@geniet!!
Prima plek, goede voorzieningen. Enig nadeel......er worden meer campers toegelaten dan dat er plekken zijn. Dicht bij centrum en op de fiets naar Schwangau is goed te doen.
Mooie en nette camping. Erg goed en netjes sanitair. Heerlijk om na een warme dag even af te koelen in de zwemvijver. Ligt direct aan de Romantische strasse. Aanrader!
Het oogt wat rommelig en verouderd. Maar goede ontvangst, via de mail al code gekregen voor de slagboom. Sanitair is schoon. Er is veel te zien op de camping: beschilderde vogelhuisjes, een " wespennest" in een boom: creatief! Prima om heen te gaan tijdens de Romantische strasse .
Prima plek, dicht bij het centrum. Ruime plekken.
Deze camping voldoet aan alles! We waren hier ook in 2021 en sindsdien hebben de nieuwe eigenaren het flink aangepakt. Schoon en mooi toiletgebouw. Zeker een aanrader, je voelt je er thuis!
Grote camping tussen 2 meren. Door de indeling van de camping, merk je niet dat het groot is. Schoon en goed sanitairgebouw. Veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Ruime plekken.
Wauw, wat een prachtige plek! Kleine camping met super goede voorzieningen. Alles zo netjes! Vriendelijk personeel, bereid om advies te geven voor wandel- en fietstochten. Aanrader!
Mooie ruime plekken. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Hartelijke eigenaren, je voelt je welkom. Sanitair is verouderd, maar heel schoon. Er wordt gewerkt aan nieuw toiletgebouw. Aanrader!
Mooi gelegen camping. Schoon sanitair, ruime douches. Veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.
Wat een prachtige plek met veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. De eigenaren zijn erg gastvrij, er is persoonlijke aandacht. Voorzieningen zijn uitstekend, het is schoon. De fietsen kunnen in een grote schuur staan. Je kunt gebruik maken van een app. Hierin staan wandel- en fietstochten, tips voor restaurants ( met korting), brood bestellen en nog meer. Erg fijn om te gebruiken! Een aanrader, we komen graag een keer terug!
Wat een prachtige plek! Mooi opgezette camping met een uitstekend sanitairgebouw. Sfeervol en zeker een aanrader!!
Prima locatie, alles wordt keurig schoongemaakt. Mooi om van zo dichtbij het bedrijf mee te maken.