stroom niet te vinden, dus geen enkele voorzieningen. Ook niet even een briefje dat ze tijdelijk niet te bereiken zijn of zo. Dat was wel een beetje jammer.
Mooi plekje, aardige eigenaresse. Helaas met honden is wandelen alleen mogelijk langs de weg. Alle wandelpaden in de buurt zijn verboden voor honden.
Zeer schuin terrein. Mooie omgeving om te wandelen. Weg vlak langs CP overdag best wel druk, 's nachts redelijk rustig. Restaurant is matig, met name het vlees was erg droog.
Leuk, rustif plekje. Aardige, vriendelijke beheerder. Cassettetoilet legen is mogelijk op aanvraag.
Sitecode: 42036
Prima camperplaats voor als je in de buurt moet zijn en/of boodschappen doen. Is gratis, dus prullenbak is voldoende. Ik ben blij dat er dergelijke camperplaatsen zijn.
Wij waren hier 28 november. Na een melding te hebben gedaan bij de eigenaar van deze camperplaats over niet werkende stroompaal en ontbreken van vuilnisbak, blijkt dat de camperplaats alleen geopend is van 1 april tot 1 november, ook al staat dit anders in campercontact! En ze zeggen ook nog dat zij als gemeente niet verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de vermelde gegevens??? Maar het is wel een leuk plekje.
Hoezo tot 15 oktober? Wij kwamen hier op 8 oktober en het hek zat op slot. Dus misschien handig dat de datum dan even wordt aangepast?
Terrein was hartstikke drassig, we begonnen meteen bij het oprijden van het terrein al te slippen. Ook een voorganger heeft een eindje verderop het gras al flink omgeploegd. Gelukkig konden we er weer uitkomen en zijn toen maar naar een andere CP gereden. Misschien kunnen ze beter 's winters gesloten zijn.
Hoezo camperplaats? Overnachten verboden! Dus gewoon parkeerplaats.
Mooie, rustige camping. Aardige eigenaars. Speciaal wintertarief van € 7,50 zonder stroom. Broodjesservice ook in de winter.
Geen camperplaats kunnen vinden op de lokatie. Er stonden alleen allemaal boten.
Let op, is nu € 10,- per nacht, excl. stroom. Het was nu rustig, maar zal zomers wel druk zijn. Leuk plekje, bootjes kijken, sluisje, wat eten of drinken in het paviljoen.
Leuke plek vlakbij het IJsselmeer. Betalen voor camper: prima, toeristenbelasting: wordt opgelegd door de gemeente, dus ok. Maar per hond € 2,00 betalen, waar ze verder niets voor doen? Belachelijk! Bovendien is er niet eens een vuilnisbak op het camperterrein, daarvoor moet je dus naar de camping. Dan wordt het bedrag wat je betaalt ineens wel een beetje belachelijk veel.
Er is nog een locatie aan de andere kant van Aquanaut waar ook nog 8 campers kunnen staan. Als het 1e terrein met 7 campers vol is, dan wordt men door de havenmeester naar het 2e terrein verwezen.
Inmiddels is de stroomvoorziening ook klaar, het gras begint al aardig te groeien. Alleen de betaalautomaat moet nog worden geplaatst. Rustige plaats met zwembaden, minigolf en tennisbaan nabij.
Mooie camperplaats op mooie locatie vlakbij de Waddenzee. Leuk café/restaurant nabij. Minpuntje is dat honden niet op de dijk mogen komen, ook niet aangelijnd. Dus wandelen alleen langs de weg.