@geanhuizinga
- 2023
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
We zijn er 1 nacht geweest. Wc's zeer matig, deuren gingen ondanks gebruiksaanwijzing niet op slot. Stonden direct achter rij huizen. Ontvangst matig. Wifi alleen bij receptie
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
We waren hier een week half september, zeer goed bevallen. De extra ruime plekken zijn geweldig, met picknicktafel, omgeven door riet, veel privacy. Super aardige receptie. Sanitair goed. Mooi zwembad. Mooie omgeving om te fietsen.Leuk voor bezoek aan les Sables d'Olonne.
Mei 2026
We zij hier een week geweest, fijne camping.Prima sanitair, afwaswater vaak lauw. Douche warm water. Goed te fietsen naar leuke stad Arles, ook voor supermarkt. Bakker dichtbij. Prachtige fietstochten door de Camargue. Nachtegalen op de camping fluiten uitbundig, dag en nacht, in mei. Prima wifi
We waren voor de 2e keer op deze prachtige kleine camping, gelegen in de tuin van Chateau St Georges, voelde beetje als thuiskomen. Rustig gelegen, veel vogels , vlak bij supermarkt, restaurants, warme bakker en terrasjes. Je kunt prachtige fietstochten maken in de prachtige landelijke omgeving, vlak bij de Loire. Zeer vriendelijke Nederlandss eigenaren. Echt een plek om naar terug te gaan, een aantal dagen te blijven genieten op deze fijne plek
Twee nachten op deze fijne camping verbleven, direct aan de Rhône, gescheiden door fuetspad.. Schoon sanitair, heet water voor de afwas. Mooie ruime plekken, veel mensen bleven 1 nacht. Mooi fietspad langs de Rhône. Goed restaurant, Thais/ Cambodjaans, vlak naast de camping. Winkels op fietsafstand. Vriendelijk personeel. Vanwege t weer verder naar t zuiden gegaan.
Fijne camping. Rustig, ideaal voor bezoek aan Orange. Amfitheater bezoek zeer de moeite waard. Sanitair schoon en voldoende. wij stonden met camper tussen de enorm hoge heggen, voelt een beetje opgesloten. Eten in restaurant was prima en erg gezellig. Bijzonder vriendelijk en enthousiaste bediening. Gezellige muziek, Franse chansons bij het eten.
Mooie goed georganiseerde Huttopia camping. prachtige plekken, ook met veel schaduw mogelijk. Gezellig druk door meivakantie Nederlanders en Fransen. Daarna zeer rustig. prima sanitair, zeer vriendelijk personeel. Goeie uitvalsbasis o. op de fiets het indrukwekkende kasteel Chambord en prachtig ingerichte kasteel Cheverny per fiets te bezoeken. Heerlijk gegeten bij restaurant Artemis, vlak bij de camping.
Vriendelijke ontvangst, in april zelf een plekje zoeken, ruime plekken. 4 dagen met plezier hier verbleven. Goed uitgangspositie om Fontainebleau en Vaux le Vicomte per fiets vanaf de camping te bezoeken. Wel wat verkeerslawaai en langsvarende schepen op de naast de camping gelegen Seine.
Vriendelijk ontvangen door enthousiaste nieuwe Belgische eigenaar. Mooie kleine camping met oude hoge bomen. Sanitair is beperkt maar schoon.Aangename tussenstop, komen hier nog wel eens terug.