@fstastra
- Hymer B514
- 2005
- Integraal
Mei 2026
Sinds lange tijd weer een keer in Middelstum gestaan. Het is nog steeds een leuk plekje. Alleen jammer dat de 3 officiële plaatsen wel heel erg smal zijn. Er kan net een gewone camper tussen de blokken staan, maar als je dan uitstapt bots je op de buurman, vandaar geen 5 sterren. De eerste plek is wel wat ruimer, maar daar woont blijkbaar een klein busje. Verder staan er meerdere campers verspreid over de hele parkeerplaats.
Leuk plaatsje. Ontzettend vriendelijke havenmeester (waarom anderen daar anders over denken, snap ik niet). Wij komen vast wel weer, als we in de buurt zijn.
Bedankt Maik voor je vriendelijkheid. Geweldige plek.
Een overnachting kost niet € 12,00, zoals in Campercontact app staat, maar € 22,00! Wasmachine € 4,00 en wasdroger ook € 4,00. Douche € 1,00 / 3 min., maar voordat je warm water hebt zijn er bijna 2 minuten voorbij. We wilden 's middags nog wat drinken en vragen, maar de beheerder was helaas vertrokken nadat we hadden betaald. Verder een leuk, rustig plekje en de beheerder was vriendelijk toen we aankwamen. Netjes toiletgebouw en douches.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Leuk, rustig plekje, ruim plaatsen. Goed wandelen in de bossen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Op parkeerplaats vlakbij klooster Altzella. Leuk om het klooster te bezoeken. Tamelijk scheve plek. Er staat geen bord dat het een camperplaats is. Verder geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak, dus 1 ster.
Geen elektriciteit, geen water, geen probleem. Wel lozen. Verder prima.
Bestaat inderdaad niet! En aan de hoogtepalen te zien ook al lang niet meer.