@gerardkooijmans
- 2003
niet alle plekken hebben uitzicht op de zee! camping is meer voor caravan of bus camper. ben je groter past het heel vaak niet! wij werden achteraf in een hoek gedouwd , ik vind mijn intregaal camper van 7 mtr niet echt heel groot maar er was weinig ruimte voor. sanitair was wel veel te weinig voor nu hoog seizoen.
wij hadden geluk denk ik we hadden een plaats recht aan de zee 1 mtr afstand heel mooi zwembad en prachtige baai. winkeltje aanwezig met iedere dag vers brood, lekker en goed restaurant. verder sanitair en douche goed er zijn 2 gebouwen. voor ons dik 5 sterren waard. ook leuk dat je door iemand op de scooter begeleid word naar de camping .we zijn 5 dagen gebleven ipv 1 nacht zo goed beviel het ons hier
camping wel heel mooi gelegen aan een prive baai, alleen de plaatsen zijn niet gemarkeerd en iedereen doet maar wat , veelal allemaal italanen, ze schreeuwen en looen gewoon bij jou onder de luifel door want zo dicht staat alles op elkaar. camping is als er toezicht zou zijn veel meer van te maken, maar de ruimte is idd beperkt en daardoor proppen ze alles maar vol. denk in het voor seizoen en na seizoen dat het leuker is. sanitair te weinig
beetje aan de prijzige kant, maar het zwembad maakt het wel goed dat is mooi ruim 25 meter lengte bad. sanitair is ok.ook de vip tour kloosters is een aanrader 30 euro pp. maar je word tot de deur gebracht 6 kloosters gezien en 3 binnen geweest. en genoeg stops om op de mooiste punten foto”s te maken . bij 2e klooster een boek met alles over de kloosters gekocht in het nederlands voor 10 euro verder de gids yourgos verteld het heel leuk.
wat een vriendelijke ontvangst door de eigenaresse, spreekt ook vloeiend duits dus dat is makkelijk, ze vertelt alles wat je maar wilt weten. camping erg netjes. zwembad groot voor deze camping en erg fijn om baantjes te trekken. sanitair ook erg goed. is zeker 5 sterren waard. taxi via app bolt 23 euro naar centrum boedapest markt vandaar uit makkelijk alles te bezoeken. openbaar vervoer ook goed te doen en voor 65+ gratis( wel id meenemen)
helemaal goed hier, mooie plaatsen rechtstreeks aan het water. sanitair mooi schoon , douche ook goede harde straal en schoon. zwembadje aanwezig. wou eerst maar 1 nachtje staan maar zijn uit eindelijk toch langer gebleven met de camper.
Sitecode: 19227
zeer gedateerde camping, ben je met de camper en zelf voorzienend is het voor 1 nacht goed te doen. eigenlijk alleen maar de hongaren zelf die er staan .dames zijn vriendelijk en behulpzaam.
we kwamen er aan en toen stond er een bord met dat je hier niet mocht kamperen met tent of camper
mooie camperplaats. kortbij de snelweg. ideaal om net voor praag te overnachten, lekker rustig, alles nieuw aangelegd, water en stroom en stortplaats aanwezig. geen douche of wc. maar dat hebben we zelf toch! verder erg netjes hoor en goedkoop.
van te voren emailtje gestuurd. werd gelijk op gereageerd, plaats is dan door middel van een A4 tje waar naam opstaat aan gegeven. heel erg netjes, nieuw sanitair. denk aan de zwitserse stekker! anders bij coop in dorpje verleng snoertje halen en stekker ff over zetten. mooi uit zicht over weiden met zonnebloemen en heuvels. een erg leuke en rustige plaats om te overnachten voor bezoek aan de watervallen van schaffhausen.
Sitecode: 101936
mooie plaatsen allen met uitzicht over het water. erg vriendelijk ontvangen. mooi en netjes sanitair. top locatie komen zeker terug hier.