@gerrie
rustige kleinschalige camping met een mooi zuiver toiletgebouw . vriendelijke eigenaars. in de omgeving zijn vele fietsroutes. Bijvoorbeeld een rondje Goirle, Tilburg, Hilvarenbeek, Esbeek, Poppel (B), Alphen. Als je naar Tilburg, of Baarle Nassau gaat kun je over het "Bels Lijntje" fietsen. Dit is een fietspad over het traject waar vroeger een spoorlijn liep.
mooie goed onderhouden camperplaats. alle positieve reviews kloppen! schoon sanitair. RUIME plaatsen, met grasveldje voor je deur.
alles wat hiervoor positief is geschreven klopt. inderdaad een mooi sanitair gebouw, fijne plaatsen, vriendelijk ontvangst, en leuk dat er roeiers , en schepen voorbij komen.
vriendelijke ontvangst. mooie grote plaatsen. 1 sanitair gebouw is al opgeknapt, met de andere zijn ze nu bezig.
een mooi onderhouden camperplaats, vriendelijke ontvangst. mooie zuivere douche, en toilet. fijn onder het afdak gestaan voor de zon. een mooi oud dorpje met een kasteel. er zijn ook verschillende restaurants.
wij hebben hier 1 nacht gestaan om portimao te bezoeken, verder nergens geen gebruik van gemaakt. op de fiets ben je zo aan de haven.
tja helaas kan ik niets meer toevoegen aan alle positieve reacties. als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
ja wat zal ik z
vriendelijke ontvangst, wij hadden een plaats met uitkijk op de zee. en een geweldig mooi sanitair gebouw hebben ze hier. en de droger en wasmachine erken ook perfect.
Sitecode: 19237
er staat open bij cc. maar het is nog steeds gesloten, schijnbaar nog niet klaar zegt men
ja wat zal ik zeggen, een heel vriendelijk ontvangst, en alle mooie en positieve reviews die hier al zijn geschreven, kloppen exact. ik zou zeggen ga zo door!!
een hele mooie, schone, fijne camping. mooie camperplaatsen, ik kan niets toevoegen aan vorige reviews.
15 mooie verharde plaatsen, met een grasveldje ervoor. sanitair is netjes en schoon. zeer aardige eigenaar. mooie fiets en wandel omgeving ook is er een broodjes/ontbijt service
een mooie fijne nieuwe camperplaats, zelfs s'avonds gezellig met alle lampjes. de familie heef
vriendelijke ontvangst, mijnheer spreekt een beetje Engels. wij zijn hier een week geweest, fijne fiets paden. je krijgt een route kaart bij de receptie. in het hoogseizoen zal het inderdaad druk zijn met fietsers. leuke mooie dorpjes om te bezoeken. Fijne warme douches, sanitair ziet er altijd netjes uit. lekker dicht bij het strand.
een mooie gratis camperplaats. met loosput, en watertap. alleen maar een positieve ervaring.
Fijne kleinschalige camping. mooi sanitair. met grote douches. dicht bij de duinen. mooie fiets en wandel omgeving
een hele mooie plek aan de maas, met een vriendelijke/gezellige beheerder. wij hebben genoten, en komen zeker terug
alle positieve reviews kloppen helemaal. geweldige plaats om te staan.
vriendelijke ontvangst, met een kopje koffie of thee. mooie grote plaatsen. tja alles wat hiervoor door anderen is geschreven klopt. ik kan er niets aan toevoegen . wij komen zeker terug
een mooie camperplaats. en een hartelijk ontvangst, van zeer vriendelijke eigenaren. kijk ook bij de reviews van de camping. niets dan lof. deze mensen hebben het goed voor elkaar. een mooie omgeving met veel fietsroutes. wij komen zeker terug.
vriendelijke ontvangst mooie camping met net sanitair. leuke fietsroutes.
vriendelijk ontvangst door de eigenaar. een mooie nette camping, waar aan alles is gedacht. te veel om op te noemen. wij komen zeker nog eens terug
wij zijn hier 3 nachten geweest. aan de vorige review van 26 april heb ik niets toe te voegen. deze klopt helemaal. wij komen zeker nog een keer terug
eenvoudige camperplaats met stroom en water geen afvalbakken. grotere campers hebben een probleem met het tussen parkeren. krappe plaatsen. onze plaats was, terwijl wij er stonden 2x meer verhuurd? wij waren uit het systeem verdwenen.? plaatsen aan de andere kant van de cp waren wel mooi.
alles wat hiervoor geschreven is klopt. een mooie fijne plaats om te staan.
