@geklo45
- Hymer Sl Integraal
- 2011
- Integraal
Sitecode: 20267
Net sanitair en zwembad (met badmuts). Kleine plaatsen en veel kinderen en Nederlanders in augustus.
Onvriendelijk ontvangen aan begin van de avond en konden niet overnachten als we maar 1 nacht zouden blijven.
Wij waren hier begin augustus en er waren nog veel plaatsen vrij. Met 3 kinderen betaal je veel, maar heb je een fijne camping aan een heerlijk strand en met een lekker zwembad. Er is een bus verbinding naar de omliggende plaatsjes.
Italiaanse familiecamping. Die hebben geen moeite met feestjes en lawaai. Keken onze ogen uit bij wat er 's avonds gebeurde. Gedeelte van camping wordt ook gebruikt als kinderopvang. Wij waren hier begin augustus met kinderen. Kies geen plek in buurt van restaurant/ zwembad. Goed gesprek gevoerd met eigenaar over verwachtingen bij kampeertarieven.
Wij hadden nog veel keuze uit nette plekken en hebben hier veilig en rustig kunnen overnachten met de kinderen. Geen plek om langer te staan, maar prima voor een overnachting. Tarief, met ook nog betaald douchen, is hoog.
Onderweg van Matera naar de adriatische kust hier een pitstop gemaakt. Met de kinderen als een stel echte toeristen gauw wat foto's gaan maken. Zonder overnachting betaalden wij €10,00, wat in deze omgeving wel veel geld is, maar het was wel erg gemakkelijk dichtbij.
Het opzet/intex zwembadje maakte het met kinderen, eind juli, net even wat aangenamer om hier te zijn. Wel via de bomen een mierenkolonie in de camper meegenomen :-(. De opgravingen zijn tot 17.30 toegankelijk en tot 19.30 uur open, een aanrader als het erg warm is! Beklimmen van de Vesuvius wel vooraf reserveren, anders geen plaats in shuttlebus.
Op de site van de camping staat dat er een camperplaats zou zijn, dit is er níet.
We kwamen in het weekend van 20 juli 2019 en toen stond het helemaal vol. We mochten op onverharde deel achteraan staan met extra tentje. Op maandagmorgen was cp weer bijna helemaal leeg, alleen weekendbezoekers. Zeer eenvoudig sanitair, ging in het weekend kapot en werd gesloten. Behulpzame eigenaar maakte alles goed. Pizzarestaurant ernaast prima!
Sitecode: 12078
Wij waren hier op 29 juli met extra tentje en kinderen en was er ook ruim voldoende plek. Busje naar stad rijdt niet tussen 13.00 en 16.00 uur.
Sitecode: 21976
Hele nette cp. Kwamen op 23 juli 2019 laat aan en werden super geholpen. Rustig. Goed onderhouden, gras ondergrond. Net sanitair. Via achterzijde korte route naar mooi en breed strand. Strandtentje daar wel erg prijzig.
We hebben hier overdag gestaan, gewone betaald parkeerplaats zonder voorzieningen. Wel leuk met kinderen, want skateparkje, voetbal- en beachvolleybalveld voor de deur. Zwemmen vanaf de rotsen of een heel klein propvol zandstrandje. Voor overnachten lijkt het me geen rustige plek.
Prima plek voor overnachting, ook in augustus nog voldoende plek. Rustig geslapen. Weet niet hoe het op een zaterdagochtend zal zijn als het competitieseizoen weer is begonnen.