@gerijs
Alles klopt op deze cp. En vanaf medio mei komt op woensdagavond ook nog een foodtruck langs met heerlijke happen.
Weinig inspirerende plaats. Naast parkeerterrein met busstop, met uitzicht op nieuwbouwhuizen. Achter de muur en de heg bevonden zich waarschijnlijk de Schelde en het haventje. Wij zullen het niet weten; zijn doorgereden.
De plaatsen zijn zeker niet groot, maar het lijkt wel zo als niet alle plaatsen bezet zijn.
Braunschweig heeft uitgebreid openbaar vervoer. Voor de binnenstad: halte Ekbertstrasse aan de Th. Heussstrasse.
in 1 naseizoennacht enige new age-tegeltjeswijsheden rijker en €45 (2 volw. 1 campertje) armer. Mooie omgeving, redelijke voorzieningen maar veel pretentie.
Op de automaat staat duidelijk dat je de knop voor campertarief (€10) moet indrukken. Zeer goede keuken en bediening bij La Cucina op Piazza Cavour.
Prettige camping met schaduw-en zonplaatsen onder eucalyptusbomen. Direct aan eigen zandstrand. Geen verkeerslawaai. Sanitair iets verouderd, maar schoon en goed onderhouden. Paestum op 3,5 km; prima te fietsen.
Sitecode: 20408
Prima camping. Direct aan het zandstrand met rotsen. alle voorzieningen op orde. sanitair schoon. In het voorseizoen 20 Euro per dag. Bij dreidaags verblijf korting. Tarento 10 km. met de bus halte( voor de camping.) of fiets. Broodservice en bar. Resto eind mei in bedrijf.
Wij stonden op 07-05-19 hier voor een dichte deur.
Voor campers met hefdak teveel verkeer- en havenlawaai 's nachts.
Stonden op 06-05-19 voor een dichte deur.
Prima terrein met uitzicht over zee en Opatija. Lekker eten beneden aan de haven. 5 min. Sanitair niet groots maar voldoende.