Sitecode: 92024
inderdaad alles wat iedereen positief heeft geschreven hieronder klopt. zeer vriendelijke eigenaren, en mooie ruime plaatsen. als alles klaar is een dikke 10 wij komen zeker nog terug.
fijne camperplaats aan de overkant van de camping. voor 3 euro gebruik van sanitair mogelijk. voor reviews kijk bij de beoordelingen van de camping. niets dan lof.
helemaal eens, met alle positieve vermeldingen hiervoor beschreven. wij hebben niets negatiefs ervaren.
fijne kleine camping. de weg oversteken, en je bent aan het meer. douches en toiletten worden goed schoongemaakt. wasmachine en droger aanwezig. ook is er een klein winkeltje met terrasje.
geen last gehad van bouwwerkzaamheden. de douche en toilet zien er netjes uit, zijn nieuwe units. alleen jammer dat ze om 17.00 uur dicht gaan, ook het water wordt afgesloten. maar ik begrijp het wel, anders komen de mensen vanaf het strand hier gebruik maken van water, douche en toilet.
mooie douches, en zuivere toiletten. ze worden schoongemaakt. zijn ze vies ligt het echt aan de mensen zelf. prachtig uitzicht. wat wil je nog meer.
mooie kleine camping met 10 grote plaatsen, en 7 chalets. vriendelijke ontvangst door mevrouw. douches en toiletten zijn zuiver. tevens wasmachine en droger beschikbaar. je kunt er mooi fietsen in de omgeving.
vriendelijke ontvangst, mooie rustige kleine camping. alles wat hiervoor geschreven is klopt.
zeer vriendelijke eigenaar. een fijne rustige camperplaats, de hele dag mooie vogelgeluiden. een klein winkeltje voor als je wat vergeten bent, ook ijs en diepvries vlees is aanwezig. gebruik van grote gas bbq is gratis. ook is er een buitendouche op zonne energie. hier 3 nachten gestaan met Pasen. we komen zeker nog eens terug. s morgens met Pasen stond er een leuke paas attentie voor de deur.
nette wasgelegenheid. aardige beheerster. inderdaad een beetje chaotisch geregel met toewijzen van de plaatsen. als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
geweldige camperplaats met ontzettend mooi uitzicht. zeer vriendelijke eigenaren. de weg er naar toe is goed om te doen. idrija is een leuk plaatsje . de kwikmijn was interessant.
super de luxe sanitair. s morgens verse broodjes. vrije plaatsen. met de fiets het stadje makkelijk te bereiken.
vriendelijk ontvangst. fijne camping. met de fiets kun je goed naar salzburg fietsen, langs het water. net sanitair.
Wij hebben ons zelf goed vermaakt. Wat anderen hebben geschreven heb ik niets aan toe te voegen.
nette rustige camping. 4.5 km van salzburg op 700 m een bushalte. restaurantje en terras
Mooie nette boerderijcamping. Mooi sanitair. Vriendelijke ontvangst. Te voet via de weg of mooie wandelpad naar Valkenburg.
Een reservering gedaan via hun site, maar hierop gewoon geen reactie terug mogen ontvangen. Het minste wat ze kunnen doen is toch een afwijzingsmail sturen.
fijne camperplaats . geen voorzieningen. leuk stadje en mooie fietsroutes
Mooie, nette camping met vriendelijke ontvangst. Dit jaar en vorig jaar hier gestaan op doorreis. We zullen zeker nog vaker komen.
Mooie cp, een leuk stadje. Op zaterdag overnacht en geen treinen gehoord.
Vriendelijke ontvangst, het is een rustige cp met een prachtig sanitair gebouw. Vele mooie fiets routes in de omgeving.
Iinderdaad mooie camperplaats. Aan de vorige beoordelingen verder niets toe te voegen.
vriendelijk ontvangst. voor 15 euro camperplaats incl. stroom water wc en douche. alles mooi en nieuw. voor 5 euro extra kun je gebruik maken van het zwembad. als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug
vriendelijke ontvangst. mooie luxe toiletgebouwen. er is een speeltuintje voor kleine kinderen. binnen is er nog een pingpongtafel en speelhoek voor de kleintjes. vanaf je plaats heb je een mooi uitzicht. als we weer in de buurt zijn, komen we zeker terug.
