@geahenk
leuke kleine cp bij Nederlanders, wij hadden hier voor 3 nachten geboekt. Bij aankomst werden wij gastvrij onthaald door Marcella en nadat de camper op de plek was geïnstalleerd kwam zij aan met een glaasje huisgemaakte limoncello, huisgemaakte olijfolie met toast en info over de omgeving. De cp is tip top aangelegd evenals de sanitaire voorzieningen, heerlijke douche met echt warm water, schoon toilet en buitenkeuken. komen zeker terug
goede camperplaats voor 20 euro pn, Jet staat op een verharde ondergrond en dat is ideaal bij regen ipv zand. douches en stroom zijn te betalen met muntjes van 50, stroom slechts 50ct per kw, ook fris waterinname betaald 1ct per liter, niet veel dus. toiletten en douches zijn zeer netjes en super schoon. aardige beheerder en behulpzaam
goede locatie voor een bezoek aan lubeck, deze is per fiets bereikbaar maar ook per bus, stopt bij de camping. veel voorzieningen aanwezig, zwembad, imbis, restauranten winkeltje met broodjesservice. wel duur, 41 euro per nacht exclusief toeristenbelasting a 3 euro pp per nacht
De camping ligt op een goede locatie om per fiets gouda te bezoeken, ook het plaatsje Haastrecht is zeer dichtbij. veel vaste plaatsen op de camping en voor passanten is er een groot veld waar je kunt staan, de sanitaire voorzieningen zouden wel een opknapbeurt kunnen krijgen, afwasvoorziening is zeer beperkt en voor warm water moet je 50 cent betalen, ook voor de douches. nieuw restaurant aanwezig. voor de 27,,- hadden we wel iets meer verwacht
zeer nette camperplaats, plaatsen zijn ruim genoeg, sanitaire voorzieningen zijn modern en schoon. stroom zit niet in de prijs van 21 euro maar betaal je apart aan de zuil, 2 euro voor 3kw. goede verbinding per fiets richting kinderdijk op een paar km afstand
mooie en gunstig gelegen camperplaats, via het fietspad kom je direct in het centrum van Maastricht