@gerd243

Ander
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Een prachtig gelegen plek. Puur natuur en rust. Alle benodigde faciliteiten, alles zeer goed onderhouden en schoon. Wat ons een beetje stoorde was het onbehandelde beton dat als vloer in de badkamer/toiletruimte was gebruikt. De eigenaresse, een geboren Engelse, straalt vreugde en betrokkenheid uit bij haar werk. Geweldig. Bedankt voor de ontspannende uren. Prijs voor dag, busje en 2 personen: 30 euro eind mei 2025. Gerd en Brigitte

Een prachtige plek geïntegreerd in weiland op de boerderij. Als je niet kunt slapen, tel dan gewoon schaapjes! Zeer schoon sanitair. Geachte manager. Geen creditcard, geen afvoerinlaat voor campers. € 25,- inclusief elektriciteit en water. Graag opnieuw en opnieuw. Het Lake District niet ver weg. Gerd

Zelden heb ik zo'n liefdevol ontworpen plek gezien. Schoon, goed onderhouden, zeer vriendelijke beheerder, uitstekend informatiemateriaal. De toegangsweg naar het plein geeft je geen idee wat je kunt verwachten. Wij zouden altijd terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een plek ontworpen met veel liefde. Zeer vriendelijke eigenaren. Eerlijke prijs. Als je absoluut moet douchen, heb je pech. Bestaat niet. Sanitair eenvoudig maar zeer schoon. Graag opnieuw en opnieuw. Gerd Menzel

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Sinds 2003 verblijven wij hier bij mevrouw Joost op haar prachtige camping. Als je de natuur, de rust en de idylle van vervlogen tijden wilt ervaren, kun je geen mooiere plek vinden. Lüneburg is heel dichtbij en Hamburg is in korte tijd te bereiken - wat wil je nog meer. Onze onvoorwaardelijke aanbeveling. Gitte en Gerd Menzel

Als u op zoek bent naar de rust en charme van een oud veerstation, dan is dit de plek voor u! Alle voorzieningen behalve chemisch toilet aanwezig en alles is eenvoudig maar zeer schoon. 15 euro inclusief alles. Grotere operatie alleen in het weekend. Schaduwrijke standplaats op weide mogelijk. Anders straatachtige tribunes. altijd mijn plezier. Gerd

geweldige plek, we waren er van de 22e tot de 24e. Zeer vriendelijk welkom. Zeer goed, gloednieuw sanitair. Alles is aanwezig wat de camper nodig heeft. Gerd

Een van de meest perfecte staanplaatsen! Rustig, zeer goed onderhouden met klein maar zeer schoon sanitair. Chemisch toilet, overdekte keuken met zithoek, Weber grill en magnetron. zeer vriendelijke eigenaar. Insidertip, maar zeker niet voor lang. groetjes, ger

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Iedereen die de drukte op Rügen wil ontvluchten, is hier in goede handen. Direct gelegen in de natuur achter de boerderij. Vrij uitzicht over de velden. Alle benodigde faciliteiten aanwezig. Douche/WC zeer schoon ondergebracht bij bedrijfsverenigingen. Vriendelijke eigenaar die graag alle vragen beantwoordt. Contante betaling. Geweldig plek! Altijd mijn genoegen. Gerd

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Fantastische, kleine plaats met alles wat de transit nodig heeft. Zeer netjes en schoon. Toen we aankwamen was de plaats ingenomen, de eigenaren boden ons aan om naast de deur bij de schapenweide te gaan staan. Aangezien we zelfvoorzienend zijn in elektriciteit, geen probleem. Water, chemisch toilet, toiletten/douches binnen handbereik, drinkwater binnen handbereik. 2 nachten voor £20. De haven van Fishguard ligt op 12 km afstand. Altijd mijn plezier. Toegang voor grote Womos niet aanbevolen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Inmiddels 2 nieuwe sanitaire containers ter plaatse. erg schoon en goed onderhouden. Voldoende stroomaansluitingen beschikbaar. Zeer behulpzame en vriendelijke groundskeeper. Super aardig. geweldig voor hondenbezitters. In de winternacht met elektriciteit maar zonder sanitair en toevoer mogelijk. Cross-country skiën!