@geertroelens
- Pilote Anders Anders
- 2020
- Integraal
Sitecode: 12061
prachtige locatie die jammer genoeg totaal ontsiert wordt door de vaste bewoners die de mooiste plaatsen hebben ingepikt. Ze staan daar in hun aftandse, omgebouwde vrachtwagens en bussen. Er zijn er zelfs die, zonder wielen op blokken staan. Ze hebben terrassen gebouwd van oude paletten en er staan salons buiten. Op het moment dat ik aankwam waren er mensen aan hun terras aan t werk met electrische zagen en boormachines.
Leuke CP. 2 Nederlandse campers die, ondanks de CP vol stond, het nodig vonden om dwars tussen de andere campers te parkeren vergalde de rust. Ik heb de beheerder van de CP hierover onmiddellijk gecontacteerd. Deze bracht de politie op de hoogte. Even later verscheen de arm der wet op de CP. Ze vonden echter niet nodig om uit te stappen want het regende te hard. Zo komen de camperaars weer in een slecht daglicht terecht. Regels zijn regels. Toch?
Zeer mooi gelegen, goed verzorgde camping met ruime plaatsen. Sanitair blok is vrij modern en momenteel, uitstekend corona-proef gemaakt maar douches mogen nog beter gereinigd worden. Hebben gedouched vlak na kuisbeurt en afvoerroosters zaten nog bedekt met haar. Kom terug maar niet meer in hoogseizoen. Storend element zijn de kleine vliegtuigjes die hele dag over vliegen. Vriendelijke uitbaters.
Zéér leuke, rustige plaats. Alle voorzieningen aanwezig. Op wandelafstand van centrum. Elke 20 minuten, op 50m, een bus naar Mechelen of naar centrum van St Katelijne(1 halte) waar verschillende cafeetjes en restaurantjes zijn
Zeer mooie, propere camping met ruime, afgescheiden plaatsen voor campers. Enig, eventueel nadeel voor slechte slapers is de spoorlijn die toch vrij druk bezet is, ook s nachts. Persoonlijk geen last van. Leuke bistro aan ingang en centrum met frituur, cafeetjes en winkels op wandel afstand. Zeer mooie buurt om te wandelen en te fietsen.