@fun4all
- 2018
Bedankt voor de gratis parkeerplaats. Maar waarom al die beperkingen? En waarom zijn steunpoten en nivelleerhellingen niet toegestaan? We staan nu scheef geparkeerd en de wind schudt de camper heen en weer. Het wordt lastig om te slapen!
Een perfecte camping voor een bezoek aan Santiago de Compostela. De camping ligt op een heuvel met uitzicht op de kathedraal in de verte, die je in 15 minuten met de bus kunt bereiken voor €1. De staanplaatsen zijn ruim en relatief vlak. Elektriciteit, douches, toiletten en afvalverwerking zijn aanwezig. Diepvriesbaguettes en croissants zijn te bestellen (maar niet voor vroege vogels, want die zijn pas om 10:20 uur klaar). De eigenaar is erg vriendelijk en spreekt goed Engels.

Geweldige, zeer rustige plaats, ruime plaatsen en veel gras en schaduwplekken. Zeer aardige exploitantenfamilie met veel tips voor uitstapjes in de omgeving. Het duurt ongeveer 15 minuten om naar het outletcentrum te lopen, de plaats is ook dichtbij. Er is ook een bakker in de buurt.
Ik kan de kritiek van de kampeerders niet begrijpen. Te luid? Te raar? Met dank aan de stad Verden, die heeft gezorgd voor een geweldige parkeerplaats met alle benodigde faciliteiten op 5 minuten lopen van het stadscentrum - en dit alles voor slechts € 6/nacht. U kunt zelfs betalen met verschillende parkeerapps. Daarvoor verdient de plaats 5 sterren. Als ik rust en wellness wil, moet ik naar een luxe camping op het platteland.
Als de technologie en het boekingssysteem goed zouden werken, zou de plaats 5 sterren van mij krijgen, maar: Voor water of stroom moet eerst een kaart bij de automaat worden gekocht (borg € 4, tegoed € 0,50). Verder tegoed kan alleen worden geboekt met een tweede afzonderlijk proces (waar ik na verschillende mislukte pogingen achter kwam). Bij het inleveren van de kaart was er een aanbetaling van € 4 van de machine terug in contanten. Het krediet is behouden.
Zeer mooi gelegen midden in de natuur. Grote percelen met eigen stroomaansluiting (€ 0,50 / kWh, meterstand wordt afgelezen). Water / verwijdering gratis. Schoon sanitair met elektrisch fornuis en spoelbak. Er kan heet water worden afgetapt om te spoelen. Vriendelijke en behulpzame operators. Echt een geweldige plek, we komen terug!
Komt niet overeen met beschrijving: geen elektriciteit, geen V + E, ver buiten de stad. We reden verder.
Nieuwe moderne ruimte met alles wat je nodig hebt. Gratis wifi voor het uploaden van vakantiefoto's. Ongeveer 2 km fietsen naar Ulm.
Goede locatie aan de Main, medium luid vanwege verkeer. Ongeveer 1,1 km lopen naar het stadscentrum. Beperkte broodjesservice (indien weg dan verdwenen). Kitzingen is een geweldige plek en wat moet zeker Aden Ort bezoeken.
Gratis parkeerplaats dichtbij de stad met aan- en afvoer en elektrazuil. Goede service!