@geocachers-on-tour
- 2021
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heel mooie plek en niets op aan te merken. De vorige reviews waar gemekkerd wordt over onkruid … vandaag stond alles netjes. En dan iemand die reclameert op de uren van de douche. Met een camper heb je toch een douche aan boord ? Voor ons topplaats en heel dicht bij het centrum van Veurne.
Mei 2026
Op doorreis hier toevallig terecht gekomen. Zelden zo'n parel gezien met een gastvrouw die oog heeft voor wat echt telt. Van de toilet/douche en de open keuken werd ik instant gelukkig. Zo proper en netjes heb ik nog nooit gezien. Dat alleen al verdient eigenlijk 10 sterren. Prachtige ruime plekken in een zalig rustige omgeving. Maddy en Marc zijn super vriendelijk en laten je direct thuis voelen. Wil je iets uniek ? Niet twijfelen en gaan :-)
Sitecode: 19411
Na het lezen van een aantal negatieve reviews hadden we wat schrik over wat ons te wachten stond … maar deze camping is top ! Afgeven van paspoorten ? Absoluut onwaar, ze nemen een kopie en klaar. Streng ? Helemaal niet. Heel correct maar dat vinden wij juist goed. Op deze camping wordt toegekeken dat alles netjes verloopt en dat is ook nodig tegenwoordig. Wij vonden het hier top.
Heel aangename plaats om te staan en terrein super proper verzorgd. Telefonisch aanmelden als je arriveert. Er zijn er blijkbaar die last hebben van het lawaai van de baan maar dat vinden wij echt te verwaarlozen. De CP ligt trouwens achterin, midden in het groen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

We zijn hier toevallig beland omdat we na een drukke stad even op adem wilden komen. Dit is de perfecte plaats om te genieten van de rust, stilte, heerlijk zwembad en enorme gastvrijheid. Denise ontvangt je hartelijk en neemt de tijd om alles tot in de puntjes uit te leggen. Als de vakantiewoning niet verhuurd is zijn de campers hier welkom en kan je ook gebruik maken van een aantal faciliteiten van het huis. Zalige plek ! solange en suzette
Deze B&B/camperplaats bij toeval ontdekt en enorm verrast ! Zalige plek om te verblijven ! Lien en Rik doen alles om het naar je zin te maken ! Mooie ruime camperplaatsen en een zalig zwembad! We hebben ook de kamers en appartementen mogen zien : een aanrader voor wie eens een keertje zonder camper wil reizen. We waren hier een week om te geocachen in de omgeving maar hebben ook enorm genoten van de rust op het domein. Met tegenzin vertrokken :-)
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
de camping is jaren dicht. ik heb ook geschreven aan Campercontact maar het interesseert hem niet veel om juiste informatie up te daten. spijtig ! de plaats is een hotel en geen camping !
Deze camping toevallig ontdekt toen we van Frankrijk kwamen. Ze is gelegen op een paar honderd meter van Plopsaland en de eindhalte van de kusttram. Maar op de camping zelf is het een zalige rust. Ruime plaatsen met stroom en water en net sanitair. Maar wat ons het meeste beviel was de supervriendelijke ontvangst van Fanny en Danny. Zo'n warm onthaal is vandaag de dag niet evident en deze twee mensen doen hun job met hart en ziel. Een aanrader !
Complete chaos en veel te druk. Campers staan zo geparkeerd dat je niet meer weg kan (en dan zeggen ze : ja maar het is maar tot morgenvroeg hoor). De veiligheid gebiedt dat je ten allen tijde moet kunnen vertrekken. Vol is vol ! Ook de straat staat vol naast de parking aan de overkant en de camping was ook volzet. Misschien moet Etretat eens denken over officiële uitbreiding. Op de camperplaats is geen water voor je toilet te spoelen.