@gero1
Lid van Campercontact sinds 2026
Als je, net als wij, uit Albanië of Montenegro komt, zul je versteld staan van de prijzen; de luxe camping biedt niets meer dan campings ten zuiden van Zadar, alleen Dubrovnik is nog veel duurder.
Heel fijne camping, ruime staanplaatsen, schone toiletten, de beste gin sours bij het mooie zwembad.
Meer dan €70,00 in juni is duur, zelfs voor Dubrovnik. Maar de echte klap op de vuurpijl is te zien als je verder naar het strand loopt: een cola kost €7,00, een Caesar salade €28,00, enzovoort. We kennen de toeristenprijzen in Oostenrijk wel, maar dit slaat alles!
Geweldige camping, erg aardige eigenaren, erg schoon, het eerste toilet in Montenegro met toiletpapier, een echte aanrader.
Zeer onvriendelijke eigenaar, zeer kleine camping met een smalle toegangsweg, campers staan erg dicht op elkaar geparkeerd, niet aan te raden. ...
Een erg mooie, schone camping, de sanitaire voorzieningen zijn schoon, het strand ligt op 150 meter. Het enige minpuntje is dat de doornstruiken wat meer gesnoeid zouden kunnen worden voor grotere campers, maar als kampeerder op Corsica heb je toch al een snoeischaar bij je. Een erg mooie, schone camping, de sanitaire voorzieningen zijn schoon, het strand ligt op 150 meter. ...
Sitecode: 19641
De camping direct aan het strand is prima. De sanitaire voorzieningen zijn schoon, maar helaas is er geen toiletpapier. De wifi is erg slecht; het werkte alleen redelijk goed in de buurt van de receptie. Vrij ongebruikelijk voor iemand die uit Albanië komt.
De camping heeft extreem kleine staanplaatsen, is 's nachts lawaaierig, je hoort elk uur de kerkklokken luiden, de douches en toiletten zijn redelijk maar niet meer dan dat, het water is warm.
Sitecode: 195740
Hoewel de reis ernaartoe avontuurlijk is, heeft de camping alles wat je je maar kunt wensen: kamperen op slechts een paar meter van de zee, je hoort de golven breken en sanitaire voorzieningen zoals ik die in Italië of Frankrijk nog nooit heb gezien. Schoon en modern. Een groot pluspunt: er zijn dagelijks verse groenten verkrijgbaar. De beste plek in Albanië. ...
Geweldige camping! De eigenaar spreekt Duits en heeft een werkplaats op het terrein, waar hij uitstekende hulp biedt bij problemen met de camper. Als je moet tanken, kun je terecht bij het tankstation Egnatia in Elbasan.
Onze camper is 7,5 meter lang en we hebben een fantastische plek gevonden. Het restaurant is dagelijks geopend tot 20:00 uur.
Als je met kinderen reist, is de camping een hoogtepunt. Zonder kinderen en een hond is het bijna ondragelijk. Wat we echt niet prettig vonden, was het stinkende douchewater. Zwernec, 23 mei 2026