@fun
Lid van Campercontact sinds 2026
We verbleven in juni op camping Lacanau en kunnen deze van harte aanbevelen. Het was er erg schoon en de sanitaire voorzieningen waren goed onderhouden en schoon. De receptie en de supermarkt waren uitstekend.
We verbleven er een week. Prachtig resort, zeer schoon en goed onderhouden sanitair. Heerlijk strand, ideaal voor windsurfers. We raden het van harte aan. Let op: Reserveren is absoluut noodzakelijk, aangezien de restaurants erg populair zijn.
We hebben hier een paar dagen doorgebracht. De sanitaire voorzieningen zijn wat ouder, maar zeer goed onderhouden en grondig schoongemaakt. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Het strand is bereikbaar via een bruggetje. Het is ongeveer 5 km naar het stadje Tarifa met de fiets, waarvan helaas zo'n 2 km over de hoofdweg gaat. Deze camping is een aanrader.
Een prachtige en goed onderhouden camping direct aan de rivier de Ardèche. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een erg fijne camping met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De sanitaire voorzieningen zijn zeer goed onderhouden en schoon.