@genieten124
- 2023
Zeer vriendelijke eigenaars, behulpzaam , oplettend, mooie ruime plekken, goede locatie voor fiets of wandelroutes te ondernemen. Keurige voorzieningen.
Positieve ervaring, nette keurige staanplaats, electra betalen met €1,- per 6 uur in de automaat. lozen cassette is op parkeerterreinen iets voor camperplaats op "ontzorg plek voor campers" gratis. Dichtbij zwembad en vlindertuin, alt stadt is makkelijk te belopen. Mooie alt stadt, maar veel lege winkelpanden.
Een hele mooie campingplaats langs de Werra. zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren, de wc en douche ruimtes zijn zeer netjes en schoon. Restaurant heeft een prima kaart en is goed. Camping ligt in een hele mooie omgeving om zowel te wandelen als te fietsen.
Wat een hele mooie en fijne camping! Nou heb ik nog niet heel veel ervaringen (pas 2 jaar) met kamperen of camperen, maar alles heel erg netjes, vriendelijke en behulpzame receptie (Nederlands) ruime plekken, keurige was/douce, afwas en toiletten met wasmachine gebruik ook mogenlijk. Een goede uitval basis voor, fietsen, wandelen en uitstapjes. Slechts 15 minuten rijden naar Willingen om, met kabelbaan, naar skischans en Skywalk te wandelen. 👍

Mooie ruime en verharde camperplaats , waar je prima kunt staan zonder poespas en faciliteiten. Hou er alleen rekening mee, dat er veel Eiken staan en als het seizoen daar is (zoals nu) komen er eikels uit de boom vallen waardoor je nog wel eens kan schrikken. Ondanks dat het ging regenen en de eikels regelmatig neer kwamen, geen grote overlast ervaren. Museum is zeker een aanrader om te bezoeken, trek er wel bijna de hele dag vooruit!
Een geweldig mooie camperplaats, dichtbij het centrum van Ommen. Allerlei zeer goede camper voorzieningen. 16 amp zekering, water en afvoer putje bij elke staanplaats. keurige douche wc ruimte en ook de voorzieningen voor wc cassette en afvalwater legen zijn goed en netjes geregeld . Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam, ruime plekken met uitzicht naar het water. 👌🫶