@garfield2014
- 2002
Vroeger was het prachtig, maar nu is het meer een veld dan een weiland. Omdat het terrein ook als kermisterrein wordt gebruikt, ligt er veel glasscherven. Op het asfalt voor het plein is het prima te doen. De prijs is de laatste jaren verdubbeld, van 3 naar 6 euro.
Je kunt er heel stil staan. Het eten was heerlijk en de bediening was erg vriendelijk.
Een geweldige plek. Vriendelijke beheerders. Alles wat een kampeerder nodig heeft, is aanwezig. We komen terug.
De eigenaren zijn super aardig. De kampeerplaats heeft alles wat een kampeerder nodig heeft, is rustig en omgeven door groen. De wijnen zijn heerlijk, en zowel de wijnbar als het kampeerdiner krijgen van ons de volle 5 sterren. We komen graag terug. ```
Geweldige parkeerplaats. Zeer goed onderhouden. Met dank aan de gemeente. Aan de overkant van de straat is een wijnmakerij met zeer vriendelijk advies en echt goede wijn. Het enige wat soms vervelend is (afhankelijk van de tijd van het jaar en de windrichting) is dat de parkeerplaats in de aanvliegroute van de luchthaven ligt. Het is er 's nachts erg stil.
Helaas is het niet mogelijk om een negatieve beoordeling te geven. Ik wilde naar het strand. Is dit ook geschikt voor grote campers? Geen probleem, werd ons verteld. De toegang voorbij de spoorlijn was geen probleem, maar ja! Na een aantal keer heen en weer rijden bleek de QR-code van Google Maps volkomen nutteloos. Vreselijk, die weg vol kuilen. De ene kuil na de andere. En uiteindelijk was de plek compleet verwaarloosd. Zijn weer terug. Nooit meer!
Een geweldige plek. Ruim en liefdevol ontworpen. De dames bij de receptie zijn super aardig, spreken Duits en helpen bij eventuele problemen (ze zouden een bandenservice voor ons regelen). Leuke evenementen en in het kleine winkeltje bij de receptie zijn regionale lekkernijen verkrijgbaar, zoals water. Bakker komt 's ochtends naar het plein. Douches hebben een goede waterdruk, zijn schoon en warm
VE is volkomen nutteloos. Toiletafvoer is NIET mogelijk. Zoetwatervoorziening is mogelijk. Beide krachtkolommen intact. Toiletten op slot. Overdag intens luidruchtig vanwege de voetbal- en basketbalvelden. De struisvogelteelt was geweldig. Wijnproeven mogelijk en goed. Alles op loopafstand
De lantaarns zijn gratis ter beschikking gesteld door Westenergie en zijn met de juiste adapter ook te gebruiken voor stacaravans.
Leuke plek Llanes. Locatie van de parkeerplaats, waterput, drukke weg aan de ene kant en een paddock waar de paarden bellen dragen aan de andere kant. Machine kapot, geen water. Het toilet kan weggegooid worden omdat de klep open staat en doorspoelen niet mogelijk is.
De plaats is goed voor sightseeing. Helaas wordt de parkeerplaats door alle rijscholen in de stad gebruikt. Gedweilde vrachtwagen met aanhanger. lawaai en uitlaatgassen.
Eten in het restaurant verplicht, niet alleen een drankje. Anders 40 € parkeergeld!!!! Geen grapje. Plaats kan een beetje mooier zijn, maar wat... Pizza was heerlijk en we komen graag terug!
De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Op de fiets is er veel te ontdekken in de omgeving. Bijzonder opmerkelijk is het clubhuisrestaurant, dat in het zicht ligt. Heerlijk eten, goede wijn en goedhartige gastheren.
Door het zand erg modderig bij regenachtig weer. Verder stil en afgelegen. Goed om te wandelen met honden. Zakjes voor de hond beschikbaar op de plaats.