Vriendelijke ontvangst. mooie kleine nette camping. Mooi sanitair. Vorige beoordelingen kloppen helemaal.
Helemaal NIET eens met goudsmid. je kiest toch zelf voor de Rijn. Boten maken herrie. De treinrails was duidelijk zichtbaar, dus als je daar niet tegen kunt moet je niet blijven staan. Het is een camping, dus de prijs is normaal. Als je geen gebruik maakt van sanitair en stroom sta je voor 9 euro. Prijslijst hangt bij de ingang. Vriendelijke ontvangst. Leuk terras waar je een hapje kunt eten en drinken.
mooie camping onder de pijnbomen. mooi/net sanitair. onderhoud van de camping is goed. barretje aanwezig met terras. dicht bij het strand 5 min.lopen. daar ook weer terrasjes. brood op de camping verkrijgbaar.
mooie camping. zoals eerder gezegd: sanitair is aan onderhoud toe. niet vies maar versleten. wel lekker heet water
Er zijn 2 mooie nieuwe toiletgebouwen. camping ligt erg hoog. met een trap is het strand te bereiken. tussen de 150 en 200 treden. daarna ook een mooie wandelboulevard. en een groot winkelcentrum.
De ontvangst was inderdaad erg hartelijk en vriendelijk door de moeder van Gaga. voor 15 euro heeft gaga ons eerst Blagaj laten zien en daarna naar Mostar gebracht. Wij kregen een telefoon van hem mee, om te kunnen bellen als we weer terug wilden naar de camping. Voor 3 euro kun je er ook de was doen. We hadden een mooie plaats aan de rivier.
zeer vriendelijk ontvangen door fred en marica. zeer behulpzame beheerders. sanitair was mooi en zuiver. de camping is lang en smal. het strand is met een trapje of looppad bereikbaar.
Begin mei hier geweest. Aardige mensen en weinig toe te voegen aan vorige beoordelingen.
We zijn hier met Pinksteren geweest. Het was gezellig druk. Met het pontje kun je over en dan heb je een mooie wandel omgeving .
Een hele grote camperplaats. We zijn hier 1 week geweest. Het is een mooie wandel- en fietsomgeving. We komen zeker nog terug.
We hebben er 7 dagen gestaan. Vlak aan de Moezel. We komen zeker nog eens terug.
Mooie, ruime vrije plaatsen aan de Moezel. We hebben hier een week gestaan en zullen zeker nog een keer terug komen.
Mooie, rustige plaats aan de Moezel.
Mooie, rustige plaats. Hier met Pinksteren gestaan.
Een zeer mooie en nette camperplaats met een vriendelijke havenmeester. Zuivere douche [0,50] en toilet. Wij komen zeker terug!
Wij zijn hier in juni geweest en het is gewoon een hele fijne mooie plaats om te staan. In een woord gezegd top!!!
In een woord geweldig, hier komen we zeker een keer terug!
22 juli hier weer gestaan, en we hebben heerlijk gewandeld, prachtige omgeving. mooi plaatsen en net sanitair. voor herhaling vatbaar
ik vind deze camping meer dan 2 sterren waard. netjes onderhouden terrein, fijne douches, de camping ligt dicht bij het meer, en je kunt er heerlijk fietsen of wandelen.
we hebben hier rustig kunnen staan. En een heerlijke wandeling rond het meer gemaakt.
Een mooie nette plaats. 's morgens om 8.00 uur komt de bakker langs. s avonds of s morgens wordt het stageld opgehaald
op 8 juli 2014 hier 1 nacht gestaan met de camper. het is een geweldige quick stop plaats.we komen hier zeker weer terug
Sitecode: 19991
wij hebben hier 1 nacht gestaan, een rustige plaats. er waren verschillende campers die daar langer bleven. Een leuke wandel omgeving, en je kunt te voet naar het kasteel in Grignan
mooie verharde plaatsen met grasstroken ertussen. stroom en water verkrijgbaar met munten. gebruik van douches en toilet van de camping. mooie wandelroutes in de omgeving