@geboboxer
mooie rustige plek in hartje stad op loopafstand van oude stad. dat zijn de enigste pluspunten. je kunt maar beter hier je eigen wc en douche gebruiken want het sanitair is vies. grijs water lozen met emmer in vaatwasbak . zwart water lozen moet waarschijnlijk in wc. pot.
Camping in 2025 opgestart en nog met basic voorzieningen. We zijn door eigenaren hartelijk ontvangen met grappa en lekkere hapjes. Wc en douche delen met eigenaar. Electriciteit hadden wij niet nodig. opladen mag bij eigenaar in huis. Waarschijnlijk kun je wel met lange kabel vanaf huis naar camper. Ze waren in mei 2025 bezig met aanleg van waterleiding naar camper veld. Goed Restaurant op 500 meter. camper 2pers €20/nacht
wel betalen want de parkeercontroleur hebben wij 2x gezien dat hij de kentekens checkte
Gisteren op camping Falkensteiner gearriveerd. Nog nooit zo'n perfect sanitair gebouw getroffen. Groot, schoon, warm, muziekje erbij. Douche perfect. En ook nog aan zee, en bij het stadje Zadar. Na aankoop ASCI kaart betalen we 27 euro per nacht. zonder de ASCI kaart 56 euro per nacht.
Fijne ontvangst. Een vrij nieuw sanitair gebouw. Maar geen onderhoud. Haren in de douche, geen toilet papier, donker. Dit doorgegeven bij receptie, hoop dat ze er iets mee doen. Toen wij er waren ook veel water op de camping. (en het had niet geregend) Iedereen moest om van de camping af te komen door een mega grote diepe plas water.