@gerard-helderman
- 2004
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Sitecode: 102048
Gastvrij ontvangen. Veel speelgoed voor de kinderen en voor ons lekker rustig. Schoon sanitair.
Mei 2026
Prima plek. Tegenover busstation die je voor 2,50 euro pp naar boven brengt. Zwembad en 400 meter vanaf de camping een supermarkt.
We werden op de camping geweigerd omdat onze camper langer is dan 7 meter. Jammer dat dit niet bij de camping omschrijving staat.
gedateerde camping, nabij natuur zwembad, goede wifi, prijs € 18.50 incl stroom 2 nachten gestaan, niet afgebakende plaatsen
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Sitecode: 12092
wij betaalde 350 nkr incl. stroom . verouderd sanitair. mogelijkheid drinkwater en grijswater
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Geweldig ontvanst enthousiaste eigenaren. Pas een paar maanden eigenaar. Er moet nog een hoop aan gebeuren, sanitair schoon maar verouderd (wordt aan gewerkt ), mooie ligging aan rivier en goede keuken (rendier stoof gegeten).
kleine camping .schoon sanitair .drinkwater tappunt .ledige chemisch toilet mogelijk. vriendelijke eigenaar prijs € 40. incl electra
wat verouderd sanitair lekker warm water. verzorgde camping met sauna en tippie waar je met hout mag stoken we waren hier 7 mei 2024