@fstuif
- 1998
- Dethleffs Esprit
- 2007
- Renault
Druk bezochte plek. Niet iedereen blijft overnachten. Terrein is hard en vlak. Het was erg slecht weer dus prima als standplaats. Goede verzorgingsplek maar geen afvalbak. Jammer. Achter de pompiers nog een grotere parkeerplaats. Ruimte voor heel veel campers. Achter het park to de parking nog een cp. Aan een meertje. Mooie plek maar op gras en met regen geen goede optie. .
Mooie plek. Bomen voor de schaduw. Verzorgingsplek is ruim en alles is aanwezig. Betalen in de shop of met een enveloppe in de bus bij het tappunt. Stroom en water extra betalen. Wc huisje is schoon. Uitzicht is mooi.
Redelijk grote parking. Druk bezocht. Er gaan de hele dag door campers weg dus bijna altijd plek. Van overlast niets gemerkt. Ideale plek om vanuit hier de stad te verkennen. De verzorginsplek kan wel een update gebruiken.
Wat een mooie plek. Uitzicht geweldig en geen overtollig geluid. Begin van de avond wijnproeverij. Zeker als je zelfvoorzienend bent is dit een heerlijk plekje.
Stoffige mix parking. Tussen kerkhof en sportterrein met voetbal en skatebaan. Geen voorzieningen. Wel container voor afval bij de ingang. Veel ruimte.
Een geasfalteerde mix parking aan de hoofdweg. Er ligt een mooi park achter met eenvoudige resto. Verzorgingsplek aanwezig. 10 min wandelen naar het dorp. Fotogeniek. Horeca aanwezig maar niet veel.
Leuke plek naast het dorp. Prachtig landschap. Op het terrein is de elektriciteit vervangen en de loosplek is prima. De rest is oud en werkt niet meer. Voor deze prijs verwacht ik iets meer. Afvalbak bv. Dit is minimum voor een topprijs.
Mooie vrije plek. Uitzicht op het meer op een beperkt aantal plaatsen. Mooi gebied voor wandelingen. Pasen 2025 stonden we alleen hier. Het zal aan het weer gelegen hebben. Heel veel regen. Wel heerlijk stil.
Voor een gesloten hek gestaan. Er staat op dat de toegang niet gratis is. Prima maar waar je moet betalende niet duidelijk. Grappig klein terreintje. Staat aangegeven als camping.
Sitecode: 21917
Ruime parkeerplek. Leuk haventje met vergane glorie aan boten. resto was gesloten helaas. Sanizuil nieuw en werkt prima. Een Fransman had er een stekkerblok aan gelegd zodat er voor meerdere campers stroom was.