@geroldb
- 2020
- Rapido F666
Wat een heerlijke plek! We hebben hier 2 nachten gestaan van 19 tot 21-6 Heel vriendelijk en behulpzaam, je voelt je hier meteen welkom Rustig en een mooie omgeving om te fietsen Sanitair is in aanbouw, nu alleen toilet aanwezig en evt gebruik van douche in de appartementen. We komen graag nog eens terug!
zelf een plek uitzoeken. prachtige omgeving om te wandelen. bezoek aan de waterval aanbevolen. restaurant op de heuvel zeer aan te bevelen.
inmiddels €28 incl. prima plek met beperkte faciliteiten. vriendelijke familie en behulpzaam. prachtig uitzicht
Sitecode: 101936
uitstekend, prima plek aan het water. dicht bij overloon. toiletgebouw uitstekend. heerlijke rustige camperplek. gratis service automaat cleaning toilet. we komen snel weer terug.
prachtige plek. perfect verwarmd sanitair. kost wat heb je ook wat. broodjes service en heerlijke producten van de streek verkrijgbaar. restaurant aan de overkant is uitstekend.
Een boerderijcamping zoals deze hoort te zijn prachtige plekken, heerlijk rustig, camperplekken bij de geitenweide, van alle gemakken voorzien! Gastvrije eigenaren en lekker verse eieren bij ontvangst. Alles tip top voor elkaar, wij komen zeker nog eens terug
Sitecode: 101912
Een CP zoals een CP behoort te zijn. Het pasjes systeem werkt perfect. Toiletten en douches zeer netjes en schoon. De CP is ruim opgezet en de beheerder is zeer behulpzaam en vriendelijk. Omgeving Sallandse heuvelrug is prachtig om te fietsen en te wandelen.
Leuke knusse gemoedelijke camping gerund door hele gastvrije mensen. Mooie ruime plekken met uitstekend sanitair, welke zeer schoon is! Op fietsafstand gezellige dorpjes zoals Eguisheim Colmar en Turckheim. Ook mooie wandelingen te maken vanaf de camping. Wij hebben er fijne dagen gehad en komen graag nog eens weer, een aanrader!!
supernetjes, rustig, top sanitair
Uitstekende uitval basis om de Sallandse heuvel rug te verkennen. Lekker rustig. Holten en Nijverdal op fietsafstand. CP is prima opgezet, alles is beschikbaar, ruime plekken. Sanitair is TOP en luxe. Wij komen zeker weer eens terug.
Uitstekende CP om van hier uit de Veluwe te ontdekken. Schoon sanitair en voor de CP sanitair in aanbouw. Lekker eten bij tante Sjaan en een heerlijk ijsje bij ijssalon op de bank.